29 / 04 / 2024

müteahhitlik şirketi stfa

müteahhitlik şirketi stfa

75 yıllık müteahhitlik şirketi STFA, inşaat ve enerji alanında yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor...

İnşaat devi 2 milyar lira borçla battı! Dünyada en büyük 250 müteahhitlik şirketi arasındaydı

Bir zamanlar yurtdışında gerçekleştirdiği projelerle dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasına giren Kayı İnşaat ve grup şirketi Bilyap için iflas kararı verildi.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Onurhan Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onurhan Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Karahan tarafından kuruldu. 

Sabri Üründü İnşaat Müteahhitlik Gıda Mobilya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Üründü İnşaat Müteahhitlik Gıda Mobilya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Üründü tarafından kuruldu.

CS Özben İnşaat Müteahhitlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CS Özben İnşaat Müteahhitlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Selim Özben tarafından kuruldu.

MS Group Müteahhitlik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

MS Group Müteahhitlik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Şenel tarafından kuruldu.

Türkköy Grup İnşaat Müteahhitlik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkköy Grup İnşaat Müteahhitlik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sulyman Bahjat Namat tarafından kuruldu.

Fettahoğlu Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fettahoğlu Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fettah Erdoğan tarafından kuruldu.

Gül Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Gül Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Gül tarafından kuruldu.

Mono Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Mono Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çıkrıkçıoğlu tarafından kuruldu.

Arke Müteahhitlik Hizmetleri Mimarlık Proje ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Arke Müteahhitlik Hizmetleri Mimarlık Proje ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Keleş ve Turgut Tavşanoğlu tarafından kuruldu.

Cancan Emlak İnşaat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Cancan Emlak İnşaat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

İstanbul Modern Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Modern Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Saleh A Banafi ve Abdüllatif Banafea tarafından kuruldu.

müteahhitlik şirketi stfa Haberi

müteahhitlik şirketi stfa

Türkiye'nin önde gelen müteahhitlik firmalarından biri olan STFA, Sezai Türkeş ve Feyzi Akkaya tarafından kuruldu. 75. yıllık şirket inşaat alanında Kuveyt, Fas, Umman ve Katar’daki ihalelerde ilk sırada yer aldığı projelere odaklanırken, enerji alanında da güneş ve rüzgar santrallerine yöneliyor. STFA, 2013 yılında 1.5 milyar dolarlık iş hacmi...