17 / 05 / 2024

Muzaffer Külcü biyografi

Muzaffer Külcü biyografi

29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinde Çorum Belediye Başkanı olan ve 2014 seçimlerinde tekrar AK Parti Çorum Belediye Başkan adayı olarak seçilen Muzaffer Külcü kimdir? İşte yanıtı...

Konut piyasası canlanıyor! Krediler açıldı, faizlerin düşmesi bekleniyor!

Demir sektörü temsilcilerinden Muzaffer Küçükdoğan, konut kredilerin açıldığını ve faizlerin düşmesini beklediklerini söyledi.

Vahap Küçük, LC Waikiki'nin üretim tesisleri için Yalova'dan 3 bin dönüm arazi aldı!

LC Waikiki mağazalarında satışı yapılan senelik 500 milyon adedin üzerindeki ürünler, hem kendi üretim tesislerinde hem de piyasadaki konfeksiyon atölyelerinde üretiliyor. LC Waikiki'nin İstanbul'daki üretim yerlerinin Yalova'ya taşınacağı belirtildi.

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

MK2 İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MK2 İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kığılcım tarafından kuruldu.

Markaj Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Markaj Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Recep Köse, Muzaffer Köse, Hüseyin Küçük ve Yusuf Kapıcıoğlu ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çorum belediye hizmet binası 2018'de tamamlanacak!

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, hafriyat çalışmalarına başlanan yeni belediye hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu. Çorum belediye hizmet binasının 2018'de tamamlanacağı belirtildi.

Çorum Kent Park'ta inşaat sürüyor!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi’nin en büyük yatırımları arasında yer alan ve tamamlandığı şehrin imajını değiştirecek olan Kent Park inşaatında incelemelerde bulundu.

İstanbul Korkuluk Sistemleri Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Korkuluk Sistemleri Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Muzaffer Kılıç tarafından 200 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de kuruldu.

Bodrum Çarşı Mahallesi'ndeki yollar yenileniyor!

Bodrum Belediyesi ekipleri, Bodrum genelindeki yol yenileme çalışmalarına yenisini ekledi.Bodrum Belediyesi tarafından planlanan çalışmalar kapsamında ihale edilen Çarşı Mahallesi Külcü Sokak çalışmaları başladı.

Ahmet Küçükbay kimdir?

Bayraklı'da İzmir'in en yüksek binasını inşa etmeyi planlayan kişi olarak tanınan Küçükbay Grup'un CEO'su Ahmet Küçükbay kimdir? Ahmet Küçükbay bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Ahmet Küçükbay biyografi...

Muzaffer Külcü: Çorum'un çehresi projelerle değişecek!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, "İhale aşamasında olan ve çalışmaları başlayan dev projelerimizin tamamlanması ile birlikte Çorum, adından en çok söz edilen kentlerden birisi haline gelecek" dedi.

Çorum Belediye Hizmet Binası inşaatında sona gelindi!

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün seçim vaatleri arasında yer alan Belediye Hizmet Binası’nın projesinde son aşamaya gelindiği belirtilirken, söz konusu projede kapalı ve açık otopark kapasitesinin sadece 200 civarında olması dikkat çekiyor.

Muzaffer Külcü, Çorum'a prestij kazandıracak projeleri anlattı!

Çorum Belediyesi, yeni dönem projeleri içerisinde yer alan büyük projelerin temelini bir bir atıyor. Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, projelerin tanımlanmasıyla birlikte şehrin çehresinin değişeceğini vurguladı.

Muzaffer Külcü biyografi Haberi

Muzaffer Külcü biyografi

Muzaffer Külcü kimdir?

Muzaffer Külcü, 1971 yılı Çorum doğumlu. İlkokulu Bayat Köyü'nde, orta ve lise eğitimini ise İmam Hatip Lisesi'nde tamamlayan Muzaffer Külcü 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti Çorum Belediye Başkan adayı oldu.


Muzaffer Külcü, lise yıllarından itibaren aktif  olarak çeşitli sivil toplum örgütlerinde başkanlık ve yöneticilik yaptı.  


1991-1992 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi İşletme Bölümünde okurken, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazandı.

Hukuk fakültesini bitirdikten sonra, bir süre Çorum Barosuna bağlı olarak serbest avukatlık yapan Muzaffer Külcü, AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 28 Eylül 2001 tarihinde AK Parti’nin Çorum Kurucu İl Başkanı olarak görevlendirildi. 


3 Kasım 2002’de yapılan seçimlerde Çorum Milletvekili olarak parlamentoya girdi.


22. Dönem Parlementosunda Türkiye’nin en genç milletvekilleri arasında yer alan Külcü, Milletvekilliği görevinin ardından 2007 yılında...