13 / 05 / 2024

Müteahhitler Konfederasyonu Genel Kurulu

Müteahhitler Konfederasyonu Genel Kurulu

Erdoğan Bayraktar, yarın Ankara'da yapılacak olan Müteahhitler Konfederasyonu Genel Kurulu'na katılacak...

İnşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası kurulmalı: Önüne gelen müteahhit olmasın!

İMKON (Türkiye İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu) Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Osman Avcıl, önüne gelenin müteahhit olduğunu belirterek, inşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası'nın kurulması gerektiğini söyledi. 

Erdal Eren Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı oldu!

Türkiye’nin en köklü sivil toplum örgütleri arasında yer alan Türkiye Müteahhitler Birliği 33’üncü Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel kurulda yönetim kurulu seçimlerini yapan Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı 2004- 2011 yıllarında da aynı görevi üstlenen Erdal Eren oldu.

Türk müteahhitler zor inşaat işleri için bilgiye dayalı çözümler sunabilir!

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (AHK) Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Thilo Pahl, koronavirüsün ekonomik etkileri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Pahl,” Afrika'daki hızlı kentleşme acil konut, altyapı ve elektrik ihtiyacını gerektiriyor. Bu bağlamda, Türk müteahhitler ve enerji şirke

Müteahhitler İZSU’dan hak edişlerini alamıyor!

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nden (İZSU) alacağını alamayan müteahhitler iflasın eşiğine geldi...

Hasan Yalçın, Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri oldu!

Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreterliği görevini 16 Ocak 2019 tarihi itibariyle Hasan Yalçın üstlendi...

Türkiye’de acilen Müteahhitler Odaları Birliği kurulmalı!

İMKON genişletilmiş Türkiye toplantısı, çevre ve şehircilik bakanı ve bakanlık üst bürokrasisinin katılımıyla gerçekleşti. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu,Türkiye’de acilen Müteahhitler Odaları Birliği’nin kurulmasının gerektiğini söyledi.

Türk müteahhitler dünyanın birçok yerinde proje yapıyor!

Avrupalı Uluslararası Müteahhitler Birliği Genel Kurulu, 4-6 Ekim’de İzmir’de düzenlendi. Toplantıda konuşan Türk Yapı Malzemeleri Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, ''Türk müteahhitler dünyanın birçok yerinde proje yapıyor'' dedi.

Türk müteahhitler dünyada söz sahibi!

Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği 2018 yılı Sonbahar Konferansı ve Genel Kurulu toplandı. Toplantıda konuşan Mithat Yenigün, Türk ve Avrupalı müteahhitlerin üstlendikleri iş toplamının 230 milyar dolar olduğunu söyledi.

Müteahhitler ellerindeki dövizleri bozdurmalı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Türkiye'nin ekonomisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Tellioğlu, müteahitlerin ellerindeki dövizleri bozdurması gerektiğini söyledi.

Müteahhitler EKK kararlarını nasıl karşıladı?

İMKON Genel Başkanı Tellioğlu, dün açıklanan EKK kararlarına ilişkin, "Açıklanan maddelerin önemli bir bölümü, müteahhitler olarak hükümetimize sunduğumuz önerileri kapsıyor." dedi.

Avrupalı müteahhitler İstanbul'da buluşacak!

Serdar Urfalılar, 2018 yılı güz döneminde yapılacak Avrupa Uluslararası Müteahhitler Genel Kurul toplantısının İstanbul'da yapılacağını belirterek, Avrupalı müteahhitlerin Türk yapı malzemeleri hakkında çok az bilgileri olduğunu vurguladı.

Sakarya Müteahhitler Birliği'nin dönüşüm çalışmalarını destekliyoruz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, " Sakarya Müteahhitler Birliği'ne olarak kentsel dönüşümle ilgili yapacak olduğunuz çalışmalarınızı destekliyor ve bu konuda her türlü katkıyı vermeye de hazırız” dedi.

Hakan Vural, Çanakkale Müteahhitler Birliği'nin yeni başkanı oldu!

Çanakkale Müteahhitler Birliği 5. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen kurultayda Müteahhitler Birliği'nin yeni başkanı Hakan Vural oldu. Dernek binasında gerçekleştirilen kurultaya, kentin ileri gelenleri katıldı.

Müteahhitler Konfederasyonu Genel Kurulu Haberi

Müteahhitler Konfederasyonu Genel Kurulu


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar yarın Ankara JW Marriot'ta yapılacak olan Müteahhitler Konfederasyonu Genel Kurulu'na katılacak.  Müteahhitler Konfederasyonu Genel Kurulu saat 10.00'da...