05 / 05 / 2024

Muzaffer Bakçacı

Muzaffer Bakçacı

Yeni Yıldız Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yalçın Bakçacı, Ömeri Faruk Bakçacı, İbrahim Bakçacı, Muzaffer Bakçacı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

İsmi biraz acı ama parası çok tatlı. Bunu eken çiftçiler arkasına yaslanıp gelecek paranın keyfine bakıyor

Daha fazla para kazanmak isteyen çiftçilerin revaçta olan şeyleri ekmesi artık bir zorunluluk. İsmi biraz acı ama parası tatlı olan bir bitki de var.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Sakızağacı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Sakızağacı Sahil Şubesi bugün Bakırköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı. 

Bakırköy'de 7 mahalleyi dönüştürecek imar planı reddedildi!

Bakırköy'ün birinci derece deprem bölgesinde yer alan Osmaniye, Kartaltepe ve Zuhuratbaba mahalleleri ile Zeytinlik, Cevizlik, Yenimahalle ve Sakızağacı mahallelerinin kentsel dönüşüm planları reddedildi...

Bakırköy Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Bakırköy Belediyesi’nin, Osmaniye, Kartaltepe, Zuhuratbaba, Yenimahalle, Sakızağacı, Zeytinlik ve Cevizlik mahallelerinin ‘kentsel dönüşüm ve gelişim’ alanı ilan edilmesi ile ilgili Bakırköy Belediyesi’nin, Osmaniye, Kartaltepe, Zuhuratbaba, Yenimahalle, Sakızağacı, Zeytinlik ve Cevizlik mahalleleri

The Mandarins Acıbadem’de teras keyfi!

493 seçkin daireye ev sahipliği yapan Kadıköy’ün gözde rezidans projesi The Mandarins Acıbadem, sakinlerine panoramik manzaralı balkonlu yaşam ayrıcalığı sunuyor. Projede İstanbul’u kuş bakışı gören geniş bir seyir terası da yer alıyor.

Antalya Bayırkozağacı'nın yol sorunu çözüldü!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’ya 40 kilometre mesafedeki Bayırkozağacı Mahallesi’nin yol çilesi sona erdirdi. Bakım ve alt yapı çalışmaları tamamlanan yol sathi kaplama ile asfaltlandı.

Bakırcıoğlu Lojistik Gıda İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırcıoğlu Lojistik Gıda İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Bakırcıoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Sakızağacı Sokak'ta kuruldu.

Uçarlar Yapı Beylikdüzü'ne projeleriyle değer katıyor!

Yenilikçi bakış acısıyla sektörünün öncü isimlerinden biri olan Uçarlar Yapı, iki yeni projesiyle kalite anlayışına farklı bir yorum getiriyor.

Bakırköy'de kentsel dönüşüme onay çıkmadı!

Bakırköy Belediyesi'nin, Osmaniye, Kartaltepe, Zuhuratbaba, Yenimahalle, Sakızağacı, Zeytinlik ve Cevizlik mahallelerinin 'kentsel dönüşüm ve gelişim' alanı ilan edilmesi talebine İstanbul Büyükşehir Belediyesinden izin çıkmadı.

Yeni Yıldız Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Yıldız Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yalçın Bakçacı, Ömeri Faruk Bakçacı, İbrahim Bakçacı, Muzaffer Bakçacı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

BİGG Mimarlık'ın acı günü! Necla Bakırküre vefat etti!

BİGG Mimarlık firmasının kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Gürhan Bakırküre'nin annesi Necla Bakırküre vefat etti. Necla Bakırküre'nin vefatı üzerine BİGG Mimarlık çalışanları başsağlığı mesajı yayınladı.

Bakırköy su kesintisi 11 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy ilçesinin Sakızağacı mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 11 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 15:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Sepa Alüminyum'un acı günü! Ali Muzaffer Eşsiz vefat etti!

Sepa Alüminyum A.Ş şirket ortaklarından Ali Muzaffer Eşsiz 15.10.2014 Çarşamba günü vefat etti. Merhumun cenazesi Bursa Orhangazi Aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Muzaffer Bakçacı Haberi

Muzaffer Bakçacı

Yeni Yıldız Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yalçın Bakçacı, Ömeri Faruk Bakçacı, İbrahim Bakçacı, Muzaffer Bakçacı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu. 


Yeni Yıldız Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...