05 / 05 / 2024

Mutlugül İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Mutlugül İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Mutlugül İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alperen Yazıcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ekim'de kuruldu.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar tarafından kuruldu.

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

İvke Gayrimenkul İnşaat Elektrik Turizm Hayvancılık Ticaret Limited Şirket kuruldu!

İvke Gayrimenkul İnşaat Elektrik Turizm Hayvancılık Ticaret Limited Şirket bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Yılmaz tarafından kuruldu.

Elzem İnşaat Elektrik Hırdavat Kimyevi Madde Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elzem İnşaat Elektrik Hırdavat Kimyevi Madde Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Sarıl tarafından kuruldu.

Kuars Yapı İnşaat Elektrik Taşımacılık Temizlik Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuars Yapı İnşaat Elektrik Taşımacılık Temizlik Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Alan tarafından kuruldu. 

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçkin Sayılır tarafından kuruldu.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Deeper İnşaat Elektrik Lastik Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Deeper İnşaat Elektrik Lastik Sanayi Ve Limited Şirketi Pendik'te Hakan Gül tarafından kuruldu.

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Mustafa Karalık tarafından kuruldu.

Salgın İnşaat Elektrik Temizlik Plastik Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

Salgın İnşaat Elektrik Temizlik Plastik Ambalaj Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500  bin bin TL sermaye bedeli ile Barış  Düğer tarafından kuruldu.

Karadere Metal İnşaat Elektrik Hafriyat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadere Metal İnşaat Elektrik Hafriyat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Esengül Bal tarafından kuruldu.

Mutlugül İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Mutlugül İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


Mutlugül İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alperen Yazıcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim'de kuruldu. 


Mutlugül İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller,limanlar,fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, rajlar,lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları,istasyonlar, otogarlar,otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri,otel,motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri,...