02 / 05 / 2024

Muzaffer Külcü kim

Muzaffer Külcü kim

Çorum Belediyesi'nin sosyal konul projesi ile ilgili 87 dönümlük arsa devrinin önümüzdeki ay tamamlanacağı öğrenildi. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, çalışmaları titizlikle sürdürdüklerini belirtti.

Muzaffer Külcü kimdir?

29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinde Çorum Belediye Başkanı olan ve 2014 seçimlerinde tekrar AK Parti Çorum Belediye Başkan adayı olarak seçilen Muzaffer Külcü kimdir? İşte yanıtı...

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar? soruları yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu soruların yanıtı!

Patronlardan sürpriz karar: 17 milyar liralık hisse sattılar! Kimler hisse sattı? En büyük satışı kim yaptı?

Borsa İstanbul endeksi, geçen yıldan beri yükseliş trendini koruyor. Son haftalardaki volatil hareketlere rağmen uzmanlar borsanın cazibesini koruyacağını belirtirken, Borsa İstanbul’da bazı patronların hisse satışları dikkat çekiyor.

Bankacılık hisseleri uçuyor. en çok hangi banka kazandırdı?

Borsadaki yükselişi 1 ay öncesine kadar kenardan izleyen bankacılık hisselerinde sert yükseliş sürüyor. Peki, bu yükseliş sürecek mi? Bankacılık hisseleri yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? Hangi bankanın hissesi ne kadar kazandırdı? Bankacılık hisselerini kim alıyor?

Vahap Küçük, LC Waikiki'nin üretim tesisleri için Yalova'dan 3 bin dönüm arazi aldı!

LC Waikiki mağazalarında satışı yapılan senelik 500 milyon adedin üzerindeki ürünler, hem kendi üretim tesislerinde hem de piyasadaki konfeksiyon atölyelerinde üretiliyor. LC Waikiki'nin İstanbul'daki üretim yerlerinin Yalova'ya taşınacağı belirtildi.

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

MK2 İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MK2 İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kığılcım tarafından kuruldu.

Markaj Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Markaj Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Recep Köse, Muzaffer Köse, Hüseyin Küçük ve Yusuf Kapıcıoğlu ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çorum belediye hizmet binası 2018'de tamamlanacak!

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, hafriyat çalışmalarına başlanan yeni belediye hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu. Çorum belediye hizmet binasının 2018'de tamamlanacağı belirtildi.

Çorum Kent Park'ta inşaat sürüyor!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi’nin en büyük yatırımları arasında yer alan ve tamamlandığı şehrin imajını değiştirecek olan Kent Park inşaatında incelemelerde bulundu.

İstanbul Korkuluk Sistemleri Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Korkuluk Sistemleri Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Muzaffer Kılıç tarafından 200 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de kuruldu.

Bodrum Çarşı Mahallesi'ndeki yollar yenileniyor!

Bodrum Belediyesi ekipleri, Bodrum genelindeki yol yenileme çalışmalarına yenisini ekledi.Bodrum Belediyesi tarafından planlanan çalışmalar kapsamında ihale edilen Çarşı Mahallesi Külcü Sokak çalışmaları başladı.

Muzaffer Külcü: Çorum'un çehresi projelerle değişecek!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, "İhale aşamasında olan ve çalışmaları başlayan dev projelerimizin tamamlanması ile birlikte Çorum, adından en çok söz edilen kentlerden birisi haline gelecek" dedi.

Çorum Belediye Hizmet Binası inşaatında sona gelindi!

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün seçim vaatleri arasında yer alan Belediye Hizmet Binası’nın projesinde son aşamaya gelindiği belirtilirken, söz konusu projede kapalı ve açık otopark kapasitesinin sadece 200 civarında olması dikkat çekiyor.

Muzaffer Külcü kim Haberi

Muzaffer Külcü kim

Çorum Belediyesi'nin sosyal konul projesi ile ilgili 87 dönümlük arsa devrinin önümüzdeki ay tamamlanacağı öğrenildi. Kışlanın bulunduğu alan ve arkasında bulunan belediye arazinin birleştirilmesiyle 237 dönümlük araziyi sosyal konut için planlayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Milli Emlak Genel Belediye Başkanı Müdürlüğü'nün devir işlemleriyle ilgili görüşmelerin sürdüğünü, dar gelirli ailelere en ucuz konulu sağlayabilmek için titiz bir çalışma yürüttüklerini ifade etti. Alt gelir gurubunun ev sahibi olabilmesi için geliştirilen projenin detaylarının arsa devrinin tamamlanmasıyla daha da netleşeceğini kaydeden Başkan Külcü, inşa edecekleri sosyal konutlarla, kâr amacı gütmeksizin dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapacaklarını söyledi. Arsa devri konusunda 9 milyonluk bir fark talebi ile karşı kışlıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Külcü, Muzaffer Külcü maliyeti düşürme konusunda kararlı olduklarını ve sıkı bir...