21 / 05 / 2024

Mustafa Poyraz kahramanmaraş

Mustafa Poyraz kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Poyraz kimdir? Mustafa Poyraz, bu görevini ne zamandan beri yürütüyor? İşte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ın biyografisi bu haberde...

Evim Yuvan Olsun başvuruları 7 bin 792'ye ulaştı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen afetzedelerin geçici barınma ihtiyaçlarını gidermek amacıyla başlatılan "Evim Yuvan Olsun" kampanyasında başvuru sayısının 7 bin 792'ye ulaştığını söyledi.

Kahramanmaraş Sanayi Odası Başkanından son dakika açıklaması: Felaket, görünenin 10 katı!

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu yaptığı açıklamada felaketin boyutunun görünenin 10 katı olduğunu dile getirerek borçların dondurulmasını talep etti.

Kahramanmaraş'ta inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Kahramanmaraş Hacı Mustafa Mahallesi'nde inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi...

Melikgazi Poyraz Gençlik Merkezi açıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan Poyraz Cami Gençlik Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Kuyumcu Kent'in inşaatı hızlandı!

Kahramanmaraş'ta inşaatına 6 ay önce başlanılan Kuyumcu Kent projesinin yapımı hızlandı. Kuyumcular Odası Başkanı Hacı Mustafa Öz, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kahramanmaraş Fatmalı Mahallesi'ndeki lise inşaatı TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Kahramanmaraş'a bağlı bir mahalledeki bir lise inşaatına ve taşımalı eğitim sistemine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kahramanmaraş Çatova Camii'nin temeli atıldı!

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer ile birlikte Çatova Camii'nin temelini atan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası'na geçerek incelemelerde bulundu.

Mustafa Sarıçerçi: Gayrimenkulde 2016 fırsat yılı olabilir!

Turyap Kahramanmaraş Yatılı Bölge Şubesi Gayrimenkul Temsilciliği Sorumlusu Mustafa Sarıçerçi, gayrimenkul sektörünün 2015 yılında sıkıntılı bir süreç geçirdiğini yeni yılda ise beklentilerin çok yüksek olduğunu belirtti.

Aktek Merve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktek Merve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Poyraz, Abdullah Aktaş, Hasan Tek ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 13 Ocak'ta Ümraniye, Yamanevler Mahallesi'nde kuruldu.

Poyraz RES için acele kamulaştırma!

“154 kV Poyraz RES-(Mustafa Kemal Paşa-Orhaneli EİH) Girdi-Çıktı Enerji İletim Hattı Projesi” kapsamında proje güzergahına isabet eden alanlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kahramanmaraş'taki cami inşaatı tamamlanamıyor!

Kahramanmaraş Zeytindere Mahallesi'ndeki temeli geçen yıl atılan Yeni Camii inşaatında Dernek Başkanı Mustafa Yıldız'ın ve üyelerinin çalışmalarıyla alt katın tablası atılabilmiş.

Hakan Güvençer Kahramanmaraş'taki inşaat çalışmalarını inceledi!

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Elbistan'nda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Güvençer, Hükümet Konağı önünde Kaymakam Tuncay Akkoyun, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Şahin Kocaköse, Belediye Başkanı Durmuş Küçük ve daire müdürl

Kahramanmaraş Altınşehir'in temeli 3 ay içerisinde atılacak!

Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Başkanı H. Mustafa Öz, Altınşehir projesinde gelinen son durum hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu. Öz, Altınşehir’in 2-3 içinde temelinin atılacağını söyledi..

Mustafa Poyraz kahramanmaraş Haberi

Mustafa Poyraz kahramanmaraş

Mustafa Poyraz kimdir?

Mustafa Poyraz, 1957 yılı Kahramanmaraş doğumlu. İlk, Orta ve Lise'yi Kahramanmaraş'ta okuyan Mustafa Poyraz, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı.


Mustafa Poyraz, Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden 1979 yılında mezun oldu.


İki yıl il sağlık müdürlüğü'nde Kamu Eczacısı olarak görev yaptı.


Bu arada 2 Dönem Kahramanmaraş Eczacılar Odası Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde bulundu.


20 Yıldır serbest eczacılık yapmaktadır.


1994'ten bu yana Belediye Meclis Üyeliği yapmakta olup, 15 Ağustos 2002 tarihinde Belediye meclisi tarafından Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı görevine getirildi.


28 Mart 2004 tarihinde yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde tekrar Kahramanmaraş Belediye Başkanlığına seçildi.


29 Mart 2009 tarihinde yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde yeniden Kahramanmaraş Belediye Başkanlığına seçildi.


Mustafa Poyraz, evli ve 4 çocuk babasıdır.



Kahramanmaraş Huzurevi genç evlilikleri...