07 / 05 / 2024

Mustafa Ünal Özyılmaz

Mustafa Ünal Özyılmaz

Metaş Konut Planlama ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Ünal Özyılmaz tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da Pendik, Çamçeşme Mahallesi, Şeref Sokak'ta kuruldu.

Tigin Yapı Market İnşaat Mühendislik Lojistik Depolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tigin Yapı Market İnşaat Mühendislik Lojistik Depolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alpteki Yılmaz tarafından kuruldu.

Yapı Özyılmaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapı Özyılmaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Özyılmaz tarafından kuruldu.

Teras İnşaat Yazılım Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teras İnşaat Yazılım Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Önal tarafından kuruldu.

Özyürek Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyürek Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Aydın Özyürek, Mustafa Özyürek ve Yavuz Özyürek ortaklığında kuruldu.

Kimler şarj istasyonu kurabilecek? Fiyatlar nasıl belirlenecek? Mustafa Yılmaz açıkladı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, kurul kararıyla onaylanan Şarj Hizmeti Yönetmeliği’ne yönelik açıklama yaptı. Peki Kimler şarj istasyonu kurabilecek? Fiyatlar nasıl belirlenecek? İşte ayrıntılar...

Özyılmazlar Dizayn Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyılmazlar Dizayn Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldız ve Nuh Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Kazanım Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazanım Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Mustafa Ünal Ünsal tarafından kuruldu.

Zarifi Mustafa Paşa Yalısı'nın rekonstrüksiyon projesi tamamlandı!

Anadoluhisarı’nda bulunan Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyon ve iç mimari proje tasarımı ile uygulama çalışmalarını Beysun Mert Mimarlık üstlendi. Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyonunda 18. ve 19. yüzyıl sahilhane yapılarıyla doku bütünlüğünün korunması amaçlandı.

​​​​​​​Üntaş Yatırım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Üntaş Yatırım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi Sarıyer’de  1milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Ünal , Erbay Ünal, Ersin Ünal ve Mustafa Ünal tarafından kuruldu.

Demir Laboratuvar Limited Şirketi kuruldu!

Demir Laboratuvar Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şenel, Mustafa Ünal tarafından kuruldu.

Mı Mühendislik Mimarlık Proje Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mı Mühendislik Mimarlık Proje Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ünal tarafından kuruldu.

Özyılkar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Özyılkar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Güngören'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Celal Yılmaz tarafından kuruldu.

Kadir Tokman'ın acı günü! Babası Mustafa Yılmaz Tokman vefat etti! 

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Tokman'ın babası Mustafa Yılmaz Tokman hayatını kaybetti. 

Mustafa Ünal Özyılmaz Haberi

Mustafa Ünal Özyılmaz

Metaş Konut Planlama ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Ünal Özyılmaz tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da kuruldu. 


Metaş Konut Planlama ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.      Her türlü inşaat taahhütleri ; konut, işyeri, ticarethane, inşaatları yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığında binalar yapmak, 2.      Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut iş hanları fabrikalar yollar barajlar ve göletler park ve bahçe peyzaj düzenlemeleri ve turistik tesisler tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek, 3.      Türkiye sınırları içinde  veya yabancı ülkelerde resmi ve...