01 / 05 / 2024

Mustafa sarıgül evleri

Mustafa sarıgül evleri

İmar planında park yeri olan yeşil alan, Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün rezidans projesine peşkeş çekildi. Kamu arazisini duvarla çeviren Sarıgül, içine de park ve havuz yaptı

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere kira çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında siyasi partilere kira çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Mustafa Sarıgül: Deprem ve afet bakanlığı kurulmalı!

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Derhal deprem ve afet bakanlığı kurulmalıdır. İktidara sesleniyorum; lütfen beklemeyin, deprem ve doğal afetler bakanlığını kurun" diye konuştu.

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Dalaman'da Sarıgerme Göl Evleri hizmete girdi!

Dalaman Çayı kıyısında yer alan Hilton Dalaman Sarıgerme Göl Evleri hizmet vermeye başladı. Göl evler, konforu doğayla bir araya getirecek.

Mustafa Sarıgül: Şişli'ye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapmak istiyorum!

DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül Habertürk'te soruları yanıtladı. Sarıgül 'manşet projem' diye nitelendirdiği planını şöyle açıkladı; ''Şişli'ye özellikle çok önemli kadın doğum ve çocuk hastanesi kazandırmak istiyorum'' dedi. 

Mustafa Sarıgül Şişli projelerini anlattı!

31 Mart yerel seçimleri için iddialı olan DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül  “Gerçekleştireceğimiz projelerle Şişli’yi yeniden aydınlatacağız” dedi.

Manisa Sarıgöl yatırımları devam edecek!

İlçelerde görev yapan personel buluşmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Heyet, Sarıgöl’e yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

Sarıgöl We Haliç Evleri fiyat listesi!

Sarıgöl We Haliç Evleri fiyat listesi 362 bin TL'den başlıyor. We Haliç projesi konut, home ofis ve 20 adet dükkandan meydana geliyor...

Emir Sarıgül'ün rezidans projesine peşkeş çekildi!

İmar planında park yeri olan yeşil alan, Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün rezidans projesine peşkeş çekildi. Kamu arazisini duvarla çeviren Sarıgül, içine de park ve havuz yaptı

2003 yılında Sarıgül'den Galatasaray'a stad projesi!

2003 yılında Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Mecidiyeköy'deki Ali Sami Yen'i Seyrantepe'de 100 dönümlük araziye taşımayı ve stadın eski yerine 7 katlı bir iş merkezi yapılmasını önermiş.

1998 yılında Sarıyer Göl Evleri satışa sunulmuş!

1998 yılında inşa edilecek Sarıyer Göl Evleri satışa sunulmuş. 6 blokta, 6 değişik tipte 120 daireden oluşacak sitedeki daireler bin 500 dolardan (396 milyon lira) başlayan taksitlerle satılacakmış.

Mustafa Sarıgül Artemis Marin'in işletmesini mi aldı?

Mustafa Sarıgül döneminde kurulan KENT – YOL firması aldığı ihalelerle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bu firmanın Artemis Marin Princess otelinin işletmesini aldığı ortaya çıktı.

Hayri İnönü'den Şişli Belediyesi'nde Sarıgül operasyonu!

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün, Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün yetkilerini geri aldığı ve bu karar sonrası Sarıgül'ün başkan yardımcılığı görevinden de istifa etmesinin beklendiği belirtiliyor. İşte İnönü'nün açıklaması...

Mustafa sarıgül evleri Haberi

Mustafa sarıgül evleri

Ataşehir'deki imar ve rant skandallarına her gün bir yenisi ekleniyor. Son olarak Küçükbakkalköy'de, imar planında yeşil alan olarak ayrılan arazinin, Şişli Belediyesi eski başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün ortağı olduğu Ataşehir Rezidans projesine dahil edildiği ortaya çıktı. 



SARIGÜL'E KIYAK

Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün ortağı olduğu Maritza İnşaat A.Ş., Ataşehir Rezidans projesi için 2011'de Küçükbakkalköy'deki 1946 ada 1 parselde düğmeye bastı.

ARAZİYE DUVAR ÇEKİLDİ

18 katlı 48 daireli 6 dükkânı içine proje ilk etapta 2 bin 550 metrekarelik arsaya inşa edildi. Ancak bitme aşamasında, proje alanının hemen yanında, imar planında kamuya açık yeşil alan olarak ayrılan arazi beton duvarla çevrildi. Alan rezidansın sosyal donatısı gibi gösterilerek projeye dâhil edildi. Binanın yan tarafındaki, bedelsiz kamuya terk edilmesi gereken alan da ecrimisil verilerek kiralandı....