29 / 04 / 2024

Mustafa Murat Bozlak

Mustafa Murat Bozlak

Ak Birlik Çelik Konstrüksiyon Temizlik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Murat Bozlak tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Nisan'da kuruldu.

Mustafa Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli?

Mustafa Murat Şeker, Türk savunma sanayii sektöründe önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Elektronik Harp ve Radar, MEBS, Siber Güvenlik ve Bilişim, AR-GE alanlarında uzmanlaşmış olan  Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Mustafa Murat Şeker kaç yılında doğru? Ne zaman müsteşar oldu? Hangi projeleri yürüttü? İngilizce biliyor mu?

ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Şeker, kaç yılında ve nerede doğru? Hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? İngilizce biliyor mu? İşte Mustafa Murat Şeker ile ilgili merak edilenler...

Mustafa Duman kimdir?

Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Murat Çetinkaya görevden alındı, yerine Mustafa Duman atandı. Peki Mustafa Duman kimdir, Mustafa Duman hangi görevlerde bulundu? İşte Mustafa Duman'ın biyografisi...

Mustafa Duman, Merkez Bankası'nın yeni Başkan Yardımcısı oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkan Yardımcısı Murat Çetinkaya'nın görevine son verildi, yerine Mustafa Duman getirildi.

Konak'ta Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları TBMMde!

CHP İzmir MilŞletvekili Murat Bakan, İzmir'in Konak lçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ünlü müteahhit Murat Mustafa yalısını 16.8 milyon TL'ye satıyor!

Bir dönemin vergi rekortmenleri arasında bulunan dönemin İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı ve milletvekili Sefa Sirmen'in bacanağı Murat Mustafa Satı, sonunda kendisine ait çok özel gayrimenkulleri de satışa çıkardı.

Ankara Belediyesi Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı. Belediyenin Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı.

Sözüer Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözüer Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Murat Sözüer tarafından kuruldu. 

Murat Mustafa Satı İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Murat Mustafa Satı İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Murat Mustafa Satı tarafından 4 milyon 800 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

MMS İnşaat'tan Kocaeli'ne Double Tree By Hilton projesi!

Kocaeli'nde önemli inşaat projelerine imza atan yüksek inşaat mühendisi Mustafa Murat Satı'nın şirketi MMS İnşaat, bölgeye uluslararası bir otel markası kazandırmaya hazırlanıyormuş.

Mustafa Altundağ İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mustafa Altundağ İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile Mustafa Murat Altundağ tarafından kuruldu.

Tree By Hilton, Kocaeli'deki en lüks otel olacak!

Mustafa Murat Satı tarafından yapılan Bureau projesi devam ederken, proje içerisinde yer alan otel için dünya markası Hilton, en lüks otelini verdi. Proje kapsamında Tree By Hilton Hotel, Kocaeli’deki en lüks 5 yıldızlı otel olacak.

Kocaeli Bureau Hilton Hotel 2017'de açılacak!

Mustafa Murat Satı tarafından yaptırılan Bureau projesinin içinde yer alan otel projesi için Hilton, otel zincirinin en lüks markası olan Tree By Hilton’u verdi. 2017 yılında açılacak olan otel Kocaeli’nin en lüks 5 yıldızlı oteli olacak.

Mustafa Murat Bozlak Haberi

Mustafa Murat Bozlak

Ak Birlik Çelik Konstrüksiyon Temizlik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Murat Bozlak tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu. 


Ak Birlik Çelik Konstrüksiyon Temizlik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Çelik konstrüksiyon ile ilgili her türlü işleri yapabilir,yapılmış işlere ortak olabilir,Taahhütte bulunabilir,Çelik konstrüksiyon işi ile ilgili her türlü ithalat ve ihracat yapabilir.     2-  Yurt içinde ve yurt dışındaki tüm özel ve resmi kuruluşların, belediyelerin, toplu konut ve sitelerin, sanayi ve tarım fabrikalarının, plaza ve iş merkezlerinin iç mekan ve dış  çevre temizliği ile cadde, sokak temizliği ve çöp toplama hizmetlerini yapmak, çöp imha ve arıtma-ayıklama tesisleri kurmak.    3-  Her türlü temizlik madde ve malzemeleri ile temizlik makinelerini almak, satmak....