18 / 05 / 2024

Mustafayavuz-Akçakale Yeni Demiryolu toplantı

Mustafayavuz-Akçakale Yeni Demiryolu toplantı

Gaziantep sınırlarında yer alan Mustafayavuz - Akçakale İstasyonları arası Yeni Demiryolu projesi için halkın görüşüne açıldı. Proje için 14 Mayıs'ta Halkın Katılım Toplantısı düzenleniyor...

Güvenli liman yatırımcıları dikkat: Altın fiyatları asıl o zaman şahlanacak! Hatice Kolçak’tan yeni tahmin! 

Altın yatırımcıları altının seyrini sorgulamaya devam ediyor. Hatice Kolçak altın fiyatlarına ilişkin yeni tahminini duyurdu. Altın asıl o zaman şahlanacak.

TOKİ'nin o şehirdeki 118 konutluk yeni projesi için tarih belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uşak'taki yeni projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte söz konusu proje ile ilgili detaylar...

Gram altının şu anki seviyesini 10 ay öncesinden bilen Hatice Kolçak'tan yeni rakam geldi! Hedefe çok yaklaştık

Gram altın 1.600 lirayı geçti. Altın uzmanı Hatice Kolçak gram altının şu anki seviyesini 10 ay önceden önceden bilirken şimdi de gram altının geleceği yeni rakamı açıkladı.  Hedefe çok yaklaştık...

TOKİ'nin Uşak'taki yeni projesi için Temmuz 2023 müjdesi geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak'taki yen projesi 13 Temmuz tarihinde ihaleye çıkacak.

AK Parti yeni duyurdu! İşte EYT’lilerin ilk maaşlarını alacağı tarih!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)’lilerin haftalardır beklediği düzenlemenin ne zaman yasalaşacağı ve 2.6 milyon kişinin emekli maaşlarını ne zaman alacağı halen merak konusu iken, son açıklama yine AK Parti cenahından geldi. AK Parti Grub Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, EYT düzenlemesinin Tür

Elektrik borcu olanların dikkatine! Yeni enerji paketi yolda!

Elektrik borcu olan vatandaşları yakından ilgilendiren bir haber paylaşıldı. AK Parti, yeni bir enerji paketi hazırlıyor. İşte detaylar!

Yeni Volvo XC60 artık daha akıllı! Volvo XC60 9 Ekim 2022 Fiyat Listesi

Yenilenen tasarım detayları ve yerleşik Google özellikleriyle orta büyüklükteki Akıllı XC60 artık her zamankinden daha akıllı. Yeni çizgisiyle baş döndüren Volvo XC60 Ekim ayı fiyatı ve Ağustos, Eylül ve Ekim aylarındaki fiyat değişimlerini derledik.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Akçakale kura sonuçları 08.08.2022!

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı ve TOKİ Akçakale kura sonuçları 08.08.2022 haberimizde yer alıyor. Projeden 41 bin 250 TL peşinat bedeliyle konut sahibi olunabiliyor. 

Benzin, motorin ve LPG'ye yeni zam mı geliyor? Son dakika! Opet, PO, Total, Shell 22 Haziran 2022 fiyat listesi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, motorinin litresinin 40 TL'yi aşacağını ileri sürdü. Akın, yeni fiyatlar için Ağustos ayını işaret etti. Peki son dakika akaryakıt fiyatları kaç lira oldu? Opet, Petrol Ofisi, Total, Shell ve BP 22 Haziran 2022 fiyat listesi...

TOKİ Şanlıurfa Akçakale başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 4 Kasım 2021!

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 4 Kasım 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 4 Kasım 2021 ve proje detayları...

TOKİ Şanlıurfa Akçakale başvuruları 27 Ekim'de sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesi için son başvuru tarihi 27 Ekim olarak belirlendi.

Uşak'ta konut fiyatları yüzde 40 arttı!

Konut stoklarının tükendiği Uşak'ta yeni konutlar yüzde 40 değer artışı yaşandı.

Mustafayavuz-Akçakale Yeni Demiryolu toplantı Haberi

Mustafayavuz-Akçakale Yeni Demiryolu toplantı


Gaziantep Şehitkamil, Oğuzeli, Karkamış, Nizip ilçesi sınırlarında kalan T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü, 6 Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Mustafayavuz-Akçakale İstasyonları Arası Yeni Demiryolu projesi halkın görüşüne açıldı.


Halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 14 Mayıs 2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenleniyor.





Mustafayavuz-Akçakale İstasyonları arası yeni demiryolu projesi...