04 / 05 / 2024

müteahhitler eğitilecek mi

müteahhitler eğitilecek mi

İnşaat Müteaahitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu yaptığı açıklamada, Türk inşaat sektörünün dünyada üst üste ciddi başarılar göstererek, ikinci ligde yer aldığını dile getirdi

Kardeşi olanlar dikkat: Kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? 

Miras paylaşımı ile ilgili detaylar en çok merak edilen konulardan olurken, kardeşler arasında mirasın nasıl paylaşılacağı da araştırılıyor. Peki kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? Kardeşler anlaşamazsa dava açılır mı?

Yatırımda kimi dinlemeli? Eğitimlileri mi? Alaylıları mı?

Yatırımda kimi dinlemeli? Eğitimlileri mi? Alaylıları mı? İşte emlak ve yatırım danışmanı Mert Başaran resmi sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım...

Müteahhitler isyanda! Demir fiyatlarına bir zam daha geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin ardından yükselişe geçen demir fiyatlarına bugün bir zam daha geldi. Gelen zamlar sonrası müteahhitler isyanda. Peki 1 ton demirin fiyatı ne kadar? 4 Ekim 2023 güncel demir fiyatları.

Gümüş kritik viraja girdi! Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Son zamanlarda yatırımcılar tarafından en çok tercih edilenler arasında yer alan gümüş düşüşe geçti. Uzmanlara göre kritik viraja giren gümüşün yönünün nasıl olacağı açıklandı. Peki gümşü fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Beklenen o rakam geldi! Uzman isim peş peşe açıkladı!

Son zamanlarda gümüş fiyatlarının yükselmesi ile yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırmaya başladı. Yatırımcılar gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunu araştırırken uzman isimden peş peşe açıklama geldi.

Demir fiyatları resmen çakıldı! Müteahhitler bayram etti! Demir fiyatları ne kadar oldu? 18 Mayıs demir fiyatları

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinden demire son zamanlarda peş peşe indirim geldi. Demir fiyatları resmen çakılırken müteahhitler fiyatlar karşısında bayram etti.  Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 18 Mayıs 2023 demir fiyatları.

Bağ-Kur prim gün sayısı eşitlendi mi, düştü mü? Bakan Bilgin’den son dakika açıklaması! İşte son gelişmeler!

Sigortasını Bağ-Kur 'dan yaptıran yurttaşlar prim gün sayısının SSK ile eşitlenmesini istiyordu. Konuya ilişkin gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Bağ-Kur prim gün sayısı eşitlendi mi, Bağ-Kur 7200 günden emeklilikte prim gün sayısı düştü mü? İşte detaylar...

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? İslam Memiş peş peşe açıkladı!

Altın yatırımından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Yatırımcılar güncel gümüş fiyatlarını araştırırken aynı zamanda gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? sorularına da yanıt arıyor. İslam Memiş peş peşe açıkladı.

Çocuklu aileler dikkat! e-Devletten başvuran 650 TL'yi hemen alıyor! Peş peşe açıklandı! Çocuk yardımına zam geldi mi?

Çocuklu aileler dikkat! e-Devletten başvuran 650 TL'yi hemen alıyor! Peş peşe açıklandı! Çocuk yardımına zam geldi mi?

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Sorusuna net yanıt! İslam Memiş rekor seviyeyi açıkladı! Hemen bakın!

Gümüş fiyatları son zamanlarda yükselişe geçerek yatırımcılarını heyecanlandırdı. Yatırımcılar ise, Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorunun yanıtını merak ediyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş için rekor seviyeyi açıkladı. Gümüş yatırımcıları hemen bakın...

PTT 55 bin personel alımı 2023'e mi kaldı? PTT 55 bin personel alımı başvuruları ne zaman? Bu detaylara hemen bakın! 

Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT personel alımı ilanları pek çok vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Peki PTT 55 bin personel alımı 2023'e mi kaldı? PTT 55 bin personel alımı başvuruları ne zaman? Bu detaylara hemen bakın! 

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorunun net yanıtı İslam Memiş'ten geldi!

Gümüş fiyatları bugün yüzde 0,19 düşüşe geçerken yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırmaya başladı. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunu merak ederken net yanıt yanıt İslam Memiş'ten geldi.

Türkiye Müteahhitler Birliğinden kentsel dönüşüm çağrısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren yaptığı açıklamada Türkiye'de deprem gerçeği ve hızlı şehirleşme olgusuyla kentsel dönüşüm ihtiyacının afet odaklı bir şekilde ve vakit kaybetmeden gerçekleştirilmesi gerektiğini dile getirdi.

müteahhitler eğitilecek mi Haberi

müteahhitler eğitilecek mi


İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, müteahhitlerin kentsel dönüşümün lokomotifi durumunda olduklarını belirterek, "Kentsel dönüşüm sürecini riske atmamak için müteahhitlerin eğitilmesi gerekiyor. Müteahhitlik, çok karlı bir meslek gibi görünebilir ancak bunun çok ciddi sorumlulukları var. 

Sektördeki müteahhitlerin yüzde 50'si maalesef inşaat alanındaki pek çok kuraldan habersiz" dedi.


Tahir Tellioğlu yaptığı açıklamada, Türk inşaat sektörünün dünyada üst üste ciddi başarılar göstererek, ikinci ligde yer aldığını söyledi. Elde ettiği önemli başarılara rağmen Türk inşaat sektörünün kendi içinde ciddi sorunları olduğunu belirten Tellioğlu, Türk Ticaret Kanunu'nda müteahhitlerin meslek tanımının olmayışının öncelikli sorunlar arasında yer aldığını kaydetti. 


"Müteahhitliği her önüne gelenin yapabildiği bir meslek" olarak değerlendiren Tellioğlu, şöyle devam etti: "Müteahhitliği disipline edecek bir meslek odası yok. Oysa ki Türkiye'de müteahhitlik sektörü, 2012 yılı...