19 / 05 / 2024

MyVia Deluxe fiyatları

MyVia Deluxe fiyatları

Gözde Grubu, bu yılın sonuna kadar sekiz farklı projeye başlamaya hazırlanıyor, ilk proje İzmir Hilton Oteli yakınında 'MyVia Deluxe' adlı yeni bir rezidans olacak.

Future Deluxe City satılık daire fiyatları!

Future Deluxe City satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Future Deluxe City satılık daire fiyatları ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Rosa Deluxe satışa çıktı! Yeni proje!

Gülpetek İnşaat imzasıyla Maltepe'de yükselen Rosa Deluxe projesi satışa çıktı. Projede fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor.

Eşin Deluxe'de fiyatlar 69 bin 900 Euro'dan başlıyor!

Eşin Group imzasına sahip Eşin Deluxe projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 69 bin 900 Euro'dan başlıyor.

Bostancı Deluxe Projesi'nde avantajlı fiyatlar!

Türkiye’nin birçok şehrinde teslim ettiği nitelikli projeleriyle dikkat çeken Yapıen İnşaat, İstanbul’daki ilk projesi ‘Bostancı Deluxe'ü lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışa sunuyor...

Bostancı Deluxe fiyatları 850 bin liradan başlıyor!

Bostancı'da 2 bin 200 metrekare alan üzerinde 15 katlı tek blok halinde hayata geçirilen Bostancı Deluxe projesinde daire fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. 

Bostancı Deluxe satılık ev fiyatları!

Bostancı Deluxe projesi Yapıen İnşaat tarafından İstanbul Bostancı'da hayata geçirildi. Projedeki daireler 2018 yılında teslime dilecek...

Alsancak MyWay Deluxe satılık daire!

Gözde Grubu tarafından hayata geçirilen Alsancak MyWay Deluxe satılık daire fiyatları bir ay sonra netleşecek. İzmir MyWay Deluxe projesinde ön talep süreci başladı.

Kocaeli Emar Deluxe daire fiyatları!

Kocaeli Emar Deluxe daire fiyatları 220 bin liradan başlıyor. Kocaeli Kartepe'de yer alan Emar Deluxe projesinde teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor...

MyVia 8 adet projeye imza atacak!

Op. Dr. Kenan Kalı, MyVia Buca Yıldız, MyVia Deluxe, MyVia Country, MyVia Fest, MyVia Terrace, MyVia Kule, Myvia Çeşme ve Bornova projesinin hem ev sahipleri hem de yatırımcıların ilgisini çekeceğini söyledi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'de yeni proje!

Gözde Grubu, bu yılın sonuna kadar sekiz farklı projeye başlamaya hazırlanıyor, ilk proje İzmir Hilton Oteli yakınında 'MyVia Deluxe' adlı yeni bir rezidans olacak.

MyVia bu yıl 8 farklı projeyi hayata geçiriyor!

MyVia, bu yıl MyVia Buca Yıldız, MyVia Deluxe, MyVia Country, MyVia Fest, MyVia Terrace, MyVia Kule, MyVia Çeşme ve Bornova projelerini hayata geçirecek. Yönetim Kurulu Başkanı Kah, "Konfor ön planda olacak" dedi.

Myvia 414 satılık!

Myvia 414 satılık konut fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Proje kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Crown Deluxe yüzde 80 kazandırdı!

Babacan Yapı tarafından Bahçeşehir'de insa edilen Crown Deluxe, yatırımcısına yüzde 80 kazandırdı. Teras bahçeleriyle dikkat çeken projede daire fiyatları 237 bin liradan başlıyor. İki katlı projede ilk etap teslimatlar ise bu ay başlıyor.

MyVia Deluxe fiyatları Haberi

MyVia Deluxe fiyatları


HER GELİR GRUBUNA 

Güvenlik ve konforu ön planda tuttuklarım belirten Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kali, MyVia'nın sadece bina inşa etmediğini, verdiği hizmetlerle benzerlerinden ayrıldığını söyleyen Kenan Kali. farklı gelir gruplarına yönelik projeler gerçekleştirdiklerine dikkat çekti. MyVia projelerinin yatırım anlamın da da rağbet gördüğünü kaydeden Kah, "Müşterilerimizin ihtiyaçları ve beklentilerini çok iyi biliyoruz. Her gelir grubuna uygun projeler yapıyoruz. Aylık 3 bin TL kazanan bir kişi MyVia projelerinden ev sahibi olabilir. Ev satın alacak olanları güvenlik, temizlik, konsiyerj ve ütü hizmetleri gibi birçok olanaktan faydalanıyor" diye konuştu. 


Önümüzdeki ay içinde İzmir Hilton Oteli yakınında 'MyVia Deluxe'un yapımına başlayacaklarım kaydeden Kali projenin A Plus olacağını; gerek mimari gerekse verdiği hizmetlerle tam anlamıyla VIP özellik taşıyacağını anlattı.

KENT PLANLAMASI 

İzmir'de farklı bölgelerde...