15 / 05 / 2024

Mustafa Oğuz Öztürk

Mustafa Oğuz Öztürk

Trion İnşaat Anonim Şirketi, Mustafa Oğuz Öztürk, Kutsal Ozan Pekçetin, Kutlu Tuğsan Pekçetin, İbrahim Okay Öztürk tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu.

Oğuz Kırkgöz'ün acı günü! Babası Mustafa Rafet Kırkgöz vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Üyelerinden Oğuz Kırkgöz'ün babası Mustafa Rafet Kırkgöz hayatını kaybetti. 

Monolit Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Monolit Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğuz Öztürk tarafından kuruldu.

Hasan Öztürk'ten Kanal İstanbul yorumu!

Hasan Öztürk, Kanal İstanbul projesi için referandum yapılmasını önerenlere 12 Haziran 2011 seçimlerinde, AK Parti’nin ve Erdoğan’ın en büyük vaadinin Kanal İstanbul olduğunu belirterek, “ AK Parti o seçimde yüzde 49.95 oy aldı. Yani Kanal İstanbul’u millet onayladı” dedi….

Ressam milletvekili Sabri Öztürk'ten 'TOKİ, sanat galerisi yapsın' çağrısı!

AK Parti Giresun Milletvekili Öztürk, "TOKİ'nin sanat galerileri yapması gerekiyor. O kadar büyük paralar harcanarak yatırımlar yapılıyor. Sanata da bu harcamaların milyonda birini ayırılması lazım" dedi...

Mustafa Uslu'nun ev aldığı iddialarını eşi Sinem Öztürk yalanladı!

Geçtiğimiz gün, Ayla ve Müslüm filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu'nun filmlerden elde ettiği kazançla Fethiye'de 4 katlı bir villa aldığı iddia edildi. Eve 3 milyon TL ödediği belirtilen Uslu'nun eşi Sinem Öztürk ise haberi yalanladı...

İmza Öztürk Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmza Öztürk Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Öztürk tarafından kuruldu. 

Solmazlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solmazlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Öztürk tarafından kuruldu.

Üsküdar Ömer Öztürk Camii açıldı!

Üsküdar Bahçelievler Ömer Öztürk Camii’nin resmi açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleşti.

Cemil Öztürk: Arap turistler için özel hazırlık yaptık!

Taka Gazetesi yazarı Yusuf Turgut, Trabzon’un başarılı iş adamlarından Cemil Öztürk'le bir röportaj gerçekleştirdi. İşte Turgut'un o yazısı.

Özay Mimari Proje İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Özay Mimari Proje İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi, Mehmet Oğuz Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Funda Öztürk Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 29 Eylül'de Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Mustafa Öztürk: Hatay'a kentsel dönüşüm gerekli!

Hatay'ın Çevre ve şehircilik sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk: Hatay'a baktığımızda, çirkin ve estetikten mahrum binalar görüyoruz! hızlanması gerektiğini vurguladı.

Müsteşar Dr. Mustafa Öztürk iklim değişikliği paneline katılacak!

Bölgesel Çevre Merkezi (REC) Türkiye tarafından 20 Ocak 2015 tarihinde Ankara’da “İklim Değişikliği Paneli” düzenlenecek. Panele Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Dr. Mustafa Öztürk de katılacak..

Mustafa Öztürk: Güvenli ve marka şehirler oluşturmak görevimiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, “Güvenli ve marka şehirleri oluşturmaktır görevimiz” dedi. Öztürk, yaptığı konuşmada, kentsel dönüşüm çalışmaları, çevre yönetimi, ÇED ve imar uygulamalarının önemine işaret etti.

Mustafa Oğuz Öztürk Haberi

Mustafa Oğuz Öztürk

Trion İnşaat Anonim Şirketi, Mustafa Oğuz Öztürk, Kutsal Ozan Pekçetin, Kutlu Tuğsan Pekçetin, İbrahim Okay Öztürk tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu. 


Trion İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Madde 3-Şirketin amaç ve konusu şunlardır: A- 1. Her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek, 2. Mühendislik müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak, 3. Projeler yapmak yaptırmak proje yapımı taahhütlerinde bulunmak, 4. Konusu ile ilgili tesisler kurmak ve bu tesislerin imalatını yurt içinde veyahut dışında pazarlamak, konusu ile ilgili olarak maden ocakları açmak ve işletmek, 5. Konusu ile ilgili yurt içinde ve dışındaki kuruluşların temsilciliğini acentalığını almak gayesine uygun olarak yerli ve yabancı şirketlerle adi ortaklık veya benzeri iştiraklerle ihalelere gerek pilot gerekse tali firma olarak katılmak ve taahhütlere girmek, 6....