29 / 07 / 2024

Mustafa Kürkan kim

Mustafa Kürkan kim

Basmane Çukuru'nda sona yaklaşıldı. İzmirli iş adamları Musut Sancak, Rıza Akça, ve Mustafa Kürkan ile konsorsiyuma katılan İzmitli iş adamı Tarık Kayar ile birlikte TMSF'ye 550 milyon liralık bir proje sundu

Hazır betona gelen yüzde 30 zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı!

Hazır beton fiyatalrına gelen yüzde 30’luk zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı. Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, zamların önüne geçilmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

Mescay İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Petrol Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mescay İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Petrol Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kökçe tarafından kuruldu.

Türkiye’de 1 yıllık tüketimden daha fazla zeytinyağı var!

Köklü Zeytincilik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kürlek, zeytinyağı ihracatına gelen 3 aylık yasak için, “İç piyasada 160 bin tonluk bir tüketim var. 135 bin ton da ihracat. 200 bin ton stoğumuz mevcut. Yeterince yağımız var. İhracat yasağı kaldırılmalı” dedi.

Keyf Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Keyf Yapı İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Mustafa Kırdar ve Soukrı Alıbaba ortaklığında kuruldu.

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar? soruları yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu soruların yanıtı!

Patronlardan sürpriz karar: 17 milyar liralık hisse sattılar! Kimler hisse sattı? En büyük satışı kim yaptı?

Borsa İstanbul endeksi, geçen yıldan beri yükseliş trendini koruyor. Son haftalardaki volatil hareketlere rağmen uzmanlar borsanın cazibesini koruyacağını belirtirken, Borsa İstanbul’da bazı patronların hisse satışları dikkat çekiyor.

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Akpolad ve Mustafa Kütük ortaklığında kuruldu.

Tzt İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tzt İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İşbilir ve Mustafa Küçükkuş ortaklığında kuruldu.

Bankacılık hisseleri uçuyor. en çok hangi banka kazandırdı?

Borsadaki yükselişi 1 ay öncesine kadar kenardan izleyen bankacılık hisselerinde sert yükseliş sürüyor. Peki, bu yükseliş sürecek mi? Bankacılık hisseleri yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? Hangi bankanın hissesi ne kadar kazandırdı? Bankacılık hisselerini kim alıyor?

Öz Mk Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Mk Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sultanbeyli'de Mustafa Kılıç ve Kerem Mendeş ortaklığında kuruldu.

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Uysal tarafından kuruldu.

Leke Mimarlık Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leke Mimarlık Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 45 bin TL sermaye bedeli ile M.Mustafa Kılıç, Münir Kosif ve Ömer Faruk Alçakakan ortaklığında kuruldu.

Köse Tadilat Dekorasyon Mobilya İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köse Tadilat Dekorasyon Mobilya İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Köse tarafından kuruldu.

Mustafa Kürkan kim Haberi

Mustafa Kürkan kim

Tmsf tarafından 2 kez satışa çıkarılmasına karsın alıcı bulamayan Basmane Çukuru'nda sona yaklaşıldı. İzmirli işadamları Mesut Sancak Rıza Akça ve Mustafa Kürkan ile konsorsiyuma katılan İzmitli işadamı Tarık Kayar ile birlikte TMSF'yi ziyaret ederek hazırladıkları projeyi fon yetkililerine sundu. Görüşmenin olumlu bir havada geçtiğini ve TMSF yetkililerinin çözümden yana olduğunu belirten Sancak, "Buraya 250 milyon dolarlık (Yaklaşık 550 milyon TL) AVM ve belediye hizmet binası yapmak için Danıştay'da devam eden davanın sonuçlanmasını bekliyoruz. Olumlu çıkacağına inandığımız mahkeme sonucuyla ilk kazmayı vurmak istiyoruz" dedi. 


TALİPLİ ÇIKMADI 


Geçtiğimiz yıl Haziran ve Eylül aylarında 2 kez Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından önce 117 milyon daha sonra 90 milyon dolara satışa çıkarılan Basmane Çukuruna Mesut Sancak talipli çıkmadı. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak,...