29 / 04 / 2024

Myra Ören Antalya

Myra Ören Antalya

Antalya'da bu yıl 11.1 milyon turistten sadece 932 bininin ören yerlerini ziyaret ettiğini belirten Antalya Kent Konseyi Turizm Komisyonu Başkanı Recep Yavuz, rakamların son 5 yılda en düşük seviyede olduğunu söyledi.

Martı Myra Otel'in değeri 4.6 milyon TL'ye ulaştı! 

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan Antalya Tekirova Martı Myra Otel'in değeri belli oldu. İşte o rakam...

TOKİ Antalya projesi için son dakika müjdesi geldi! Hemen bu tarihe göz atın!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan Antalya'da imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Arsa almak isteyenlerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya ili, Korkuteli ilçesi Yeşilyayla Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Antalya ve Muğla'daki yangınlarda zarar gören evler 2-3 ayda teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'daki orman yangınlarında zarar gören 1350 konut için inşaat çalışmalarının başladığını söyledi.

Antalya'nın 4 ilçesine 1.322 yeni konut müjdesi!

Antalya'nın Manavgat, Gündoğmuş, İbradı ve Alanya ilçelerinde geçtiğimiz yaz meydana gelen yangında birçok yaşam alanı yanmış ve küle dönmüştü. Yangın sonrası hasar gören yapıların yerine yenileri inşa ediliyor.

Antalya'daki konutlar erken teslim edilecek!

Antalya'da meydana gelen yangınlar nedeniyle yıkılan ve hasar gören evler için yapılacak evler hakkında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, burada inşa edilecek evlerin bir yıl olmadan teslim edileceğini dile getirdi.

Martı GYO Martı Myra Otel revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Antalya Tekirova Martı Myra Otel'e ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı Myra Otel'in tahsis süresi 2069 yılına kadar uzatıldı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Tekirova-Kemer/Antalya'da bulunan 412 parsel üzerinde yer alan Martı Myra Otel tesisimizin tahsis süresi 2069 yılına kadar uzatıldı. 

Martı Myra Kemer icradan satılıyor!

Kemer İcra Dairesi, Antalya ili Kemer ilçesinde bulunan Martı Myra Otel'i icradan satışa çıkardı. Söz konusu otelin satış bedeli ise  278 milyon 578 bin 131 TL olarak açıklandı. 

Martı GYO Antalya Tekirova Martı Myra Otel'in değerleme raporu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Marmaris Antalya Tekirova Martı Myra Otel'e ait Değerleme Raporu kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi 2 ayda tamamlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Meltem Bulvarı üzerinde süren alt yapı çalışmalarını inceledi. Devam eden çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Böcek, Meltem etabında hayata geçirilen çalışmaların 2 ay içinde tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Martı Myra Otel'in icradan satışı ertelendi!

Antalya Kemer‘de faaliyet gösteren 5 yıldızlı Martı Myra Otel, özel bir bankaya olan borçları nedeni ile satışa çıkarılması ertelendi. Yapılandırmaya ilişkin protokol görüşmeleri devam ediyor...

Antalya Serik Kültür Merkezi inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı süren Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi yükseliyor.

Myra Ören Antalya Haberi

Myra Ören Antalya

Ancak turist sayısı yüzde 4 artarken, ören yeri ziyaretlerinin bu yıl yüzde 8 oranında düştüğünü kaydeden Yavuz, üstüne üstlük son 5 yılın en az ören yeri ziyaretinin 2014 yılında geçekleştiğini söyledi. 

Antalya'da 20 kadar müze ve ören yeri olduğunu belirten Yavuz, şöyle devam etti: "Antalya Müzesi, Aspendos, Perge. Noel Baba Kilisesi ve Myra Ören Antalya Kent Konseyi Turizm Komisyonu Başkanı Recep Yavuz, 2014 yılına ilişkin, kenti ziyaret eden turist sayısı ve bu turistlerin kentteki ören yerlerini ziyaretine ilişkin ilginç bir saptamada bulundu. 

2014 sonu itibarıyla Antalya'nın iki rekorun daha sahibi olacağını belirten Yavuz, bunların 'en çok turist1 ve 'en az ören yeri ziyareti' rekorları olacağını kaydetti. 

Artık her yıl gelen turist sayısındaki artışı kanıksamış olmakla birlikte, 2014 yılı içindeki bütün çalkantılara ve...