03 / 05 / 2024

Mustafa Sandal 15 milyonluk villa

Mustafa Sandal 15 milyonluk villa

Mustafa Sandal, Çubuklu'daki 15 milyon liralık villasını eski eşi Emina'ya bırakmıştı.  Mustafa Sandal annesi Tülin İleri'ye ''Ulus'taki kiracıyı çıkar. Ben taşınacağım'' dedi. 

Bursa Mustafa Kemal Paşa Temizlik işçi alıyor

Bursa'da Mustafa Kemal Paşa Temizlik, özel güvenlik görevlisi olarak istihdam etmek üzere 1 işçi alımı yapacağını açıkladı. Açıklamaya göre son başvuru tarihi 15 Nisan 2022 tarihi.

Mustafa Sandal'a kiracısından 100 bin dolarlık zarar!

Mustafa Sandal'ın  Çubuklu Vadi Evleri'ndeki lüks villasını kiralayan Dikran Masis'ın Sandal'ın villasına 100 bin dolarlık hasar verdiği iddia edildi. 

Mustafa Sandal'dan Emina Jahovic'e kira geliri davası!

Başarılı şarkıcı Mustafa Sandal'ın Çubuklu Vadi'deki milyonluk villasının kirasını Emina Jahovic alıyordu. Sandal, Emina Jahovic'in bu haktan mahrum edilmesi talep etti.

Tokat'taki RESÜT tesisi 12 bin 500 TL bedelle 15 yıllığına kiraya verildi!

Tokat'ın Reşadiye ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Özel İdare Müdürlüğü yaptığı sırada kaymakamlık tarafından yaptırılan tesisi, bedavaya 15 yıllığına kiraya verdi. Yılmaz, belediye başkanı olunca da aynı tesisin bir bölümünü aylık 12 bin 500 liraya kiraladığı ortaya çıktı.

Mustafa Sandal oğulları için 1 milyon dolara ev aldı!

Çubuklu Vadi Konakları'ndaki evini satıp 3 milyon doların 2 milyon dolarını eski eşi Emina Jahovic'e veren Mustafa Sandal'ın geriye kalan 1 milyon dolar ile oğulları Yavuz ve Yaman için birer daire satın aldığı öğrenildi. 

Emina Jahovic evini Türk Konsolosluğuna kiraya verdi!

Şarkıcı Mustafa Sandal'dan geçtiğimiz yıllarda boşanan Emina Jahovic, Sırbistan Yeni Pazar’da yer alan aile yadigarı evini Türkiye Cumhuriyeti konsolosluk binasına kiraya verdi.

Emina Jahovic haciz iddialarını doğruladı! 

Emina Jahovic, 3 yıl önce boşandığı Mustafa Sandal hakkında nafakasını ödemediği gerekçesiyle icra takibi başlattığı yönündeki iddiaları doğruladı. 

Emina Jahović, Mustafa Sandal’ın evine ve ofisine haciz yolladı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Emina Jahović'in Mustafa Sandal’ın evi ve ofisine haciz yolladığını yazdı... İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Eminevim'den 2020'nin ikinci yarısında 15 bin teslimat hedefi!

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal,Eminevim'in her ay 6 binden fazla başvuru aldığını ve ayda ise yaklaşık 2 bin 500 ev ve araç teslimatı gerçekleştirdiğini belirtti ve 2020'nin ikinci yarısında 15 bin teslimat hedeflendiğini belirtti...

Mustafa Varank: Haziranda 859 belgeyle teşvik tarihimizin rekorunu kırdık!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Haziran ayında yatırım iştahının çok güçlü olduğuna dikkat çekerek, düzenlenen 859 belgeyle teşvik tarihi rekoru kırıldığını, 15,6 milyar TL'lik yatırım ve 23 binin üzerinde ilave istihdam beklediklerine dikkat çekti. 

Engin Yeşil'in imzasını taşıdı, 15 yıl hapsi istendi!

Engin Yeşil'in başka bir belgedeki imzasını taşıma yoluyla kullanıp 3 milyon dolarlık senetle icra takibi başlattığı ileri sürülen Mustafa Akman için,'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından 15 yıla kadar hapis ve 5 bin güne kadar adli para cezası istendi.

Mustafa Sandal evlerini satarak 1 ayda 21 milyon TL gelir elde etti!

Mustafa Sandal'ın ekonomik sıkıntılar çektiğiyle ilgili haberlerin sayısı artıyor. Öyle ki ünlü şarkıcının villasının ardından Fulya'da bulunan rezidansını da sattığı iddia edildi.

Mustafa Sandal Çubuklu Vadi’deki villasını kiracısına sattı!

Mustafa Sandal, Çubuklu Vadi’de bulunan dört katlı villasını 4 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Sandal, 650 metrekare büyüklüğündeki villası kiracısına 3 milyon dolara sattı. 

Mustafa Sandal 15 milyonluk villa Haberi

Mustafa Sandal 15 milyonluk villa

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Mustafa Sandal, Çubuklu'daki 15 milyon liralık villasını eski eşi Emina'ya bırakmıştı. Mustafa Sandal annesi Tülin İleri'ye ''Ulus'taki kiracıyı çıkar. Ben taşınacağım'' dedi. Annesi ''Hayır. Karına verdiğin villayı sat'' deyince kavga çıktı.

OFİSTE KALIYOR

Mustafa Sandal, geçici olarak Zincirlikuyu Zorlu Center’daki ofisinde kalıyor. Çünkü Çubuklu’daki 15 milyon liralık lüks villasını Emina Jahovic ve iki oğluna bıraktı.

Mustafa Sandal'ın yıllar önce Ulus’ta aldığı evde de kiracı var. Kira gelirini ise Silivri’de yaşayan annesi Tülin İleri...