15 / 05 / 2024

Muzaffer Şeker kimdir

Muzaffer Şeker kimdir

Konya Büyükşehir Belediyesi, antik çağlardan günümüze uzanan tarihi ve doğal dokusuyla bir açık hava müzesi olan Gökyurt'ta, kültürel mirası korumak ve yaşatmak amacıyla "Kilistra Vadisi Koruma Amaçlı İmar Planı Çalıştayı" düzenledi.

Burak Latif Latifoğlu ne zaman idari yargı hakimi oldu? Şeker GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Burak Latif Latifoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Ne zaman idari yargı hakimi olarak çalıştı? BDDK’da ne iş yaptı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Burak Latif Latifoğlu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Mustafa Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli?

Mustafa Murat Şeker, Türk savunma sanayii sektöründe önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Elektronik Harp ve Radar, MEBS, Siber Güvenlik ve Bilişim, AR-GE alanlarında uzmanlaşmış olan  Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Emin Erdem kimdir? Emin Erdem daha önce hangi görevlerde bulundu?

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Erdem kimdir? Emin Erdem daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Mehmet Çeker Kimdir? Mehmet Çeker ne iş yapıyor?

Mehmet Çeker kimdir? Mehmet Çeker’in mesleği nedir? Mehmet Çeker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Muzaffer Yıldırım kimdir?

The Stay Otelleri'nin sahibi ve kurucusu Muzaffer Yıldırım kimdir? Muzaffer Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muzaffer Yıldırım'ın biyografisi...

Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nin inşaatı sürüyor!

Konya Valisi Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker yapımı tamamlanmak üzere olan Meram Tıp Fakültesi Hastanesinin yeni binasında incelemeler yaptılar.

Necmettin Erbakan Üniversitesi'ne 15 Temmuz Yerleşkesi kuruluyor!

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker düzenlediği basın toplantısı ile ‘2016-2017 Öğretim ve Eğitim Güz Dönemi’ni değerlendirdi. Şeker, “Zaman, nitelikli insan gücünü arttırma zamanıdır” dedi.

Tahir Akyürek Necmettin Erbakan Üniversitesi kampüsünü inceledi!

Konya Valisi Muammer Erol ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Necmettin Erbakan Üniversitesi’nin kampus inşaatında incelemelerde bulunarak Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker’den bilgi aldılar.

Tahir Akyürek, NEÜ kampüsünün inşaatını inceledi!

Konya Valisi Muammer Erol ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ)’nin kampüs inşaatında incelemelerde bulunarak Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker’den bilgi aldı.

Konya NEÜ Kampüs inşaatı ne zaman bitecek?

Konya Valisi Muammer Erol ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ)’nin kampüs inşaatında incelemelerde bulunarak Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker’den bilgi aldı.

Mustafa Şeker kimdir?

Onur Hırdavat Yönetim Kurulu ve İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Eyüp Şube Başkanı Mustafa Şeker, 2014 yılı gayrimenkul vergisi rekortmenleri arasında yer alıyor. Peki, Mustafa Şeker kimdir?

İlyas Şeker kimdir?

Harita Kadastro Yüksek Mühendisi İlyas Şeker, AKP Kocaeli Milletvekili oldu. Peki, İlyas Şeker kimdir? İlyas Şeker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İlyas Şeker..

Muzaffer Şeker kimdir Haberi

Muzaffer Şeker kimdir

Türkiye'nin farklı şehirlerinden 8 üniversiteden 50 akademisyenin katılımıyla yapılan çalıştayın açış konuşmasını Büyükşehir Belediyesi imar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Nurullah Osmanlı yaptı. Daha sonra konuşan İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çıpan, Kilistra için nitelikli bir adımın eşiğinde olunduğunu belirtti. 


DÜNYAYA TANITILACAK

 Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı S. Şenol Aydın, şehrin tarihi değerlerini ortaya çıkarmak için çalışma yürüttüklerini belirterek. "Kilistra gibi önemli bir değeri uluslararası gündeme taşımalıyız" dedi. Çalıştayda Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve Vali Vekili Fazlı Akgün de birer konuşma yaptı. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından, doğal değerleriyle Konya'nın Kapadokya'sı olan Kilistra Vadisi'nde yapılacak planlamanın Gökyurt. 


Güneydere, Yeşildere, İlyasbaba, Hatunsaray, İnlice mahallelerini kapsaması düşünülüyor. Kilistra Vadisi Koruma Amaçlı İmar Planı 1. Çalıştayı. bölgeye yapılacak uygulamaların hangi faaliyetleri kapsayacağını...