04 / 05 / 2024

mustafa teke ev

mustafa teke ev

Osmaniyeli Mustafa Teke, evinin bodrumunu kazarken bin yıllık mozaik buldu. Teke ailesi 23 yıldır mozaiğin güvenli bir yere taşınmasını bekliyor.

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

Ev sahipleri ve kiracılara tebligat uyarısı: Arabuluculukta sakın gözden kaçırmayın! 

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, kiracı ve ev sahibi arasındaki anlaşmazlıklarda arabuluculuk düzenlemesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve tebligat detayına dikkat çekti. İşte ayrıntılar..

Kirada yüzde 25'lik zam sınırında sona geliniyor! Ev sahipleri kiraları nasıl yükseltecek? Kiracılar siz de hemen bakın!

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, ev kiralarında azami yüzde 25 artış sınırı uygulamasında son aylara girildiğini belirterek, konutla ilgili konuştu. Peki ev sahipleri kiraları nasıl yükseltecek?

Kiracıya karne geliyor! Ev sahibi kötü sürprizlerle karşılaşmayacak

Son dönemde kiracılarla ev sahipleri arasında yaşanan sorunlar adliyelerde dosyaları artırdı. İnteraktif Kredi Kurucu Ortağı Mustafa Gümüş, iki taraf arasında güven ilişkisini güçlendirmek için Kira Raporu hazırladıklarını belirterek bu raporun kiracı ve ev sahibine önemli katkısı olacağını söyledi.

Elmas Ev Mobilyaları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Ev Mobilyaları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Mustafa Muslu tarafından kuruldu.

Enflasyon rakamları nedeniyle eleştirilen TÜİK'te 20 sürpriz atama! O isimler belli oldu

Türkiye'de açıkladığı enflasyon rakamlarıyla eleştirilerin odağında olan TÜİK'te sürpriz görev değişimleri oldu. Bloomberg enflasyon rakamları açıklanmadan önce kurumda Tüketici Fiyatları Grup Başkanı Mustafa Teke'nin görevinden ayrıldığını açıkladı.

Ev sahiplerinin kira baskısı artıyor!

TV100 köşe yazarı Mustafa Zafer, bugünkü köşe yazısında ev sahiplerinin kiracılar üzerindeki baskısını kaleme aldı.

Mustafa Sandal oğulları için 1 milyon dolara ev aldı!

Çubuklu Vadi Konakları'ndaki evini satıp 3 milyon doların 2 milyon dolarını eski eşi Emina Jahovic'e veren Mustafa Sandal'ın geriye kalan 1 milyon dolar ile oğulları Yavuz ve Yaman için birer daire satın aldığı öğrenildi. 

Ev alırken dolandırılmamak için bunlara dikkat edin!

Türkiye’de ev alma hayali, 'hayali evlere' para kaptırmaya neden olabiliyor. Kredi çekerek borca giren ve mağdur olan binlerce kişi bulunuyor. Peki ev alırken dolandırılmamak için nelere dikkat edilmeli? Avukat Mustafa Güneş yanıtladı...

Şanlıurfa Eyyübiye'de ev ve iş yerleri istimlak ediliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi, Ümit Yolcu ile Mustafa Kuş parkı arasında kalan ev ve işyerinin istimlak çalışmalarını tamamlıyor. Bölgede başlatılan yıkım çalışmalarıyla trafik sorununa neşter vurulacak.

Ezgi Mola Boğaz manzaralı ev arıyor!

Evlilik hazırlıklarına başlayan Ezgi Mola-Mustafa Aksakallı çifti yeni ev arayışına girdi. Arnavutköy'de bir evi çok beğenen çift, depreme dayanıklılık konusunda emin olamadıkları için evden vazgeçti.

Mustafa Sandal: Bir oda bir salon ev yeter!

Çengelköy'de satışa sunulan Dosso Dossi Residence ve Villalar için düzenlenen partiye katılan ünlü popçu Mustafa Sandal, ''Artık bekar bir insanım. Bana bir oda bir salon ev yeter" diye espri yaptı.

Mustafa Çağlayan: Yozgat’ta evler çok pahalı!

Çağlayan İnşaat Sahibi Mustafa Çağlayan, inşaat sektöründe gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulundu. Çağlayan, Yozgat'ta ev fiyatlarının cep yaktığını söyledi.

mustafa teke ev Haberi

mustafa teke ev

Mustafa Teke, 26 yıl önce Osmaniye’de ev yaptırdı. 3 yıl sonra bodrumu derinleştirmek için toprağı kazdığında bir mozaikle karşılaştı. “Toprağı 60 santimetre kadar kazınca karşıma mozaik çıktı. Kazmaya devam etmedim” diyen Teke, o yıllarda arkadaşlarıyla birlikte çıkardığı ‘Düziçi’ adlı dergide 16 metrekarelik mozaikten bahsetti. 

Teke, “Dergiden birer adet bakanlıklara da göndermiştik. Kültür ve Turizm Bakanlığı ’ndan aradılar ve ‘Bu kıymetli bir eser, buna sahip ol’ dediler. 1990 yılından bugüne kadar bunu koruyorum. Evime çivi dahi çakamıyorum. Evim bakımsız. Mozaikten dolayı evime bakım yaptıramıyorum. Yetkililerin mozaiği güvenli bir yere taşımalarını bekliyorum” dedi. 

Mozaikten dolayı maddi herhangi bir beklentisinin olmadığını dile getiren Teke, sadece mozaiğe zarar verilmesinden endişe duyduğunu, bu nedenle çıkarılmasını istediğini söyledi. 

1990 yılından beri bodrumda bekleyen mozaikte keklik, at, geyik, ördek,...