08 / 05 / 2024

Müteahhitler de online ödemeyi tercih ediyor!

Müteahhitler de online ödemeyi tercih ediyor!

YSM Yazılım Kurucusu Sedat Yazıcı, online tahsilat sistemlerinin müteahhitler tarafından tercih edildiğini belirtti. Online ödemeler, son zamanlarda oldukça popülerleşti...



E-ticaretteki hızlı büyüme alternatif ödeme teknolojilerine olan talebi artırdı. Link ile ödeme çözümleri, e-ticaret sitesi sahibi olmadan da ticaret yapmaya imkan sunuyor. Para Dergisi'nden Ürün Dirier'in haberine göre; çözüm, online ortamlarda ürün ve hizmet satanların en yeni gözdesi. 

Son verilere göre global e-ticaret hacmi 4 trilyon dolara ulaştı. 2021'de 4.5 trilyon dolara ulaşacağı öngörülüyor. Dünyada e-ticarete ilgi katlanırken Türkiye'de de pandemiyle beraber en üst düzeye ulaşmış durumda. Bu da “link ile ödeme” gibi alternatif dijital ödeme teknolojilerine olan ilgiyi her geçen gün artırıyor. Artık çağa uygun olmayan, hantal ve kullanıcı dostu olmayan yapılar yerine hızlı ve herkese hitap eden sistemler dizayn ediliyor. Tüm bireyleri ticaretin içine alıcı veya satıcı rolünde kolayca görebildiğimiz bu yeni düzende tahsilatın güvenliği de bir o kadar önem teşkil ediyor. Satıcılar artık tahsilat yapabilmek için bütün bankalarla tek tek anlaşmak yerine, ödeme hizmetleri şirketlerini kullanarak çok kısa sürede ekosisteme entegre olabiliyor.

Ödeme teknolojileri arasında son zamanlarda en popüler olanı link ile ödeme çözümleri. E-ticaret sitesi sahibi olmadan da ticaret yapmayı mümkün kıldığı için özellikle sosyal medya üzerinden satış yapanların gözdesi. Üstelik bu teknoloji yüz yüze ürün ve hizmet satışlarında da kullanılabiliyor, Link ile ödeme, bireylerin ya da işletme sahiplerinin ürün veya hizmet için yapacağı tahsilatı güvenli bir internet baglantısı üzerinden gerçekleştirmesini sağlayan bir ödeme yöntemi. Bu sayede tüketici, SMS veya e-posta ile kendisine gelen ödeme linkini takip ederek ödemesini her an, her yerden yapabiliyor. Hem internet satışlarında hem de yüz yüze satışlarda kullanılabilen bu yöndem, özellikle internet sitesi olmadan satış yapmak isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor.

Müteahhitler de online ödemeyi tercih ediyor!

Sedat Yazıcı / YSM Yazılım Kurucusu 

"Müteahhitler tercih ediyor"

Şirketlerimizin Chark, Pir, Toy, Tay ürün paketlerimizin ön muhasebe ve finans modüllerinde online tahsilat ya da ürün adıyla YSM Pay ve Pir Pay olarak dijital add-on servis olarak sunduğumuz bir sistemimiz var. Bu sistem diğer e-tahsilat, online tahsilat çözümünü bağımsız satan diğer şirketlerin çözümlerinden farklı. Genellikle KOBİ ölçekli hizmet, ticaret ve üretim şirketleriyle, müteahhitler tercih ediyor. Tek-tuşla tahsilat isteyebiliyorsunuz. Kullanici müşterisine e-mail veya SMS ile tahsilat yapılacak linki bildirim olarak gönderiyor. Müşteri ödemesini yaptığında sistemde banka ödeme kaydı ve cari hesaptan bakiyenin düşmesi otomatik gerçekleşiyor. Şirketinizin finansçısı süreci başlatıyor ve gerisi otomatik devam ediyor.

Gayrimenkul sektöründeki büyük dönüşüm! Neler değişti?

COVID-19'la gayrimenkul sektörü dijitalleşti!


Geri Dön