03 / 05 / 2024

Mustafa-Veli Halıcı Ortaokulu açıldı mı

Mustafa-Veli Halıcı Ortaokulu açıldı mı

Hayırsever Veli Halıcı tarafından yaptırılan ve bu yıl hizmete giren Ürgüp Mustafa-Veli Halıcı İmam Hatip Ortaokulunun açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Yaşar Topçu'nun katılımlarında gerçekleştirildi.

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Beyoğlu 1/5000 ölçekli plan notu askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Halıcıoğlu, Sütlüce, Dolapdere, Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi Nazım İmar Planı'nda yer alan Turizm Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 19.07.2023 tasdik tarihli Plan Notu İptaline ilişkin değişiklik askıya çıkarıldı.

Tadilat için başladığı evinin altından 2 bin yıllık yer altı şehri çıktı!

Kayseri'de Mimar Sinan'ın evinin bulunduğu sokakta oturan Mustafa Halıcıoğlu, 5 yıl önce tadilatına başladığı evinin altında 200 metre uzunluğunda 2 bin yıllık yer altı şehri buldu.

Cçk İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Medikal Limited Şirketi kuruldu!

Cçk İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Medikal Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Verim tarafından kuruldu.

Beyoğlu Halıcıoğlu 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Halıcıoğlu Mahallesi ve Çıksalın Mevkii, 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Cırrus Otelcilik Limited Şirketi Kuruldu!

Cırrus Otelcilik Limited Şirketi Beyoğlu’nda 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Evrim Tural tarafından kuruldu.

Sosyal medyaya yaş sınırlaması! 15 yaş altındakilere veli izni getirildi!

Çocukların korunması amacıyla 15 yaş altı kullanıcıların sosyal medya platformlarına kaydolmasını ve kullanmasını veli iznine tabi tutan tasarı kabul edildi.

Arnica Halı Yıkama Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Arnica halı yıkama makinesi ortaya koyduğu yüksek motor gücü sayesinde etkili yıkama performansı sunuyor. Üstün filtreleme tekniğiyle toz ve kirler makinenin içine hapsediyor. Peki halı yıkama makinesinin başka özellikleri neler? 

Türk halıcılardan ihracat rekoru! Tam 2 milyar 755 milyon dolar gelir!

Türk halı ihracatçıları,  açıklanan rakamlara göre ihracattan 2022 yılında 2 milyar 754 milyon 757 bin dolar gelir elde etti.

Epıc Group Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Epıc Group Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hazam Mansour Ademhızam ve Mustafa Mohamed ortaklığında kuruldu.

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirime girdi! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde indirim kampanyası düzenliyor. Yüzde 15 ila 20 arasında değişen indirim fırsatlarıyla birbirinden şık tasarımlar alıcılarını bekliyor. İşte Enza Home’un indirimli fiyat listesi. 

Bakan o ilimizi işaret etti! 100 milyar dolarlık altın ve gümüş toprak altında yatıyor

Çanakkale’de üretim yapan TÜMAD Madencilik firmasını ziyaret eden Bakan Mustafa Varank, çarpıcı açıklamalar yaptı. Altın ve gümüş madenciliğinin ekonomiye katkısına değinen Varank, o ilimize için önemli bir müjde verdi.

Mustafa Destici'den asgari ücretle ilgili çarpıcı iddia

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 5 bin 500 TL'ye çıkarılan asgari ücrete ilişkin çarpıcı iddialarda bulunarak hükümete çağrı yaptı.

Mustafa-Veli Halıcı Ortaokulu açıldı mı Haberi

Mustafa-Veli Halıcı Ortaokulu açıldı mı


Hayırsever Veli Halıcı tarafından yaptırılan ve bu yıl hizmete giren Ürgüp Mustafa-Veli Halıcı İmam Hatip Ortaokulunun açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Yaşar Topçu'nun katılımlarında gerçekleştirildi.

Açılışa Bakan Topçu’nun yanı sıra Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı , Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz , Murat Göktürk , Ebubekir Gizligider , Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek , İl Müftüsü Yakup Öztürk , AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Kılıç ,Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Velettin Birsöz, hayır sever Veli Halıcı ailesi ve davetliler katıldı.

Öğrenciler Bakan Yalçın Topçu’yu çiçeklerle karşılarken Topçu, öğrencilere çiçekleri annelerine götürmelerini istedi.

Bakan Topçu açılış sonrası Hayırsever Veli Halıcı ve eşine teşekkür ederek günün anısına plaket takdim etti.



Ürgüp...