05 / 05 / 2024

Mustafa Uslu evi

Mustafa Uslu evi

Müslüm filminin yapımcısı Mustafa Uslu, filmden elde ettiği parayla kendisine ev aldı. Kesenin ağzını açan Uslu, 4 katlı villa için 3 milyon TL ödedi.

Mustafa Tansu Uslu kimdir? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı?

Mustafa Tansu Uslu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına ne zaman başladı? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı? İşte Mustafa Tansu Uslu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Dünya Evi İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Evi İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hurşit Ali Vanlı ve Mustafa Vanlı ortaklığında kuruldu. 

Emina Jahović, Mustafa Sandal’ın evine ve ofisine haciz yolladı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Emina Jahović'in Mustafa Sandal’ın evi ve ofisine haciz yolladığını yazdı... İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Turkuaz 24 Yat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaz 24 Yat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekemce'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Kaynar, İsmail Çınar ve Mustafa Uslu ortaklığında kuruldu.

Keçiören Atatürk Evi restore edilecek!

Ankara Keçiören'de bulunan ve Milli Mücadele sırasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından karargâh olarak kullanılan ‘Atatürk Evi’ restore edilecek.

Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1881 yılında Selanik’te doğduğu ev birebir ölçülerinde Büyükçekmece’de inşa ediliyor. Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak.

Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı'nın yapımı tamamlandı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı Projesi ile ilgili konuştu.

Mustafa Necati Kültür Evi TBMM'ye mi tahsis edilecek?

Mustafa Necati Kültür Evi'nin tekrar TBMM Başkanlığına tahsis edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mersin Yeşilçimen'deki taziye evi açılacak!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeşilçimen'de yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceledi. Başkan Gültak, aynı mahallede fen işleri ekiplerince süren asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmalarını da denetleyip yetkililerden bilgi aldı.

Mustafa Uslu'nun ev aldığı iddialarını eşi Sinem Öztürk yalanladı!

Geçtiğimiz gün, Ayla ve Müslüm filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu'nun filmlerden elde ettiği kazançla Fethiye'de 4 katlı bir villa aldığı iddia edildi. Eve 3 milyon TL ödediği belirtilen Uslu'nun eşi Sinem Öztürk ise haberi yalanladı...

Yapımcı Mustafa Uslu Fethiye’de 3 milyon TL'ye ev aldı!

Müslüm filminin yapımcısı Mustafa Uslu, filmden elde ettiği parayla kendisine ev aldı. Kesenin ağzını açan Uslu, 4 katlı villa için 3 milyon TL ödedi.

Atatürk Evi Müzesi'nin tapusu sergileniyor!

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Bursa'ya geldiğinde kaldığı, 6 Şubat 1933'te Bursa Nutku'nu okuduğu, bugün Atatürk Evi Müzesi olarak hizmet veren köşkün tapu senedi, ilk kez sergileniyor.  

Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Ceceli evini satıyor!

Mustafa Ceceli’den boşanan Sinem Ceceli, birlikte oturdukları evi satışa çıkardı. Ceceli, 4 katlı villa için 12 milyon dolar istiyor.

Mustafa Uslu evi Haberi

Mustafa Uslu evi

Müslüm filminin yapımcısı Mustafa Uslu, kazandığını gayrimenkule yatırdı. Fethiye’de 4 katlı villa alan Uslu, havuzlu villa için 3 milyon TL ödedi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, ünlü yapımcı şu aralar geçen yıl hayatını kaybeden halterci Naim Süleymanoğlu’nun hayatını beyazperdeye aktarmak için hazırlıklara başladı.

Oyuncu Sinem Öztürk ile evli olan Mustafa Uslu yakında ikiz bebeklerini kucağına...