16 / 05 / 2024

Mustafa Ruşen Çınar

Mustafa Ruşen Çınar

Arkiwall Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Ruşen Çınar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Bora Cenk Özdemir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 4 Nisan'da Beşiktaş'ta kuruldu.

Kiraya bile yetmeyen emekli maaşına düzenleme talebi: En düşük emekli maaşı 23 bin, ikramiye 10 bin TL olmalı!

Emekli maaşlarının yükseltilmesi talebi Meclis'e de taşındı. Saadet Partisi İzmir Milletvekili Mustafa Bilici, en düşük emekli maaşının 23 bin, ikramiyenin de 10 bin TL olması gerektiğini söyledi. İşte o açıklama...

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Mustafa Murat Şeker kaç yılında doğru? Ne zaman müsteşar oldu? Hangi projeleri yürüttü? İngilizce biliyor mu?

ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Şeker, kaç yılında ve nerede doğru? Hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? İngilizce biliyor mu? İşte Mustafa Murat Şeker ile ilgili merak edilenler...

Metaplan Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Metaplan Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ruşen Resuli tarafından kuruldu.

Agah Ruşen Çetin kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Agah Ruşen Çetin kimdir? Kaç yaşında? Agah Ruşen Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Agah Ruşen Çetin'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Agah Ruşen Çetin'in  hayatına dair merak edilenler.

Altına yatırım yapacaklar durun! İslam Memiş altın almanın en doğru zamanını duyurdu!

Altına yatırım yapacaklar en doğru zamanı kovalıyor. İniş ve çıkışlı haline devam eden altının akıbeti ne olacak? İslam Memiş, altın alacaklar için şu değerlendirmeyi yaptı. İşte detaylar!

Ziya Yılmaz: Konut yatırımı için en doğru zaman bu zaman!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada konut yatırımı için en doğru zamanın bu zaman olduğunu söyledi.

Altın alalım mı? sorusuna yanıt İslam Memiş'ten geldi! Altın için en doğru alım zamanı resmen belli oldu

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın almak için bekleyen yatırımcılara en doğru alım zamanını açıkladı.

Desc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Desc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  Mustafa Çeçen tarafından kuruldu.

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Maltepe’de  Mustafa Çeçen tarafından kuruldu.

Piyasa Kahini İslam Memiş dolar almak isteyenler için en doğru tarihi açıkladı! Yatırımcılar dikkat

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dolar kurunun kaç liraya yükseleceğini açıklayarak, yatırımcımlar için de en doğru zamanı anlattı.

Gümüşe olan talep fiyatları yükseltti! Gümüşün gramı ne kadar? Gümüşte en doğru alım zamanı

Yatırımcıların son zamanlarda gümüşe olan talepleri arttı. Talepteki bu artış gümüş fiyatlarını da yükselmeye başladı. Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde yükselişe geçerken gümüş bugün kaç lira oldu ve en doğru alım zamanı ne zaman? İşte merak edilenler...

Ruşenoğlu Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ruşenoğlu Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  150 bin  TL sermaye bedeli ile Fatih Ruşen, Rıdvan Ruşen Sebahattin Ruşen tarafından kuruldu.

Mustafa Ruşen Çınar Haberi

Mustafa Ruşen Çınar

Arkiwall Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Ruşen Çınar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Bora Cenk Özdemir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 4 Nisan'da Beşiktaş'ta kuruldu. 


Arkiwall Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 2. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 3. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. 4. Durum (halihazır), kadastro, yeraltı maden ocakları, deniz dibi,Tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru hattı gibi şerit haritalarının yapımı. Parselasyon planlarının...