02 / 05 / 2024

müstakil iki katlı villa fiyatları

müstakil iki katlı villa fiyatları

Bir dönem trend olan 500 – 1.000 metrekarelik alana sahip büyük villalar artık talep sıkıntısı çekiyor. Yalçınlar Grup Başkanı Hakan Yalçın, "Şimdi en çok 2 katlı villalar satıyor" dedi

Bursa'da uçan çatı müstakil evin üstüne kondu! Görenler gözlerine inanamadı

Bursa'da saatteki hızı 84 kilometreye ulaşan lodos nedeniyle 3 katlı binanın çatısı, tek katlı müstakil evin üstüne düştü. Olayda can kaybı yaşanmazken çatının düşme anı saniye saniye görüntülendi.

O ilde iki katlı bina ve müştemilat satılacak: 65 milyon TL'ye!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, Şırnak Cizre Şah Mahallesi'nde yer alan avlulu iki katlı kargir bina ve müştemilatı satışa çıkardı. Satış ihalesi 10 Mart 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Belediye iki katlı kargir bina ve müştemilat satacak! İhalesi 27 Aralık'ta!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, iki katlı kargir bina ve müştemilat satacak. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 27 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Belediye iki katlı bina ve müştemilat satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Şırnak Belediyesi'nden Avlulu iki katlı kargir bina ve müştemilatının satışı açık teklif usulüyle 15 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak. 

Cizre Belediyesi iki katlı bina ve müştemilat satıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, Şah Mahallesi'nde yer alan iki katlı kargir bina ve müştemilatı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Fatih'te 550 metrekare müstakil ev 8.6 milyon TL'ye icradan!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Kürkçibaşı Mahallesi, 843 ada 38 parselde yer alan 550 metrekarelik müstakil evi 8 milyon 590 bin TL'ye satıyor...

Gayrimenkulde müstakil ve az katlı binalar revaçta!

Pandemiden sonra ev almak isteyen vatandaşlar müstakil ve az katlı binaları tercih etmeye başladı. COLDWELL Banker Life brokeri Uğur Sezginer konuya ilişkin açıklamalar yaptı.

Ravza Sitesi'nde 32 milyon TL'ye icradan satılık 2 müstakil ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Eyüpsultan Göktürk'ta yer alan 2 adet müstakil evi 32 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Müstakil konutta en çok hangi kent tercih ediliyor? 

Pandemi ile beraber müstakil konutlara olan ilgi giderek artıyor. Özellikle İzmir'de müstakil evlere olan talep oldukça fazla. 

Müstakil konutlara talep gittikçe artıyor!

Pandemi ile beraber müstakil konutlar trend hale geldi. Normalleşmenin artmasına karşın müstakil konutlar trend olmaya devam ediyor.

Müstakil ev maliyeti 2022!

Müstakil ev maliyeti 2022 haberimizde yer alıyor. Peki Müstakil ev maliyeti 2022 ne kadar oldu? Müstakil ev maliyeti arttı mı? İşte Müstakil ev maliyeti 2022...

Şırnak Cizre'de 36 milyon TL'ye satılık iki katlı bina ve müştemilat!

Şırnak Cizre Belediyesi, Şırnak Çizre'de yer alan iki katlı bina ve müştemilatını toplam 36 milyon TL muhammen bedelle satıyor...

Müstakil konut fiyatlarında son durum ne?

Koronavirüs salgını ile beraber tercih edilmeye başlanan müstakil konutlara yapılan masrafların çoğu yatak odaları, misafir odaları, mutfak, banyo, balkon gibi alanlara harcanıyor. Peki, müstakil konutlar gerçekten pahalı mı? sektörde son durum ne? 

müstakil iki katlı villa fiyatları Haberi

müstakil iki katlı villa fiyatları

Artan refah seviyesi ile birlikte 1980’lerden itibaren Türkiye’de yaygınlaşmaya başlayan villa trendi yıllar içinde değişim gösterdi. Yeni taleplerle birlikte alıcıların günümüzde en çok iki katlı müstakil villaları almayı tercih ettiği ifade ediliyor. 


Gayrimenkul pazarının yüzde 3 ile 5’lik bölümünü kapsayan villa alanında butik projeler üreten Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, Türkiye’de villaların özellikle İstanbul ve Ankara’da geliştiğini söyledi. Yalçın, trendin ilk başladığı dönemde 3 katın üzerinde geliştirilen 500 – 1.000 metrekare kapalı alana sahip malikhane veya konak olarak nitelendirilen villaların günümüzde yapılmaya devam edilse de değişen ihtiyaçlar doğrultusunda talep sıkıntısı çektiğini kaydetti. 

Beykoz Konakları, Acarkent, Sarıyer Garanti Koza Evleri, Kemerburgaz Kemer County ile Büyükçekmece Göl Vadi’sinde yapılan Alkent projelerini bu kapsamda gösteren Hakan Yalçın, 90’lı yılların sonunda “konak &...