17 / 05 / 2024

Muzaffer Külcü aday

Muzaffer Külcü aday

29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinde Çorum Belediye Başkanı olan ve 2014 seçimlerinde tekrar AK Parti Çorum Belediye Başkan adayı olarak seçilen Muzaffer Külcü kimdir? İşte yanıtı...

Konut piyasası canlanıyor! Krediler açıldı, faizlerin düşmesi bekleniyor!

Demir sektörü temsilcilerinden Muzaffer Küçükdoğan, konut kredilerin açıldığını ve faizlerin düşmesini beklediklerini söyledi.

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ'dan dikkat çeken konut projesi vaadi!

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ merakla beklenen seçim çalışmalarına başladı. Adnan Menderes Havalimanı'nda yaklaşık 10 bin vatandaştan tarafından karşılanan Hamza Dağ, belediye aracılığıyla yapılacak konut projeleriyle ilgili detayları da açıkladı. 

Dolar hurda fiyatlarında deprem etkisi yarattı! Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu?

Dolar kuru bugün 18,24 lira seviyesini geçerek 2022 yılının rekorunu kırmaya aday oldu. Doların yükselmesi ise hurda fiyatlarını derinden sarstı. Hurda fiyatlarına geçtiğimiz gün zam geldi. Peki, hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 

Vahap Küçük, LC Waikiki'nin üretim tesisleri için Yalova'dan 3 bin dönüm arazi aldı!

LC Waikiki mağazalarında satışı yapılan senelik 500 milyon adedin üzerindeki ürünler, hem kendi üretim tesislerinde hem de piyasadaki konfeksiyon atölyelerinde üretiliyor. LC Waikiki'nin İstanbul'daki üretim yerlerinin Yalova'ya taşınacağı belirtildi.

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

Gayrimenkul yatırımcıları Kıbrıs’ı keşfetti!

Turizmde öne çıkan KKTC, gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi oldu. Türkiye, Mısır, İsrail, Lübnan gibi komşularına kıyasla konut fiyatlarının daha düşük olması, adayı cazip hale getiriyor.

MK2 İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MK2 İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kığılcım tarafından kuruldu.

Cihan Kolip'ten Ekrem Yüce'ye kentsel dönüşüm mesajı!

İYİ Parti'nin Sakarya Büyükşehir adayı Cihan Kolip, seçimi kazanan Ak Parti adayı Ekrem Yüce'yi kutlarken deprem gerçeğine karşı kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesi çağrısını yaptı.

Mersin’e metrobüs geliyor!

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Mersin Büyükşehir adayı olan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna: “Hayal ettiğimiz her şeyi Toroslar’da hayata geçirdik, sıra Mersin’de. Önceliğimiz ulaşım sorununa metrobüs ile neşter vurmak.” dedi. 

Mansur Yavaş Ankara projelerini anlattı!

Millet İttifakı’nın Ankara Büyükşehir adayı Mansur Yavaş, başkent Ankara’ya prestij katacak olan projelerini açıkladı. İşte Yavaş'ın başkentte hayata geçireceği o projeler...

Bursa'nın metro hattı uzunluğu 114 kilometre çıkacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Büyükşehir adayı Alinur Aktaş, ulaşım ile alakalı müjdeleri verdi. Aktaş, 54 kilometrelik metro hattının 114 kilometreye çıkacağını söyledi.

Alinur Aktaş'tan kentsel dönüşüm açıklaması!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Büyükşehir adayı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada, "Bize kentsel dönüşümü yanlış yaptın diyenlere sesleniyorum. Ruhsatları ilçe belediyeleri veriyor. Sen neden ruhsat verdin" dedi. 

Binali Yıldırım İstanbul için hedeflerini anlattı!

TBMM Başkanı ve AK Parti Büyükşehir adayı Binali Yıldırım, İstanbul için hedeflerini anlattı. Yıldırım, ''Raylı sistemde geç kalmışız. Son projelerin tamamlanmasıyla 450 km'nin üzerine çıkacak'' şeklinde konuştu. 

Muzaffer Külcü aday Haberi

Muzaffer Külcü aday

Muzaffer Külcü kimdir?

Muzaffer Külcü, 1971 yılı Çorum doğumlu. İlkokulu Bayat Köyü'nde, orta ve lise eğitimini ise İmam Hatip Lisesi'nde tamamlayan Muzaffer Külcü 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti Çorum Belediye Başkan adayı oldu.


Muzaffer Külcü, lise yıllarından itibaren aktif  olarak çeşitli sivil toplum örgütlerinde başkanlık ve yöneticilik yaptı.  


1991-1992 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi İşletme Bölümünde okurken, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazandı.

Hukuk fakültesini bitirdikten sonra, bir süre Çorum Barosuna bağlı olarak serbest avukatlık yapan Muzaffer Külcü, AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 28 Eylül 2001 tarihinde AK Parti’nin Çorum Kurucu İl Başkanı olarak görevlendirildi. 


3 Kasım 2002’de yapılan seçimlerde Çorum Milletvekili olarak parlamentoya girdi.


22. Dönem Parlementosunda Türkiye’nin en genç milletvekilleri arasında yer alan Külcü, Milletvekilliği görevinin ardından 2007 yılında...