17 / 05 / 2024

Muzaffer Atılgan hayatı

Muzaffer Atılgan hayatı

Muzaffer Atılgan, 2013 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi Türkiye Geneli ilk 100 sıralamasında 43. sırada yer alıyor. Peki Muzaffer Atılgan? Muzaffer Atılgan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İsrail-Filistin çatışmasının etkileyeceği 5 emtia ürünü peş peşe açıklandı! Yatırım yapmadan önce mutlaka bakın!

Son günlerde başlayan İsrail-Filistin çatışması, binlerce insanın hayatını kaybetmesinin ve global bir krize sebep olmasının yanı sıra emtia ürünlerini de etkiledi. Çatışmanın başladığı günden itibaren altında büyük bir yükseliş görülürken, başka emtia ürünlerinin de etkileneceği açıklandı.

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 580 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Atılgan ve Sedef Erdoğan Atılgan ortaklığında kuruldu.

Murat Ruhi Çuhadaroğlu kimdir? İş hayatına ne zaman atıldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayii’nde ne iş yapıyor?

Murat Ruhi Çuhadaroğlu hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel koordinatör yardımcısı ve yönetim kurulu başkanı oldu? İş hayatının dışında nelerle ilgileniyor? İşte Türk iş insanı Murat Ruhi Çuhadaroğlu ile ilgili tüm merak edilenler...

Tam 16 ekonomist yorumladı! İşte Nisan ayı enflasyonu

Hükümet yetkililerinin sıkı mücadele ettiği ekonomik çıkmaz, Türk halkına zor günler yaşatıyor. Hayatın her sahasında zorluğunu hissettiren enflasyonun, ekonomistler nezdinde nisan ayında aylık yüzde 2,6 yükselmesi tahmin ediliyor.

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Veysal Atılgan ve Ömer Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Sallabaş tarafından kuruldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Muzaffer Yazıcı vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi 1973 Mezunu, Yüksek İnşaat Mühendisi Muzaffer Yazıcı hayatını kaybetti.

Atılgan Petrokimya Ürünleri İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Petrokimya Ürünleri İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnabutköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Atılgan tarafından kuruldu.

Acar Tedarik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acar Tedarik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Atılgan tarafından kuruldu.

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Antalya'nın konuttaki yeni cazibe merkezi Altıntaş bölgesi oldu!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Atılgan Sert, konut sektörünü ve Antalya'daki konut talebini değerlendirdi. Sert, Antalya'nın inşaat sektöründeki yeni cazibe merkezinin Aksu ilçesine bağlı Altıntaş bölgesi olduğuna da dikkati çekti.

Eha Mimarlık İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eha Mimarlık İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  3 milyon TL sermaye bedeli İle Ali Atılgan,  Ekrem Atılgan ve  Halim Atılgan tarafından kuruldu.

Muzaffer Atılgan hayatı Haberi

Muzaffer Atılgan hayatı

Muzaffer Atılgan kimdir?

Muzaffer Atılgan, 1966 yılında Karabük'te doğdu. İlkokulu Kurtuluş İlkokulunda, ortaokulu Yenişehir Ortaokulunda, lise eğitimini Demir Çelik Lisesinde tamamladı.


Üniversite tahsilini Uludağ Üniversitesi İnşaat Bölümünü 1990 yılında tamamladı.


İş hayatı sırasıyla 1990-1997 Karabük Belediyesi İmar Müdürlüğü, 1997-2002 Karabük Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü,2002-2013 Ankara İl Özel İdaresi Altyapı Hizmetleri Daire Başkanlığında devam etmektedir. 


Bu yıllar arasında sırasıyla Karabük Belediyesi İmar Müdür Yardımcılığı Karabük Köy Hizmetleri Yol Şube Müdürlüğü Ankara İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü, Ankara İl Özel İdare Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü görevlerinde...