14 / 05 / 2024

Müstakim Grup

Müstakim Grup

Müstakim Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 21 Aralık 2012 tarihinde kuruldu...

Mç Plus Grup İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mç Plus Grup İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çınar tarafından kuruldu.

Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak!

Rönesans Holding Mühendislik Grup Başkanı Serdar Binzet yaptığı açıklamada, "Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak" dedi.

Kanal İstanbul güzergahındaki mülkiyet değişikleri!

Kanal İstanbul güzergahında yaşanan mülkiyet değişikliklerinin araştırılması konusunda CHP yeni bir adım attı. Grup Başkanvekili Özel, mülkiyet değişikliklerinin tespit edilerek rantın ortaya çıkarılması, projenin yaratacağı tahribatın belirlenmesi için Meclis araştırma önergesi verdi...

Flo’dan yeni mağaza zinciri!

Ziylan Grubu’nda yenilikler bitmiyor. Türkiye’de 120 mağazaya ulaşmış durumda. Grup şu sıralar yepyeni bir konsept ile yepyeni yeni bir mağaza zinciri kurmak için çalışıyor...

Gümüşvadi Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşvadi Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Müstakim Safa Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Müstakim Safa Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sevda Ekinci tarafından kuruldu. 

Özak GYO tarafından 3,5 milyon Euro finansman sağlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı grup imkânları kullanılmak suretiyle ve köprü kredi şeklinde olmak üzere, 3,5 milyon Euro tutarda 240 gün vadeli finansman sağladı...

Setup İnşaat'tan Sırbistan'a 754 konutluk proje!

Uluslararası yatırım, finans yönetimi, gıda, tekstil ve güvenlik alanlarında çalışmalarını sürdüren Setup Yatırım'ın grup şirketlerinden Setup İnşaat, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 155 milyon euro yatırımla bir proje hayata geçiriyor. 

Mistral GYO inceleme süresini uzattı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İzmir Büyük Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı'nca yapılan inceleme sürecini uzattı.

Yıldırım Grup'tan yüzde 18'lik KDV desteği!

Türkiye ekonomisine destek sağlamak amacıyla kampanya çalışmalarına hız veren Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım,"Şubat 2018’e kadar yüzde 18 KDV kısmını şirket bünyemizden karşılıyoruz." diye açıklamada bulundu.

Ayda Grup Tekstil İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayda Grup Tekstil İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Moh'd Subhi Talal Younıs tarafından kuruldu. 

Sultans Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık ve Harita Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultans Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık ve Harita Sanayi Ticaret Limited Şirketi Salih Tapan tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kar Grup 2018’de 180 milyon TL yatırım planlıyor!

Kar Grup, dev yatırıma hazırlanıyor. 180 milyon TL yatırım planladıklarını söyleyen Kar Grup Yönetim Kurulu üyesi Şenol Üçüncü, 2016 yılının kendileri açısından önemli bir yıl olduğunu ve 400 milyon liraya yakın ciroya ulaştıklarını söyledi.

Müstakim Grup Haberi

Müstakim Grup

50 bin TL sermaye ile kurulan şirketin yetkilileri Necati Bahadır ve Nurullah Ocak.


Sultanbeyli Akşemsettin Mahallesi Su Kenarı Caddesi No: 11 adresinde faaliyete geçen şirketin alanları; her türlü inşaat ve taahhüt işlerinde faaliyette bulunmak ve bunun için gerekli araziler tahsis etmek ve başka şahıslara ait araziler üzerinde anahtar teslim inşaatlar yapmak,taahhüt işlerinde bulunarak toplu konut yapmak ve yapılan inşaatları tek tek veya toplu olarak satmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer...