06 / 05 / 2024

Müzeyyen Şevkin emlak vergisi

Müzeyyen Şevkin emlak vergisi

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, 2012'de çıkarılan yasa köylerin tüzel kişiliğinin kaldırılması ve tarım arazilerinden ilk 5 yıl muaf olmak üzere 2017'den itibaren alınmaya başlanan emlak vergisinin kaldırılması için yasa teklifi hazırladı.

CHP'li Müzeyyen Şevkin sordu: Kaç konut teslim edilecek? Murat Kurum 653 bin, Bakan Özhaseki 75 bin dedi! Hangisi doğru?

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, TBMM'de gerçekleştirdiği basın toplantısında depremden sonra ağır ve orta hasarlı yapıların yıkımı ile konut teslimlerinde tam bir kaos ve çelişki yaşandığını dile getirdi. 

KDV'den muaf arazi almak isteyenlere Nisan 2024 müjdesi! Milli Emlak 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 3 şehirde yer alan arazileri satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 9 bin TL'den başlıyor...

Şimdi emlak almanın zamanı mı? Vatandaşlar bekliyor mu, alım yapıyor mu?

Ev alacaklar ve yatırım yapacaklar 'Şimdi emlak almanın zamanı mı?' sorusunun yanıtını merak ediyor. Hisse senedi ve eurobond yatırımcısı Bay Tutumlu, X sosyal medya hesabından bir grafik paylaşarak konuyu değerlendirdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Milli Emlak o ildeki 28 arsayı 29 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 8 taksitle satıyor! Arsa arayanlara müjde! 

Gümüşhane Milli Emlak, Gümüşhane ili, Kelkit ilçesinde yer alan 28 adet arsayı 29 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 8 taksitle satıyor. Peki Gümüşhane'deki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? 

Cebinde bu kadar parası olana resmen arazi müjdesi! Milli Emlak sadece 2 bin TL'ye arazi satacak! Kaçırmayın!

Cebinde bu kadar parası olana resmen arazi müjdesi... Milli Emlak sadece 2 bin TL'ye arazi satacak... Kaçırmayın...

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Gençoğlu tarafından kuruldu.

Mıx Istanbul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mıx Istanbul Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Omar Amjed L. Fazan Alany ve Saıf Khalıd W. Al-Gburı ortaklığında kuruldu.

Arsa yatırımı yapmak isteyenlere müjde! Milli Emlak o ilde arsa satıyor!

Yatırımcılar tarafından merak edilen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'da yer alan arsayı da satışa çıkardı.

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kuruldu!

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kağıthane'de Hüseyin Narmanlı tarafından kuruldu!

Hazine arazisine ev yapmak isteyenlere son dakika müjdesi! Milli Emlak 162 bin liraya konut alanı imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Karaman ili Merkez ilçesi, Kisecik Köyü'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:15'te yapılacak.

Arsa almak isteyenlere müjde! Milli Emlak Eskişehir'de konut alanı imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Erbab Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Shan Yatırım İnşaat Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Shan Yatırım İnşaat Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Shan Yatırım İnşaat Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkesi Sarıyer'de yapıldı. 

Yabancıların Türkiye'deki emlak yatırımları arttı mı?

Deep Knowledge Analytics-Henley Partners'in elbirliğiyle hazırlamış oldukları 'Yatırım Yoluyla Göç Emlak Endeksi' raporu açıklandı. 16 ülkeyi inceleyen rapora göre Türkiye genel sıralamada dördüncü oldu.

Müzeyyen Şevkin emlak vergisi Haberi

Müzeyyen Şevkin emlak vergisi

Artan girdi maliyetleri, tarımdaki ithalat ve ekipman sorununun çiftçi ve köylüyü üretim yapamaz duruma getirdiğini, bu sorunlara ek olarak tarım arazilerinden vergi alınmasının çiftçinin tarımdan uzaklaşmasına sebep olduğunu ileri sürerek hazırladığı kanun teklifini Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) sunan CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, çiftçi ve köylünün ek maliyetlere maruz bırakılmaması gerektiğine dikkat çekti. 

“TARIM ARAZİLERİNE HİZMET MÜMKÜN OLMADI”

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; “Ondört İlde büyükşehir belediyesi ve yirmi yedi ilçe kurulması ile bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair kanunda” değişiklik yapılmasını içeren yasa teklifinde ‘Emlak Kanunu’ gereğince bina, arsa ve arazilerin emlak vergisi konusuna girdiğini, 2012'de çıkarılan yasa ile köylerin tüzel kişiliğinin kaldırıldığını ve tarım arazilerinin ilk 5 yıl muaf olmak üzere emlak vergisi kapsamına...