30 / 04 / 2024

MVK Yapı Nurettin Mavuk

MVK Yapı Nurettin Mavuk

Kurtköy’deki Work-Square projesini hayata geçiren MVK Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Mavuk kimdir? Nurettin Mavuk'un eğitim ve iş hayatı ile Work-Square projesi ile ilgili bilgiler...

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 2.000.000,00 TL sermaye ile Nurettin Çelik tarafından kuruldu.

Nfk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nfk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Karabayır ve Nurettin Karabayır ortaklığında kuruldu.

Nurva Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurva Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Varol tarafından kuruldu.

Neon Yapı Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neon Yapı Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Yılmaz ve Nurettin Emiroğlu ortaklığında kuruldu.

Quality Life Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Quality Life Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de Burak Yaşar ve Nurettin Bekçi ortaklığında kuruldu.

Asgari ücrete zam sinyali! Kanuni düzenleme yapılabilir! 

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, asgari ücretle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve bu konuya ilişkin kanuni düzenleme yapılabileceğinin altını çizdi.

Sönmezler Dizayn Müteahhitlik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Haf. Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dudullu Şb. açıldı!

Sönmezler Dizayn Müteahhitlik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Haf. Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dudullu Şb. bugün Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Önder Sönmez ve Nurettin Sönmez ortaklığında açıldı.

Akkaya Nk İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkaya Nk İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Silivri’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nurettin Kaya tarafından kuruldu.

Lazolini Yapı Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Lazolini Yapı Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Sağırkaya tarafından açıldı.

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Bukar Yapı İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bukar Yapı İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Bulut tarafından kuruldu.

Akbul Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Danışmanlık Emlak Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbul Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Danışmanlık Emlak Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Ünal tarafından kuruldu.

MVK Yapı Nurettin Mavuk Haberi

MVK Yapı Nurettin Mavuk

Nurettin Mavuk kimdir?

Nurettin Mavuk, Kurtköy’deki Work-Square projesini hayata geçiren MVK Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı. Malatyalı Hacı Ahmet Mavuk’un oğlu olan Nurettin Mavuk, MVK Yapı'yı oğulları ile yönetiyor.


1972’den beri Kadıköy Bağdat Caddesi ve civarında konutlar yapan Nurettin Mavuk'un babası Hacı Ahmet Mavuk, 1961 yılında Malatya’da kurduğu şirketi MVK Yapı ile girdiği inşaat sektöründe  1961-1972 yılları arasında Malatya’da Buğday Pazarı, Bakırcılar Çarşısı gibi Malatya’nın ilk toplu işyeri projeleri, yürüyen merpenli ve asansörlü ilk modern iş merkezi ve ilk apartmanı da dahil olmak üzere pek çok konut ve işyeri inşaatı yaptı.


MVK Yapı’nın Malatya’dan İstanbul’a taşındığı 1972 yılından bu yana ise İstanbul Anadolu Yakası’nın Bostancı, Küçükyalı, Suadiye, Şaşkınbakkal, Erenköy, Kozyatağı gibi önemli noktalarında bulunan kendi arsalarında gerçekleştirdiği konut ve işyeri projeleri inşa edildi.


MVK...