11 / 05 / 2024

Mustafakemalpaşa satılık arsa

Mustafakemalpaşa satılık arsa

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı mülkiyeti belediyeye ait olan Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesi, Atariye ve Kavaklı mahallelerinde yer alan arsaları 30 milyon 733 bin 745 TL'ye satıyor...

1936 yılında Hocapaşa'da yedi taksitle satılık arsa!

1936 yılından İstanbul Hocapaşa'da Hüdavendigar Caddesi'nde Şahinpaşa oteli yanındaki arsa yedi taksitle satılıyormuş.

1935'te Mecidiyeköy'deki ünlü fabrikanın karşısındaki arsanın metrekaresi 80 kuruşa satılık!

1935 yılında, İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü açık artırma ile arsa, bina ve arazileri açık artırma ile satılığa çıkarmış. Bunlardan biri de Mecidiyeköy'deki ünlü fabrikanın karşısındaki arsa...

Emlakta Nostalji: Kınalıada'da deniz manzaralı metrekaresi 50 kuruşa satılık arsa! 

1942 yılında İstanbul Kınalıada'da deniz manzaralı 8000 metrekare arsa satışa çıkarılmış. Arsayı satanlar arsanın metrekaresi için 50 kuruş istemiş...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Bursa Mustafakemalpaşa'da 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! 

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 31 arsa ve avlulu kerpiç misafirhaneyi 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Ağrı Patnos'da 7.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Patnos İcra Dairesi, Ağrı Patnos'da üzerinde park ve kafeterya bulunan 3 bin 865 metrekare arsa 7 milyon 862 bin 774 TL'ye satılıyor.

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

İzmir Kemalpaşa'da 10.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kemalpaşa Satış Memurluğu, İzmir İli Kemalpaşa İlçesi Yukarımahalle Mahallesi Küplücealtı Mevkii, 683 ada 1 parseldeki arsayı 10 milyon 131 bin TL'ye icradan satıyor...

Bursa Mustafakemalpaşa'da 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Tepecik Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 15 Ocak 2019 tarihinde yapılacak...

Bursa Mustafakemalpaşa'da 4.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa İli, Mustafakemalpaşa İlçesi, İnebol Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 760 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü'nde 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsa Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı tarafından satışa çıkarılıyor. Arsa için 4.9 milyon TL bedel isteniyor...

Çorum Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. Arsa için ihale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Mustafakemalpaşa satılık arsa Haberi

Mustafakemalpaşa satılık arsa

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı tarafından, mülkiyeti belediyeye ait olan, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesi, Atariye ve Kavaklı mahallelerinde yer alan arsalar 30 milyon 733 bin 745 TL'ye satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 9 Ekim 2020 Cuma günü saat 14:30'da yapılacak. 

İlan metni:

GAYRİMENKULLER SATILACAKTIR

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığından:

1- Mülkiyeti belediyemize ait yukarıda niteliği belirtilen gayrimenkul 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. Maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ihale ile peşin bedelle satılacaktır.

2-Bu husustaki ihale 09/10/2020 Cuma günü Saat: 14:30’dan itibaren Encümen Salonunda, Belediye Encümeni’nce yapılacaktır.

3-İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesini 1.000,00TL (Binlira) karşılığında Belediyemiz Emlak ve İstimlâk  Müdürlüğü’ nden temin edebilirler. (Şartname başvuru öncesi idarede ücretsiz görülebilir)   

4-Yukarıda belirtilen satışı yapılacak taşınmazlara ait % 3 Geçici teminatı Belediyemiz Veznesine nakit olarak veya...