29 / 07 / 2024

müze gişeleri ihalesi

müze gişeleri ihalesi

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Türkiye genelindeki 376 müze ve örenyerinin gişelerinin kiraya verilmesine ilişkin düzenlediği ihaleye, teklif gelmediği için ihalenin iptal edildiği anlaşıldı.

Bu ildeki müze otel kiraya verilecek! İhalesi 1 Kasım'da!

Karatay Belediye Başkanlığı, Karatay'daki müze oteli kiraya verecek. Kiralama ihalesi 1 Kasım tarihinde yapılacak.

Her ile bir müze geliyor!

Türkiye’nin birçok ilinde müze seferberliği başladı. işte yakın zamanda ihalesi planlanan bazı müzeler...

Kocaeli'de Astsubay Ömer Halisdemir için müze inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Astsubay Ömer Halisdemir için memleketinde müze inşa edilecek. Projenin ihalesi gerçekleşti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 370 müze ve örenyeri ihalesi!

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı 370 Müze ve Örenyeri için “Müze ve Örenyerleri Gişeleri'' 887 milyon 228 bin 270 TL'ye ihale ediliyor.

376 müze gişesinin kira ihalesi iptal edildi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Türkiye genelindeki 376 müze ve örenyerinin gişelerinin kiraya verilmesine ilişkin düzenlediği ihaleye, teklif gelmediği için ihalenin iptal edildiği anlaşıldı.

Turizm Bakanlığı 376 müze ve ören yerini 5 yıllığına kiraya veriyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı 376 müze ve ören yerinin gişelerini 5 yıllığına kiralıyor. Tahmini bedeli 1.2 milyar TL. İkinci bir ihaleyle de 181 müze ve ören yerinde bulunan satış ve ticari alanlar ile 5 geleneksel el sanatları (GES) mağazası 10 yıllığına kiraya verilecek.

İnönü Müze Evi işlev kazanacak!

İnönü Vakfı Başkanı Özden Toker’le birlikte İsmet İnönü’nün doğduğu evi gezen Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, müze evin daha işlevsel hale gelmesi için birlikte hareket etme kararı aldıklarını söyledi.

Haleplibahçe Müze Kompleksi 2 ay sonra açılacak!

Hizmete açıldığında Türkiye'nin en büyük müzesi unvanına sahip olacak "Haleplibahçe Müze Kompleksi"nde, teşhir edilecek yaklaşık 10 bin eserin bulunduğu döneme ilişkin görsel canlandırmalar yer alacak

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan Şehitler Abidesi müze inşaatı açıklaması!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, 2007 yılında yapılan protokol ile Şehitler Abidesi'nin bulunduğu alanı Kültür ve Turizm Bakanlığı'na devrettiklerini belirterek "Müze inşaatıyla bir alakamız yoktur" dedi..

Tarihi Sirkeci Garı müze oluyor!

Tarihi Sirkeci Garı, müze olarak yeniden düzenleniyor. Karar İBB Meclisi'nde onaylandı, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a yetki verildi..

Şanlıurfa Haleplibahçe Müze Kompleksi çalışmalarında sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Türkiye'nin en büyük müze kompleksi olan Haleplibahçe Müze Kompleksi'ni gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şanlıurfa Haleplibahçe Müze Kompleksi ne zaman açılacak?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Türkiye' nin en büyük müze kompleksi olan Haleplibahçe Müze Kompleksi 'ni gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Haleplibahçe Müze Kompleksi'nde sona gelindi!

Şanlıurfa Büyiikşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Türkiye'nin en büyük müze kompleksi olan Haleplibahçe Müze Kompleksi'ni gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Projeye 80 milyon TL yatırım yapıldı.

müze gişeleri ihalesi Haberi

müze gişeleri ihalesi

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Türkiye genelindeki 376 müze ve örenyerinin gişelerinin kiraya verilmesine ilişkin düzenlediği ihaleye, teklif gelmediği için ihalenin iptal edildiği anlaşıldı. 1 milyar 190 milyon 366 bin lira tahmini bedeli olan ihale için yeni bir tarih belirlenecek. Öte yandan bakanlık, 181 müze ve örenyerindeki ticari alanların kiralanması için iki gün sonra bir ihale yapacak.


BEDELİ 1 MİLYAR 190 MİLYON LİRA

Bakanlığa bağlı, Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü’nde (DÖSİMM), pazarlık usulü ile yapılması planlanan ihale için belirlenen tarih 7 Eylül’dü. Pazarlık usulü ile yapılması planlanan ihalenin tahmini bedeli ise 1 milyar 190 milyon 366 bin 55 liraydı. İhale için belirlenen geçici teminat tutarı ise 35 milyon 710 bin 981 liraydı.


TEKLİF VEREN OLMADI

Hurriyet.com.tr’nin edindiği bilgilere göre bu ihale iptal edildi. Gerekçenin...