06 / 05 / 2024

Mustafa Yüksekol

Mustafa Yüksekol

Çeşme Turistik Otelciler Birliği Başkan Yardımcısı Mustafa Yüksekol, Rusya ve Almanya krizinin Çeşme turizmini etkilemediği söyledi.

Forma Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Forma Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Akbaş Kırış, Mustafa Yılmaz Akbaş ve Emin Akbaş ortaklığında kuruldu.

Fab Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fab Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Yüce ve Mustafa Yüce ortaklığında kuruldu.

Seyyıl Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyyıl Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yılmaz ve Seyit Muşluoğlu ortaklığında kuruldu.

Araç başına düşen hızlı şarj istasyonunda Avrupa birincisiyiz!

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Türkiye'de şarj istasyonu sayısının hızla arttığını belirterek, "8 bin 861 şarj noktası var. Her 14 araca bir hızlı şarj (DC) noktası düşüyor. Araç başına düşen DC şarj noktası açısından Avrupa’da 1. sıradayız" dedi.

Güneş enerjisine 1 yıl içerisinde 10 milyar dolarlık yatırım yapıldı!

Beklentinin üzerinde bir yatırım iştahıyla karşılaştıklarını belirten Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, “Güneşte 10 milyar dolara yakın yatırım sahaya yansıdı. Bu beklentilerin üzerinde bir gelişme oldu” ifadesini kullandı.

9 günlük bayram tatili öncesinde otobüs biletleri tükendi!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, otobüs biletleri tükendiği için ek seferler yapılacağını belirterek, "Bayram tatili boyunca günlük ortalama 800 bin yolcudan, 10 günde yaklaşık 8 milyon insanın taşınacağını öngörüyoruz" dedi.

Sivpark Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sivpark Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Yılmaz, Mustafa Yılmaz ve Ramazan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Otogarlarda '14 Mayıs' yoğunluğu! Tüm seferler doldu, ek seferler düzenlendi!

14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlere son 3 gün kala otogarlarda yoğunluk başladı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım, normal seferlerin dolduğunu ifade ederek ilave seferler konulmaya başlandığını belirtti.

Çaya yüzde 100 zam kapıda! Yetkili isim duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçen gün yaş çay alım fiyatını yüzde 64 artırılarak 11.30 liraya yükseltildiğini açıklamıştı. Bunun üzerine ÇAYSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yılmaz Kar çaya yüzde 100'e yakın zam geleceğini belirtti.

Milyonlara müjde! Tahsis edilen fatura ücretleri iade edilecek! Hesabınızı kontrol edin!

Konutlarda bir ay ücretsiz doğal gaz kararı yürürlüğe girmesinin ardından, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz bedava doğal gaz kararına ilişkin açıklamada bulundu. Başkan Yılmaz, Tahsil edilen faturalar varsa iptal edilecek ve yurttaşlarımıza iade edilecek" dedi.

Elektrikli araç şarj istasyonlarında lisans sayısı 124'e çıktı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz yaptığı açıklamada Elektrikli araç şarj istasyonlarında lisans sayısı 124'e ulaştığını söyoedi.

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarına zam gelecek mi? TOF başkanından bayram öncesi çok konuşulacak açıklama!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala yolcu hareketliliğinde yüzde 40 daralma meydana geldiğini vurguladı. Yıldırım, otobüs bileti fiyatlarına yeni bir zam gelip gelmeyeceği ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Enerjide 1.5 milyar dolarlık yatırım geliyor! Hedef 45 milyar dolar

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, depolamalı rüzgar ve güneş enerji santrali kurulması için ön lisans sürecinin tamamlandığını belirterek, “İlk etapta 1.5 milyar dolarlık yatırım olacak. Bu rakam katlanarak yükselecek” dedi.

Mustafa Yüksekol Haberi

Mustafa Yüksekol

Hollanda ve Polonya’dan gelen turist sayısının arttığını belirten Yüksekol, otellerdeki doluluk oranının da yüzde 100’ü yakaladığını ifade etti.

Türkiye'ye gelen turist sayısında azalma görülse de turizm başkentlerinden İzmir Çeşme bu durumdan etkilenmedi. Çeşme'deki otellerin doluluk oranının şimdiden yüzde 80'e ulaştığını belirten Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkan Yardımcısı Mustafa Yüksekol, temmuz ve ağustos ayında oranın yüzde 100'e ulaşacağını ifade etti.


BAYRAMDA BOŞ YER YOK


Ramazan ayının ilk haftalarında durgunluk olduğunu ancak ikinci hafta itibariyle canlılık yaşanmaya başladığını belirten Mustafa Yüksekol, "Doluluk oranlarımız biraz daha yukarılara çıkıyor. Bayramda zaten hiçbir sıkıntımız yok. Bütün otellerimiz yüzde 100 doluluk oranlarını yakalıyor. Çeşme her zamanki gibi misafirlerini bekliyor. İnşallah çok güzel bir bayram geçireceğiz. Doluluk oranlarımız çok güzel. Çeşmemiz popülariterliğini her zaman yüksek tutuyor. Müşteri bulma...