15 / 05 / 2024

mutlu akü gayrimenkul şirketi

mutlu akü gayrimenkul şirketi

Mutlu Akü' nün yeni kurulan şirketi Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş' ye Sermaye Piyasası Kurulu tarafından halka açık ortaklık statüsü tanındı...

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Fuzul GYO'dan 168 milyonluk dev satış! Başakşehir'deki arsasını Nevita Gayrimenkul'e sattı!

Fuzul GYO, İstanbul ili, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 Mahallesinde yer alan 2 bin 965,83 metrekare büyüklükteki arsayı Nevita Gayrimenkul'e sattı. İşte arsaya ve satışa ilişkin detaylar...

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Akpınar tarafından kuruldu.

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Us ve Hakan Us ortaklığında kuruldu.

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Mutlu tarafından kuruldu.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Fikret Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Fikret Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 200.00.000,00 TL bedeli ile Özkoçak Gayrimenkul Ticeret Limited Şirketi tarafından kuruldu.

Özkoçak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Özkoçak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 milyon TL sermaye bedeli ile Nazlım Suna Öz tarafından kuruldu. 

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Ak Yıldızlar Nakil Vasıtaları Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldızlar Nakil Vasıtaları Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alwakaa Almosa tarafından kuruldu.

Akören Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Akören Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi  bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Feridun Kurt tarafından kuruldu.

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Tunalı, Mehmet Mutlu, Mustafa Keskin ve Selim Us ortaklığında kuruldu.

mutlu akü gayrimenkul şirketi Haberi

mutlu akü gayrimenkul şirketi


Mutlu Akü ve Malzemeleri Sanayi A.Ş'nden yapılan açıklama şu şekildedir:


Sermaye Piyasası Kurulu'na yapmış olduğumuz kısmi bölünme talebimize kurul tarafından 26.04.2013 tarih ve  4509 sayılı yazıları ile izin verilmiş ve buna bağlı olarak Genel Kurul onayından sonra tescil işlemleri tamamlanarak kurul ücreti ödenmiştir.


Sermaye Piyasası Kurulu'nun 19.04.2013 tarih ve 14/484 sayılı toplantısında alınan kararın 2 numaralı maddesi uyarınca Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş'ye 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 16(1). Maddesi uyarınca " halka açık ortaklık " statüsü tanındığı, bu suretle şirket kuruluşunun tescilinden itibaren 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve Sermaye Piyasası Mevzuatı hükümlerine tabi hale geldiği ile ilgili olarak, 18.07.2013 tarihli ve 7696 sayılı Kurul yazısı şirketimize iletilmiş olup ek'tedir.


Kamuoyu ve yatırımcıların bilgilerine sunulur.


Saygılarımızla,


Kurul yazısı için