28 / 04 / 2024

Müteahhitlik belgesi çoğaldı

Müteahhitlik belgesi çoğaldı

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı TahirTellioğlu, müteahhitlik yetki belgesi alan kişi sayısının giderek arttığına dikkati çekerek, "Liyakati olup olmayan herkesin müteahhit olma arzusu, inşaat sektörünün türbülansa girmesine sebep

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Gençoğlu tarafından kuruldu.

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Tefiye tarafından kuruldu.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Yurtdışı Müteahhitlik Belgesi Tebliğinde Değişiklik 2021!

Yurtdışı Müteahhitlik Belgesi Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Müteahhitlik belgesi için gerekli evraklar İstanbul!

Her müteahhitin bir inşaatın yapımını üstlenebilmesi için müteahhitlik yetki belgesi alması gerekiyor. Peki müteahhitlik belgesi nasıl alınıyor? İşte müteahhitlik belgesi için gerekli evraklar İstanbul...

Geçici müteahhitlik belgesi ücreti 2021!

Daha çok arsası üzerinde bina inşa etmek isteyenler tarafından talep edilen geçici müteahhitlik belgesi nasıl alınıyor? Geçici müteahhitlik belgesi ücreti 2021 ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Ayder Yaylası Spor Tesisleri ihalesini Turgut Müteahhitlik kazandı!

Geçtiğimiz ay “Ayder Yaylası Spor Tesisleri Yapım İşi” ihalesi gerçekleştirildi. İhaleyi 6 milyon 343 bin TL bedel ile Rize merkezli Turgut Müteahhitlik aldı. 

Mono Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Mono Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çıkrıkçıoğlu tarafından kuruldu.

Cloud International İnşaat Müteahhitlik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cloud International İnşaat Müteahhitlik ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad O.S.S Alenezi ve Mustafa Bayrak ortaklığıyla kuruldu.

Müteahhitlik karneleri 2019 yılı değerlendirme kat sayıları belli oldu!

Müteahhitlik karneleri değerlendirme kat sayıları 2019 belli oldu. Değerlendirme katsayıları bugünkü 30716 sayılı Resmi Gazete'de yer aldı..

Türk müteahhitlik sektörü dünyada 2. sırada!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türk müteahhitlik sektörünün, Çin Halk Cumhuriyeti'nin ardından dünyada ikinci sırada yer aldığını ve dünyadaki ilk 100 inşaat şirketi arasında 7 Türk inşaat firması bulunduğunu söyledi.

Müteahhitlik karneleri 2018 yılı değerlendirme kat sayıları belli oldu!

Müteahhitlik karneleri değerlendirme kat sayıları 2018 belli oldu. Değerlendirme katsayıları bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

AE Arma Dünyanın 250 Müteahhitlik Firması arasında!

Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik şirketi AE Arma–Elektropanç, dünyanın en büyük uluslararası 250 müteahhitlik firması 2017 listesinde geçen seneye göre 32 sıra yükselerek, 190. sırada yer aldı.

Müteahhitlik belgesi çoğaldı Haberi

Müteahhitlik belgesi çoğaldı

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı TahirTellioğlu, müteahhitlik yetki belgesi alan kişi sayısının giderek arttığına dikkati çekerek, "Liyakati olup olmayan herkesin müteahhit olma arzusu, inşaat sektörünün türbülansa girmesine sebep olacaktır" ifadesini kullandı. Tellioğlu, son beş yılda Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yeni müteahhitlik yetki belgesi alan kişi sayısının 324 binin üzerinde olduğunu belirtti. Siyasi belirsizliğin ortadan kalkmasının ardından, inşaat sektöründeki yükselişin tekrar ivme kazanacağı ümidiyle müteahhitlikle alakası olmayan birçok kişinin sektöre girdiğini vurgulayan Tellioğlu. "Sektör temsilcileri olarak ısrarla üzerinde durduğumuz Müteahhitlik Hizmet Yasası, tam da bu noktada önemini bize bir kez daha göstermiştir" değerlendirmesinde bulundu. Tellioğlu, şunları kaydetti: "Liyakati olup olmayan herkesin müteahhit olma arzusu, sektörün türbülansa girmesine sebep olacaktır. Bu yoğunluk inşaat sektöründe sürdürülebilirliği tehdit ettiği gibi sermaye sahiplerinin diğer...