24 / 07 / 2024

Mustafa Rüşven

Mustafa Rüşven

Alaca Emlak İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Mehmet İlhan ve Mustafa Rüşven ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

İhracatta kırsal ekonomiye büyük destek! İlk etapta 5 çeşit gidecek

Sakarya Büyükşehir Belediyesi bal ihracatında yurtdışına açılıyor ve Sakaryanın balları Avrupa'ya açılıyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Sakarya Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Ör, Bakanlığın hayata geçirdiği projelerle bal üreticilerinin destekleneceğini söyledi.

Sumer Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sumer Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa R.O. Oudah tarafından kuruldu.

Mustafa Varank: Ekonomik konjonktür toparlanmaya başladı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Ekonomik konjonktür toparlanmaya başladı. Tüketici ve reel sektör güven endeksleri yukarı yönlü hareket ediyor" açıklamasında bulundu.

İnşaat sektöründe güven göstergeleri olumlu yönde seyrediyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Hizmetler sektöründe, perakende sektöründe ve inşaat sektöründe güven göstergeleri olumlu yönde seyrediyor" dedi.

Bingöl kös kaplıcaları üniversitelerden geri alınacak!

Vali Mustafa Güvençer döneminde İl Özel İdare ile Üniversite arasında imzalanan protokol gereği Üniversite’ye devredilen Kös kaplıcaları meclis araştırması sonucunda sözleşmenin iptal edilmesi kararı verildi.

Mustafa Savaş Aydın'da inşaat sektörü temsilcileriyle buluştu!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili adayı Mustafa Savaş, Kuşadası'nda inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya geldi.

Mustafa Savaş: Ülke ekonomisinin yarısını inşaat sektörü oluşturuyor!

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş,"Ülke ekonomisinin yarısını inşaat sektörü oluşturuyor" dedi.AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, Kuşadası’nda müteahhitlerle bir araya geldi.

İnşaat sektörününde güven ve istikrara ihtiyacı var!

'Zamanın Ötesinde Bir Mimarlık Anlayışı' sloganı ile yola çıkan MPol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Polat "Tüm sektörlerde olduğu gibi inşaat sektörününde güven ve istikrara ihtiyacı var" dedi.

Mustafa Şayin: İnşaat sektörü 1 Kasım'ı bekliyor!

İnşaat sektöründeki durgunluğu değerlendiren Oluşum Grup'un sahibi Mustafa Şayin, hükümetin kurulmaması nedeniyle sektörde durgunluk yaşandığını ve 1 Kasım seçimlerinin beklendiğini söyledi.

İnşaat Sektörü Güven Endeksi yüzde 2.1 azaldı!

Tüketici güveni ve sektörel güven endeksleri eylülde düştü. Perakende Ticaret Sektörü Güven Endeksi eylül ayında 96.27 değerine gerilerken, İnşaat Sektörü Güven Endeksi yüzde 2.1 azalarak 80.37'ye düştü.

Mustafa Baygan: Yatırımcılar gayrimenkule yöneldi!

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, dövizini ve altınını bozduran yatırımcıların lüks olmayan konutlara yöneldiğini açıkladı.

Mehmet Fatih Güven, Afşin'deki yatırımlar hakkında konuştu!

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, fidanlık arazisinde yapımına başlanan kapalı pazar yeri inşaatı ve diğer yatırımları konuştu.

Mustafa Rüşven Haberi

Mustafa Rüşven

Alaca Emlak İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Mehmet İlhan ve Mustafa Rüşven ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Büyükçekmece'de kuruldu.


Alaca Emlak İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...