19 / 05 / 2024

müteahhitler online ödeme

müteahhitler online ödeme

YSM Yazılım Kurucusu Sedat Yazıcı, online tahsilat sistemlerinin müteahhitler tarafından tercih edildiğini belirtti. Online ödemeler, son zamanlarda oldukça popülerleşti...

Emlak vergisi internetten nasıl ödenir? E-Devlet emlak vergisi online ödeme sistemi detayları

Her sene gayrimenkul sahiplerinden tahsis edilen emlak vergisi ödemeleri 30 Kasım'da sona eriyor. Peki, Emlak vergisi internetten nasıl ödenir? İşte E-Devlet emlak vergisi online ödeme sistemi detayları...

Veraset ve intikal vergisi online ödeme 2021!

Türkiye sınırları içerisindeki tüm gayrimenkuller için vergi ödeniyor. Mirasçılar vergilerini online olarak yapabiliyor. İşte veraset ve intikal vergisi online ödeme 2021...

Emlak vergisi online ödeme İstanbul 2021!

Türkiye sınırları içinde yer alan tüm gayrimenkuller için emlak vergisi ödeniyor. Ev sahipleri vergileri online ödeyebiliyor. İşte emlak vergisi online ödeme İstanbul 2021...

Müteahhitler de online ödemeyi tercih ediyor!

YSM Yazılım Kurucusu Sedat Yazıcı, online tahsilat sistemlerinin müteahhitler tarafından tercih edildiğini belirtti. Online ödemeler, son zamanlarda oldukça popülerleşti...

Müteahhitler satışlarda barter yöntemine sıcak bakıyor!

Müteahhitler arasında malzeme tedarikinde yeni ödeme yöntemleri kullanılmaya başlandı. Tahsilat sıkıntısının ardından sektörde yeni arayışlar gündemde.

Süleyman Akbıyık: Müteahhitler borçlanarak inşaat yapıyor!

Müteahhitlerin son zamanlarda zorluklar yaşadığını ifade eden Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, inşaat sektöründeki olumsuzğun önce yabancılara konut satışların durmasıyla başladığını söyledi.

ANGIAD ve Müteahhitler Birliği inşaat sektörünün sorunlarını konuştu!

ANGIAD Başkanı Fatma Semiz, dernek üyeleriyle, Türkiye Müteahhitler Birliği'ni ziyaret etti. Toplantıda inşaat sektörünün yurt içinde ve yurt dışındaki sorunları ve çözüm yolları konuşuldu.

Konya Müteahhitler Birliği KONESOB'u ziyaret etti!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirci ve Yönetim Kumlu üyeleri, KONESOB'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Müteahhitler Adana'daki arsa sorununu çözdü!

İmarlı arsa bulunamadığı için Adana'da ev fiyatları, İstanbul'daki boğaz manzaralı evlerle aynı fiyata satılmaya başlarken, Adanalı müteahhitler için çözümünü buldu.

Müteahhitler fiyat farkı kararnamesi istiyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Karataş, metal, çimento ve enerji maliyetleri de dikkate alınarak müteahhitler için "fiyat farkı kararnamesi" çıkarılmasını istedi.

Müteahhitler fiyat farkı kararnamesi çıkarılmasını istiyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Karataş, metal, çimento ve enerji maliyetleri de dikkate alınarak müteahhitler için 'fiyat farkı kararnamesi' çıkarılmasını istedi.

Müteahhitler için fiyat farkı kararnamesi çıkarılacak mı?

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Karataş, metal, çimento ve enerji maliyetleri de dikkate alınarak müteahhitler için 'fiyat farkı kararnamesi' çıkarılmasını istedi.

Türk müteahhitler, Cezayir'de 17 proje ile ilk sırada!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Cezayir, müteahhitlerimizin proje üstlendikleri ülkeler arasında ön sıralarda yerini aldı ve inşaat sektörü açısından önemli pazarlardan biri olarak gündemdeki yerini korudu.

müteahhitler online ödeme Haberi

müteahhitler online ödeme

E-ticaretteki hızlı büyüme alternatif ödeme teknolojilerine olan talebi artırdı. Link ile ödeme çözümleri, e-ticaret sitesi sahibi olmadan da ticaret yapmaya imkan sunuyor. Para Dergisi'nden Ürün Dirier'in haberine göre; çözüm, online ortamlarda ürün ve hizmet satanların en yeni gözdesi. 

Son verilere göre global e-ticaret hacmi 4 trilyon dolara ulaştı. 2021'de 4.5 trilyon dolara ulaşacağı öngörülüyor. Dünyada e-ticarete ilgi katlanırken Türkiye'de de pandemiyle beraber en üst düzeye ulaşmış durumda. Bu da “link ile ödeme” gibi alternatif dijital ödeme teknolojilerine olan ilgiyi her geçen gün artırıyor. Artık çağa uygun olmayan, hantal ve kullanıcı dostu olmayan yapılar yerine hızlı ve herkese hitap eden sistemler dizayn ediliyor. Tüm bireyleri ticaretin içine alıcı veya satıcı rolünde kolayca görebildiğimiz bu yeni düzende tahsilatın güvenliği de bir o...