07 / 07 / 2024

Muzaffer Numan Sağun

Muzaffer Numan Sağun

Yaşam Yapısal Teknolojiler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kemal Çakmak, Muzaffer Numan Sağun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz tarihinde kuruldu

Sarıyer Sagun Evleri'nde hemen teslim fırsatı! 

Deniz Mimarlık tarafından Sarıyer Fırat Caddesi'nde yer alan Sağun Evleri'nde hemen teslim villa satışları devam ediyor. Peki Sagun Evleri ne kadar? İşte Sağun Evleri fiyat  listesi 17 Haziran 2024...

İstanbullulardan kentsel dönüşüm tırlarına yoğun ilgi! Sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek!

İstanbullulardan "Yarısı Bizden" kampanyasının bilgilendirme tırlarına yoğun bir talep geldi. Bakan Mehmet Özhaseki konu ile ilgili konuştu ve "İstanbul'daki sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek" dedi. İşte detaylar...

İstanbul'un en sağlam zeminli 7 alanı açıklandı! İstanbul'un bu bölgelerinde oturmuyorsanız aman dikkat!

Deprem uzmanlarından peş peşe beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili açıklamalar gelirken, İstanbul'un en sağlam zeminli 7 alanı açıklandı. İşte merakla araştırılan o yerler...

Macör Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macör Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündüz, Cem Kuyumcu, Muhittin Aydın Bilsel ve Ömer Faik Sağun ortaklığında kuruldu.

'Sağlıklı evler'de bahçe villa ve teras loftlara yoğun talep var!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Çekmeköy'deki Ormanköy projesine, "sağlıklı ev" konsepti sebebiyle özellikle geniş aileler ve oturum amaçlı konut satın almak isteyen vatandaşlar yoğun talep gösteriyor.

Metal Yapı Konut'un acı günü! Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti!

Metal Yapı Konut'un kurucusu ve Doğa Koleji’nin eski sahibi olan ve kurumun girdiği ekonomik krizi sonrasında çok tartışılan iş insanı Ömer Saçaklıoğlu yaşamını yitirdi.

İstanbul'un riskli ve sağlam zeminleri: İlçe ilçe risk haritası!

İstanbul’un riskli ve sağlam zeminli bölgeleri haritalandırıldı. Çalışmalarda deprem büyütmesi olarak tanımlanan zemin hareketlerinin yüzeye yansıması da araştırıldı.

Omsa Tasarım Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omsa Tasarım Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli Mehmet Zeki Sağun tarafından kuruldu...

Salih Sağında: Gurbetçilerimizi karlı yatırıma davet ettik!

Kuyaş Genel Müdürü Yüksek Mimar Salih Sağında, "EK ve BRK İş Ortaklığı olarak İstanbul’un manevi iklimini yaşatan Eyüpsultan’da Baharyaka projemizi gurbetçilerimizle buluşturduk. Fuarda birçok Avrupalı vatandaşlarımızla bir araya geldik" dedi...

İstanbul'un çözüm bekleyen 7 sorunu!

İstanbul, tarihi ve turistik kimliğinin yanı sıra ülkenin eğitim, sağlık, ulaşım sektörünü de sırtlıyor. İstanbul'un ulaşımdan kentsel dönüşüme kadar bir dizi sorunu bulunuyor.

Murat Kurum'un talimatıyla Cami Tasarımı Fikir Yarışması düzenleniyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatı ile camilerin daha estetik, erişilebilir, sağlam ve çevreye duyarlı olabilmesi amacıyla "Cami Tasarımı Fikir Yarışması" düzenleniyor.    

İmar barışında başarı sağlayacak 11 çözüm önerisi!

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği imar barışı hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen'den İmar barışında başarı sağlayacak 11 çözüm önerisi.. 

Ankapark 2 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Avrupa’nın en büyük tema parkı olma özelliğine sahip Ankapark'ın açılışı için geri sayım başladı. 2019’un Mart ayında açılacak alan 2 bin kişiye iş imkanı sağlayacak.

Muzaffer Numan Sağun Haberi

Muzaffer Numan Sağun

Yaşam Yapısal Teknolojiler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kemal Çakmak, Muzaffer Numan Sağun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu. Yaşam Yapısal Teknolojiler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat mimarlık dekorasyon ve proje işleri yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Yaşam Yapısal Teknolojiler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Göztepe, İzzet Beltan Sokak,...