06 / 05 / 2024

Muzaffer Karameşe

Muzaffer Karameşe

Karameşe Yapı Limited Şirketi, Muzaffer Karameşe tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Kasım'da İstanbul İl'i, Bağcılar İlçe 'si, Yeni Mahallesi, Şahinler Sokak 'ta kuruldu.

Karameşeler Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karameşeler Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Karameşe tarafından kuruldu.

Kumburgaz Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumburgaz Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Karameşe tarafından kuruldu.

Kumburgaz Toprakçılık Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumburgaz Toprakçılık Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Sadık Karameşe tarafından kuruldu.

Muzaffer Tağıl İzmir Atlas Oteli'ni kiraladı!

Çeşme Altınyunus’ta temizlik işçisi olarak otelcilik kariyerine başlayan ve son yirmi yıldır Türkiye’nin en ünlü otellerinde genel müdürlük yapan Muzaffer Tağıl, Atlas Oteli’ni kiraladı.

Aksaray Muzaffer Çakır Semt Polikliniği açıldı!

Aksaray Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Muzaffer Çakır Semt Polikliniği vatandaşların hizmetine açıldı.

Evin kredi borcunu ödeyemeyince eşini öldürdü!

Kırıkkale'de 55 yaşındaki Muzaffer Özata, banka kredisiyle aldığı evin kredi borcunu ödeyemedikleri için tartıştığı 52 yaşındaki, 3 çocuk annesi eşi Medine Özata'yı dün akşam pompalı tüfekle öldürdü.

Karameşe Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Karameşe Yapı Limited Şirketi, Muzaffer Karameşe tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Kasım'da İstanbul İl'i, Bağcılar İlçe 'si, Yeni Mahallesi, Şahinler Sokak 'ta kuruldu.

Muzaffer Külcü: Şehir içi ulaşımın standardı yükselecek!

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Büyükşehirler için zorunlu olan Ulaşım Master Planı'nın il belediyeleri için zorunlu olmadığını, ancak vizyonel bir yaklaşımla Çorum'u geleceğe hazırladıklarını İfade etti.

Kaya İzmir'den 2015'e merhaba!

2010 yılında hizmete açılan Kaya İzmir Thermal& Convention, '2015'e Merhaba' kokteylinde beşinci yılını kutladı Kaya İzmir Therraal & Convention Genel Müdürü Muzaffer Tağıl ve otel çalışanlarının konukları kapıda karşıladı.

Muzaffer Yücel: Projeler doğru yapılmalı!

Muzaffer Yücel, "ÇED sürecinin etkin uygulanabilirliğini engelleyen, önlem alma ilkesi kapsamında özüne aykırı olan ve çevrenin korunması ile ilgili diğer düzenlemelerle çelişen tüm yasal düzenleme hükümlerinin yürürlüğe girmesine son verilmelidir ' dedi.

Sepa Alüminyum'un acı günü! Ali Muzaffer Eşsiz vefat etti!

Sepa Alüminyum A.Ş şirket ortaklarından Ali Muzaffer Eşsiz 15.10.2014 Çarşamba günü vefat etti. Merhumun cenazesi Bursa Orhangazi Aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Çorum'a Engelli Eğitim Merkezi yapıldı!

Binden fazla engelli vatandaşın eğitim gördüğü Çorum'da Belediye tarafından yapımı tamamlanan Engelli Eğitim Merkezi' nin tanıtımı yapıldı. Başkanı Muzaffer Külcü merkezi gezerek gazetecilere değerlendirmelerde bulundu...

Çilek Mobilya Bosna Hersek'e 90 milyon euro yatırım yaptı!

Çilek Mobilya'nın patronu Muzaffer Çilek, Boşnak diasporasını güçlendirmek için kolları sıvadı. 30 İŞKUR'a bu yılın ilk yarısında 125 bin Bosnalı genci Türkiye'ye meslek eğitimi için getiren Çilek, ülkeye 90 milyon euroluk yatırım yaptı..

Muzaffer Karameşe Haberi

Muzaffer Karameşe

Karameşe Yapı Limited Şirketi, Muzaffer Karameşe tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Kasım'da İstanbul İl'i, Bağcılar İlçe'si, Yeni Mahallesi, Şahinler Sokak'ta kuruldu.


Karameşe Yapı Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken, ev, apartman, işyeri ,arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla, ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane  inşaatlarını yapmak, satmak,  kendi...