05 / 05 / 2024

Mustafa Tok

Mustafa Tok

Tep Villa Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Can, Mustafa Tok ve Salih Döngel tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Mustafa Levent Sungur kimdir?

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve TOKİ Başkan Yarcımdısı Mustafa Levent Sungur kimdir? Mustafa Levent Sungur daha önce hangi görevlerde bulundu?

TOKİ Başkanı Mustafa Tuna mı olacak?

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın TOKİ Başkanı olacağını iddia etti...

Mustafa Gültepe: Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın!

Hazır giyim endüstrisinde kapasite kullanımının maksimum seviyelere çıktığını açıklayan Mustafa Gültepe, "Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın" dedi.

Tokcan Uluslararası İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tokcan Uluslararası İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Can ile Mustafa Tok ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Beyoğlu, Gümüşsuyu Mahallesi'nde kuruldu.

Zonguldak Üzülmez emeklilerinden Mustafa Sarıoğlu'na TOKİ talebi!

İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, "31 Ağustosta Çınartepe ve Baştarla mahallesinde Üzlümez TOKİ konutlarıyla ilgili ihale süreci ve tarihi verildi. Bu birinci etabı kapsıyor" dedi.

Mustafa Sarıoğlu'ndan TOKİ emekli konutları projesi!

Tüm İşçi Emeklileri ve Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, TOKİ hakkında açıklama yaparak "Kamuoyunda huzursuzluk çıkartmak isteyenler konuyu yanlış lanse ederek başka mecralara çekmek istemektedirler" dedi.

Mustafa Sarıoğlu TOKİ emekli projesini anlattı!

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, TOKİ’nin sağlamış olduğu kira öder gibi ev sahibi yapacak olan projeye taleplerini ilettiklerini söyledi.

Mustafa Çelik'ten ev sahibi olmak isteyen emeklilere destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, emeklilerin TOKİ vasıtasıyla ev sahibi olma taleplerine destek verdi. Başkan Çelik, TOKİ'nin konut yapabileceği arsa araştırmasına devam ettiklerini belirtti

Mustafa Elitaş: TOKİ 1 milyon konuta ulaşacak!

TOKİ tarafından Kayseri'de inşa edilen konutların kura töreninde konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "TOKİ, 1 milyon konuta ulaşacak" dedi..

Mustafa Tuna: Emlak simsarlarına geçit vermeyeceğiz!

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, TOKİ işbirliği ile bölgede hayata geçirmeye çalıştıkları Ulubatlı Hasan ve Sarayak mahallelerindeki kentsel yenileme projesini, bazı emlakçıların provoke etmeye çalıştığını söyledi.

Mustafa Ataş TOKİ dairelerine teşvik için mi yazıldı?

TOKİ'nin Tunceli Çemişgezek'te inşa ettiği konutlardan bir tane alan AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş'ı hedef alınmasına Çemişgezek'ten itiraz geldi. Milletvekilinin söz konusu daireye teşvik amacıyla yazıldığını söyledi...

Mustafa Uyan: Konut inşaatı için TOKİ ile görüştük!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan, emekliler için uygun şartlarda konut inşa edilmesi hususunda 'Konut Projelerini' Ankara'da TOKİ üst düzey yöneticileriyle paylaştıklarını açıkladı.

Mustafa Tekçe: Karataş TOKİ hizmete kavuşacak!

Büyük Birlik Partisi Kilis Belediye Başkan adayı Mustafa Tekçe, Karataş TOKİ Konutları sakinleriyle bir araya geldi. Tekçe, "TOKİ konutlarında yaşayan kardeşlerimiz bizim dönemimizde yıllardır alamadıkları hizmetlere çok kısa sürede kavuşacaklar...

Mustafa Tok Haberi

Mustafa Tok

Tep Villa Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Can, Mustafa Tok ve Salih Döngel tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. Tep Villa Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Tep Villa Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beylikdüzü, Atatürk Mahallesi, 531. Sokak, No:16 Ginza Corner Plaza, H.Köy Kavşağı...