27 / 04 / 2024

mutfak sektörü projeleri

mutfak sektörü projeleri

Çevre ülkeler arasında birinci Avrupa’da ise ikinci büyük üretici konumuna ulaşan Türkiye endüstriyel mutfak sektörü ihracatta rekor kırıyor. Endüstriyel mutfak sektörü geçtiğimiz seneye oranla satışlarını yüzde 20 arttırdı...

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

İnşaat sektörü konut projeleri için yeni imar alanları talep ediyor!

Bursa'da inşaat yapı müteahhitleri ile inşaat sektöründe yer alan üyeler kentte yeni imar alanları için talepte bulundu.

Züccaciye sektöründe 2023 hedefi: 7 milyar dolarlık ihracat!

Geçen yıl ev ve mutfak eşyalarında 6,1 milyar dolarlık yurt dışı satışı gerçekleştiren züccaciye sektörü, bu yılı 7 milyar dolarlık ihracatla kapatmayı hedefliyor.

Konut sektörü şahlanıyor! Yeni projeler raftan iniyor!

Konuta artan talebe karşı hareketsiz kalmayan inşaat firmaları, talebi karşılamak amacıyla yüksek maliyetlere rağmen harekete geçti. Yeni projeleri raftan indiren sektörün önemli firmaları, sektörü hareketlendirdi...

İnşaat sektöründen kamu inşaat projeleri için fiyat farkı talebi!

İnşaat sektöründeki maliyet artışları gündemden düşmüyor. İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç de konuya ilişkin konuştu. 

İnşaat sektörü kentsel dönüşümü bekliyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle frene basan inşaat sektörü, yeni projeleri hayata geçirmek için kentsel dönüşümü bekliyor.

Türk inşaat sektörü projelerini zamanında, bütçesinde ve kaliteyle yapıyor!

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, "Türk inşaat sektörü de dünyanın her tarafında bunu yapıyor. Türk inşaat sektörünün projeleri çok daha tercih ediliyor" dedi.

Abdüssamet Bahadır: Kabine inşaat sektörü için çalışıyor!

Bahaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdüssamet Bahadır, şirketlerini büyütmeyi hedefleyen projeleri hakkında konuştu. Bahadır, gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi.

Gayrimenkul sektörü dengeli büyüyecek!

Gayrimenkul sektöründe kalıcı projeleri hayata geçiren Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kabadayı, ''2019, gayrimenkulde dengeli büyümenin yılı olacak'' diye konuştu.

Gayrimenkul sektörü hiçbir zaman cazibesini yitirmez!

Gayrimenkul projeleri Pazarlama ve Satış Yönetimi hizmeti sunan ve Türkiye’nin ön de gelen markalı konut projelerinin satış hedeflerine ulaşmasında rol alan SATIŞ ÇÖZÜMLERİ kurucusu Soner Keleş “gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri” değerlendirdi;

CNR Emlak Fuarı'nda sektörün en büyük müzayedesi düzenlenecek!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuar CNR Emlak - 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, Mayıs 2019'a çok iddialı girecek.

Konut sektörüne yeni kampanya önerisi!

Torkam İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, Türkiye'de hayata geçirilen projeleri ve Türkiye gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. Dereli, Türkiye'de 5 yıl içinde 10 milyon adet konut üretilmesi gerektiğini söyledi.

Gayrimenkul sektöründe özkaynak şart oldu!

Konut sektöründe satışların azalması özellikle kat karşılığı kentsel dönüşüm projeleri yapan firmaları zor duruma soktu. Firmalar çözümü ise projelerini devretme yolunda arıyor.

mutfak sektörü projeleri Haberi

mutfak sektörü projeleri

Endüstriyel mutfak ekipmanlarını kimler kullanıyor?  

Yiyecek içecek sektörüne yönelik bu gün hâlâ birçok ülkede teknolojik olmayan ve üniversal bir nitelik göstermeyen yerel cihazlar tercih ediliyor. Ancak tüm dünyada toplumsal yaşamın doğal sonucu olarak insanların evleri dışında yemek yedikleri, modern mutfak ekipmanlarının kullanıldığı kurumlar, endüstriyel mutfak sektörünün gelişmesi açısından büyük potansiyel barındırıyor.

Sağlık kurumları ve huzurevleri, eğitim kurumları, personel yemekhaneleri, askeri birlikler, resmi daireler, cezaevleri, restoranlar, otel ve tatil köyleri, fast-food ve self servis restoranları, pub, bar, café ve büfeler pazar açısından lokomotif görevi görürken bu potansiyelden beslenen sektör, tüm dünyada 20 milyar dolar civarında bir pazar hacmine ulaşmış durumda.



Endüstriyel mutfak sektörü hacmi ve sektörel büyüklüğü ne durumda?

Dünya endüstriyel mutfak pazarından aldığı payı her geçen gün artıran firmaları için Türkiye’de Pazar...