21 / 05 / 2024

Myçet İnşaat adres

Myçet İnşaat adres

Myçet İnşaat Turizm Ve Lojistik Sanayi Dış Ticaret Limited Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Bilgiş tarafından kuruldu.

My Ckr İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Ckr İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Çakır tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Shorty 26 Gıda Et İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shorty 26 Gıda Et İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Yaylagül tarafından kuruldu.

My Can İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Can İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Can tarafından kuruldu.

My World İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My World İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hülya Türk tarafından kuruldu.

My Cihangir İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Cihangir İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Murat Şahbaz ve Yaşar Turan ortaklığında kuruldu.

My Kentim İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

My Kentim İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da Mustafa Yavuzarslan tarafından kuruldu.

My Yavuz İnşaat Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Yavuz İnşaat Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Yavuz, Muhammer Yavuz ve Yusuf Can Yavuz ortaklığında kuruldu.

Myçet İnşaat Turizm Ve Lojistik Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myçet İnşaat Turizm Ve Lojistik Sanayi Dış Ticaret Limited Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Bilgiş tarafından kuruldu.

Yalçet İnşaat Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçet İnşaat Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Çetiner, Mustafa Yalçın, Sabit Yalçın tarafından kuruldu.

My Best İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Best İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Mecid Dizman ve Baran Subaşı  tarafından kuruldu.

My San İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My San İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu.

Myçet İnşaat adres Haberi

Myçet İnşaat adres

Myçet İnşaat Turizm Ve Lojistik Sanayi Dış Ticaret Limited Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Bilgiş tarafından kuruldu.


Myçet İnşaat Turizm Ve Lojistik Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...