06 / 05 / 2024

Muzaffer Külcü Çorum projelerini mi anlattı

Muzaffer Külcü Çorum projelerini mi anlattı

Çorum Belediyesi, yeni dönem projeleri içerisinde yer alan büyük projelerin temelini bir bir atıyor. Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, projelerin tanımlanmasıyla birlikte şehrin çehresinin değişeceğini vurguladı.

Konut piyasası canlanıyor! Krediler açıldı, faizlerin düşmesi bekleniyor!

Demir sektörü temsilcilerinden Muzaffer Küçükdoğan, konut kredilerin açıldığını ve faizlerin düşmesini beklediklerini söyledi.

TOKİ Çorum Merkez kura çekilişi 25 Aralık'ta! Çorum Celilkırı TOKİ kura sonucu sorgulama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Merkez projesinde yer alan konutların kura çekilişi 25 Aralık'ta yapılacak. İşte Çorum Celilkırı TOKİ kura sonucu sorgulama detayları...

Vahap Küçük, LC Waikiki'nin üretim tesisleri için Yalova'dan 3 bin dönüm arazi aldı!

LC Waikiki mağazalarında satışı yapılan senelik 500 milyon adedin üzerindeki ürünler, hem kendi üretim tesislerinde hem de piyasadaki konfeksiyon atölyelerinde üretiliyor. LC Waikiki'nin İstanbul'daki üretim yerlerinin Yalova'ya taşınacağı belirtildi.

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

MK2 İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MK2 İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kığılcım tarafından kuruldu.

Çorum OSB için yatırım daveti!

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Organize Sanayi Bölgesi'nde sanayici ve işadamları ile bir araya geldi. Vali Kılıç, Çorum OSB’nin sahip olduğu alan itibariyle büyük yatırımlara açık olduğunu söyledi.

TOKİ’den 6 şehire 4 bin 80 konut!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Elazığ, Tokat, Bursa, Kütahya, Çorum ve Amasya’da toplam 4 bin 80 konutu içeren projelerin kısa sürede tamamlanacağını söyledi..

Çorum OSB'ye Meslek Yüksek Okulu açılacak!

Çorum Valisi Necmettin Kılıç, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’ne Meslek Yüksek Okulu inşa edileceğini açıkladı. Vali Kılıç, Türkiye’de çok sayıda Organize Sanayi Bölgesi’nde olmayan bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi. 

Markaj Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Markaj Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Recep Köse, Muzaffer Köse, Hüseyin Küçük ve Yusuf Kapıcıoğlu ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çorum belediye hizmet binası 2018'de tamamlanacak!

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, hafriyat çalışmalarına başlanan yeni belediye hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu. Çorum belediye hizmet binasının 2018'de tamamlanacağı belirtildi.

Çorum Kent Park'ta inşaat sürüyor!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi’nin en büyük yatırımları arasında yer alan ve tamamlandığı şehrin imajını değiştirecek olan Kent Park inşaatında incelemelerde bulundu.

İstanbul Korkuluk Sistemleri Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Korkuluk Sistemleri Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Muzaffer Kılıç tarafından 200 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de kuruldu.

Bodrum Çarşı Mahallesi'ndeki yollar yenileniyor!

Bodrum Belediyesi ekipleri, Bodrum genelindeki yol yenileme çalışmalarına yenisini ekledi.Bodrum Belediyesi tarafından planlanan çalışmalar kapsamında ihale edilen Çarşı Mahallesi Külcü Sokak çalışmaları başladı.

Muzaffer Külcü Çorum projelerini mi anlattı Haberi

Muzaffer Külcü Çorum projelerini mi anlattı

Kentpark, Yeni Stadyum, Katı Atık Bertaraf Tesisi, Mahalle Kur'an Kursları, Koçhisar İsale Hattı gibi büyük projelerin ihalesinin tamamlanıp alışmalara başlandığını Atıksu Arıtma Tesisi, Binicilik Tesisi, Kız Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu, Erkek Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu, Rüzgâr Enerji Santrali, Yeni Hayvan Pazarı, dar gelirliler için sosyal konular, Mahalle Mescitleri ve daha birçok projenin de kısa bir süre sonra başlayacağını belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, projelerin tanımlanmasıyla birlikte şehrin çehresinin değişeceğini vurguladı. 


GÜCÜMÜZÜ SİZDEN ALIYORUZ 

Son 15 yılda Türkiye'de yaşanan değişim ve dönüşümün etkilerinin Çorum'da fazlasıyla hissedildiğini dile getiren Başkan Külcü, "Biz 2009 yılından beri sizlerle birlikte yeniden inşa etmeye çalıştığımız şehrimize bir şeyler katarken sadece partilerimizden ve partililerimizden güç almıyor, hemşehrilerimizin büyük desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Son 7 yılda meclisimizin aldığı...