02 / 05 / 2024

Mustafa Koçun cenazesi ne zaman kalkacak

Mustafa Koçun cenazesi ne zaman kalkacak

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden iş adamı Mustafa Koç, Zincirlikuyu Mezarlığında yer alan aile kabristanında toprağa verildi.

Kral Selman'a Koç Holding önerileri! 

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da Fenerbahçe - Galatasaray arasındaki Süper Kupa finalinin oynanamaması  sosyal medyada da konu geniş yer tuttu. X'te 27,7 bin takipçili bir hesaptan Kral Selman'a Ali Koç'un şirketleri ile ilgili çarpıcı bir öneri geldi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Osmaniye’de 105 kişiye mezar olan Bilge Sitesi’nin 4 sanığının yargılanmasına başlandı!

Osmaniye'de 6 Şubat deprem felaketinde yıkılan, 105 kişinin hayatını kaybettiği ve 6 kişinin yaralandığı Bilge Sitesi'nin müteahhitleri Mustafa İpek ve Faruk Pilge ve bunun yanı sıra, fenni mesulleri Ayhan Gedik ve Haluk Koç'un yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü.

Caroline Nicole Koç kimdir? Caroline Koç kaç yaşında?

Mustafa Koç'un eşi Caroline Nicole Koç kimdir? İş insanı ve hayırsever Caroline Nicole Koç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Nakite ihtiyacınız varsa hemen o bankaya koşun! Faizsiz 10 bin TL fırsatından yararlanın

Bankaların uygun koşulları oluşturup vatandaşa sunduğu ve neticesinde müşteri portföyünü büyütmeyi amaçladığı kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. Garanti bankasının Web sitesi üzerinden 10.000 TL hem de faizsiz verdiğini ilan etmesinin ardından kampanyanın detayları araştırılıyor

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Altın düştü! Gram altın yerlerde! Koşun bakın! 16 Mayıs 2023 altın fiyatları 

Altın fiyatları seçim sonrasında düştü. Altyın fiyatlarında rüzgar tersine dönerken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor.  Gram altın yerlerde! Koşun bakın!16 Mayus 2023 altın fiyatları.

Aile Bakanlığı kara haberin ardından güneş açtıran müjde! Aile destek programı bitiyor diye üzülüyorsanız, buraya koşun!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, destek ödemelerinde vatandaşların daha iyi koşullarda faydalanabilmesi için yeni düzenlemeler yapmaya hazırlanıyor. Bu düzenlemeler hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır.

Doların yönü 11 saat sonra belli olacak! Geri sayım başladı! Rakam paylaşıldı! Doları olanlar koşun bakın

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı, bugün 21:00'da açıklanacak. Karar sonrasında doların yönü tamamen belli olacak. Geri sayım başladı. akam paylaşıldı! Doları olanlar koşun bakın.

1 gram altın 1.444 TL oldu! Aradaki makas 200 TL'ye dayandı! Gerçek fiyat ortaya çıktı! Altını olan koşun, hemen bakın!

Borsa İstanbul'da altına olan ilgi gittikçe artıyor. Alım satımının kolay olmasından dolayı sıkça tercih edilen Borsa İstanbul'da bir gram altın 1,444 TL oldu. Aradaki makas 200 TL'ye dayandı! Gerçek fiyat ortaya çıktı! Altını olan koşun, hemen bakın!

Ali Y. Koç Kimdir?

Ali Y. Koç kimdir? Ali Y. Koç’un mesleği nedir? Ali Y. Koç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Altında yeni hamle! Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın

Ons altın Dünyadaki belirsizlik ortamı ve ekonomilerdeki risklerin etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Altına olan güven de artmaya başladı. Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın!

Gram altın için 'Bu rakamlar normal, alışın' diyen Altın Piri İslam Memiş asıl rekor için tarih verdi! Koşun hemen!

Gram altın fiyatı bugünkü ons altının rüzgarıyla tarihi rekorunu kırdı. Altın fiyatları için 'bu rakamlar normal alışın diyen Altın Piri İslam Memiş asıl rekor için tarih verdi! Koşun hemen!

Mahmut Nedim Koç Kimdir?

Mahmut Nedim Koç kimdir? Mahmut Nedim Koç’un mesleği nedir? Mahmut Nedim Koç nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Koçun cenazesi ne zaman kalkacak Haberi

Mustafa Koçun cenazesi ne zaman kalkacak
 Geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden iş adamı Mustafa Koç, Zincirlikuyu Mezarlığında yer alan aile kabristanında toprağa verildi. 


Sabah saatlerinde Üsküdar'daki Koç Holding binasında gerçekleştirilen programın ardından Koç için, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisinde öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere Mustafa Koç'u son yolculuğuna uğurlayan binlerce insanın katıldığı cenaze töreninin ardından Zincirlikuyu Mezarlığına hareket edildi.


Koç ailesi ve sevenlerinin eşlik ettiği konvoyla kabristana getirilen Mustafa Koç'un naaşı, dedesi merhum Vehbi Koç'un mezarının yanına defnedildi.


Koç, dualarla toprağa verilirken aile üyeleri ve ailenin yakınları kabristanın içerisindeki boşluklarda Kur'an-ı Kerim tilavetini dinledi.


İş, sanat, siyaset ve akademisyen çevrelerinden yoğun katılımla gerçekleşen defin töreninde imamın okuduğu dualar, Mustafa Koç'u son yolculuğuna uğurlayanları duygulandırdı.


Avrupa yakasında zaman...