02 / 05 / 2024

Müzeyyen Şevkin kim

Müzeyyen Şevkin kim

Dr. Müzeyyen Şevkin, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hasan Zengin'i ziyaret etti. Müzeyyen Şevkin, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hasan Zengin'le Adana'yı konuştu.

Mağdur ev sahibinden tepki: 1500 TL 1 kg baklava fiyatına kiralar var!

Ev sahipleri, kiracılı evlerinden gerçek bedelleri alamıyor olmalarından şikayetçi. Mağdur ev sahiplerinden biri olan Müzeyyen Mağdur ev sahibi,  "1500 TL 1 kg baklava fiyatına kiralar var" dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kiracı mı? Ev sahibi mi? Kombi bakımını kim öder? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında her anlamda yaşanan sıkıntılar devam ederken, evde yaşanan sıkıntılı bir surumda da masrafların kim tarafından ödeneceği maalesef sorun olabiliyor. Kiralık bir evde kombi bozulursa bakımının masrafını kim öder? 

Kentsel dönüşümde mülk ve arsa sahipleri de önemli! Hızlı dönüşüm için kim, ne yapabilir?

İTO Gayrimenkul Komiye Başkanı Hakan Akdoğan ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ahmet Erkurtoğl, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklanan projeyi değerlendirdi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

True Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

True Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Müzeyyen Tel ve Suna Uz tarafından kuruldu.

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri ne iş yapıyor?

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri'in eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri kariyeri ve eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri'in kim olduğu ve Gülsüm Azeri'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ek MTV'nin ayrıntıları tek tek açıklandı! Alım-satımda ek vergiyi kim ödeyecek? Hemen bakın!

Ek MTV'nin ayrıntıları tek tek açıklandı... Alım-satımda ek vergiyi kim ödeyecek? Hemen bakın...

Sosyal desteklerde son dakika! 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına yeni zam ne zaman? Kim kaç TL alacak?

Devlet tarafından ihtiyaç sahiplerine ödenen sosyal desteklere zam gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına yeni zam ne zaman? Kim kaç TL alacak?

Şirketlerden depremzedelere yardım hamlesi! Hangi şirket ne yardım gönderdi? Kim ne yaptı?

Son yüzyılın en büyük deprem felaketlerinden biri olarak gösterilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin açtığı yaraları sarmak üzere iş dünyası da seferber oldu. Şirketler ihtiyaç malzemelerinin yanı sıra maddi yardımda da bulunuyor.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası için Ocak zammı peş peşe hesaplandı! Kim kaç lira maaş alacak?

Milyonlarca vatandaş Ocak zamlı maaş hesaplamalarını merakla araştırıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası için Ocak zammı peş peşe hesaplandı! Kim kaç lira maaş alacak? Şimdi bakın!

İhsan Gökşin Durusoy, Akiş GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Akiş GYO Genel Müdürü, İhsan Gökşin Durusoy, 2022 sonu itibariyle Akkök Holding A.Ş.'de İcra Kurulu Başkanı görevini üstlenecek olması sebebiyle 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle, Genel Müdürlük görevinden ayrılacak. Peki Akiş GYO Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar ve Akiş GYO'dan gelen o açıkl

Kombi bozuldu kim öder? Kombi arızasını kiracı mı yoksa ev sahibi mi öder?

Kiracıların ve ev sahiplerinin bazı hakları bulunmaktadır. Evde meydana gelen hangi hasarları ev sahibi öder, Kombi bozuldu kim öder, Kombi arızasını kiracı mı yoksa ev sahibi mi öder? İşte detaylar!

TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG bugün büyük bir açılış töreni ile banttan iniyor. Peki TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

Müzeyyen Şevkin kim Haberi

Müzeyyen Şevkin kim

Jeoloji Yüksek Mühendisi, Dr. Müzeyyen Şevkin, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hasan Zengin'i ziyaret etti. Adana'ya dair görüşlerini paylaşan Dr. Şevkin, kentte tarım topraklarının bitirildiğini söyledi. Tarım topraklarının tüm dünyada stratejik öneme sahip olduğunu, beyaz altın pamuk diyarı Adana'nın pamuk başta olmak üzere birçok ürünü ithal etmeye başladığını kaydeden Dr. Şevkin, "Çocuklarımızın geleceği için sorunlara kalıcı çözümler üretmek zorundayız" dedi. 


Muhalefet ya da iktidar partisine mensup milletvekillerinin kenti ön planda tutan çalışmalar yapmak zorunda olduğunu, gerektiğinde bir araya gelmesinin önemini vurgulayan Dr. Şevkin, "Adana, maalesef birçok nedenden dolayı Türkiye'nin en işsiz kenti oldu. Türkiye'nin 4. büyük kentiyken 6. sıraya geriledi. 


Yaşanabilirlik seviyesinde son sıralara demir attı. Kişi başına düşen yeşil alan miktarı yok denecek kadar azaldı" diye konuştu. 


"BETONLAŞMANIN...