19 / 05 / 2024

Mustafa Koca Milli iradeye saygı ormanı

Mustafa Koca Milli iradeye saygı ormanı

Anadolulu işadamları, Gezi olaylarına tepkilerini göstermek için "milli iradeye saygı" ormanı kuracak. 400 bini İstanbul'a, toplam 500 bin ağaç dikilecek. 14 Aralık'ta İstanbul'da başlayacak projenin açılışını Başbakan Erdoğan yapacak...

Bakan’dan 20 milyar liralık yatırım açıklaması

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Milli Teknoloji Hamlesini destek verecek 20 milyar liralık bu büyük yatırım hamlesini önemsiyoruz, vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Mustafa Varank: Son 10 senenin rekorunu kırdık!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 2019'da Ar-Ge harcamalarının milli gelire oranının yüzde 1.06'ya yükselip son 10 yılın rekorunun kırıldığını belirtti.

Mustafa Demir: Ahlat'taki Cumhurbaşkanlığı Sarayı tarihi ve milli bir projedir!

TBMM Genel Kurulunda açıklamalarda bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, Ahlat'ta Cumhurbaşkanlığı sarayı yapılacağı eleştirilerine cevap verdi. Demir, "Bir saray olmadığı gibi külliyeden daha büyük bir anlam taşıyan tarihi ve milli bir projedir" dedi...

TOKİ Emet projesinde çalışmalar sürüyor!

Kütahya’nın Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, TOKİ tarafından inşa edilen 219 konutun çalışmalarını yerinde inceledi.

Emlak vergisi 1. taksit ödemelerinde son gün 31 Mayıs!

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, vatandaşları emlak ve çevre temizlik vergilerini ödemede son günü beklememeleri hususunda uyarıda bulundu.

Kütahya Emet'te imar planı çalışmaları başladı!

Kütahya Emet Belediye başkanı Mustafa Koca, bölgedeki imar çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Koca, 500 bin TL'lik koruma imar planı çalışmalarının başladığını bildirdi.

Esse, Batu-Esse adıyla yeniden açılıyor!

Borçlarından dolayı kapanan ev ürünleri perakende zinciri Esse, tedarikçilerin iş birliği ve ASKON Başkanı Mustafa Koca’nın önderliğinde Batu Yatırım Holding çatısı altında Batu-Esse adıyla yeniden hayata geçiriliyor.

Kütahya Emet yatırımcılarını bekliyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Koca, yapılacak olan kamu ve özel sektöre ait her türlü yatırımın önünü açmaya çabaladıklarını söyledi.

Kütahya Emet'te yatırımların önü açılıyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Koca, ''İlçede her türlü yatırımların önünü açıyoruz'' diye konuştu.

Ilgaz Dağı Milli Parkı'nda villa inşa edildiği iddiaları TBMM'de!

Ilgaz Dağı Milli Parkı içerisinde izinsiz olarak ağaç kesimi yapıldığı ve villa inşa edildiği iddiaları hakkında CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, yazılı soru önergesi hazırladı..

Kütahya Emet 4. TOKİ Konutları'nda başvuru süresi uzuyor!

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca halktan gelen talep üzerine başvurusu sona eren 4.TOKİ konutlarında başvuru süresinin bir süre daha uzatılacağını açıkladı.

Avrupa ve Ortadoğu'dan Türkiye'ye 22 milyar dolarlık yatırım!

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Başkanı Mustafa Koca, Avrupalı bir şirketin Türkiye’de 9 milyar euroluk yatırım planladığını, Ortadoğulu bir fonun ise Türkiye için 12 milyar dolarlık bütçe ayırdığını bildirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı binaları depreme dayanıklı mı?

İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, bağlı kurum ve kuruluş binalarının depreme karşı dayanıklılık durumuna ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu, sorularını Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya iletti..

Mustafa Koca Milli iradeye saygı ormanı Haberi

Mustafa Koca Milli iradeye saygı ormanı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON), Gezi olaylarına tepkisini göstermek için "Milli iradeye saygı" ormanı kuracak. Türkiye'nin çeşitli illerinde toplam 500 bin ağaç dikilecek. Derneğin "Gezi Masumiyetini yitirmiştir" başlığıyla gazetelere verdikleri ilanda, vaat ettiği "4'e karşı 400 bin fidan" 14 Aralık'ta Başbakan Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle gerçekleşecek. Türkiye'nin çeşitli illerine dikilecek ağaçlarla bu rakam 500 bini bulacak. 


'EYLEM MASUMİYETİNİ YİTİRDİ' 

Daha çok şehir merkezlerinde kurulacak ormanlar için özel türde ağaçlar seçildi. Kronik Hava Yolu Hastalıklarını Önleme ve Kontrol Programı'na uygun bir şekilde oluşturulan ormanlar gögüs hastaları için bir tedavi merkezi olacak. 1998'de kurulan ve 3 bin üyesiyle Türkiye genelinde 21 şubesi bulunan ASKON 15'inci yıla özel bir projeyle İstanbul'a 403 bin, Türkiye'nin değişik illerine ise 97 bin ağaç kazandıracak. SABAH'a konuşan...