07 / 05 / 2024

N Kolay İstanbul Maratonu

N Kolay İstanbul Maratonu

N Kolay İstanbul Yarı Maratonu'na 65 ülkeden yabancı sporcu katılacak. Maraton 17 yıllık tarihinde en fazla kayıt alınan yarış olacak. Yarışa 650'den fazla yabancı sporcu katılacak.

İstanbullular aman dikkat! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından gerçekleştirilen, N Kolay'ın isim sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan ve merakla beklenen İstanbul Yarı Maratonu yarın koşulacak. Parkur ve bağlantı yolları araç trafiğine kapatılacak.

İstanbul Yarı Maratonu 30 Nisan Pazar günü koşulacak! Maraton nereden başlıyor? İşte trafiğe kapanacak yollar!

Bu yıl 18.düzenlenen ‘N Kolay İstanbul Yarı Maratonu’ 30 Nisan 2023 Pazar günü yapılacak. Maratona 60 ülkeden 12 bin 300 sporcu katılacak. Maraton nedeniyle Pazar günü İstanbul’da saat 05.30 ile saat 13.30 arası parkurun düzenlendiği bölgeler trafiğe kapalı olacak.

1 gram altın 1.444 TL oldu! Aradaki makas 200 TL'ye dayandı! Gerçek fiyat ortaya çıktı! Altını olan koşun, hemen bakın!

Borsa İstanbul'da altına olan ilgi gittikçe artıyor. Alım satımının kolay olmasından dolayı sıkça tercih edilen Borsa İstanbul'da bir gram altın 1,444 TL oldu. Aradaki makas 200 TL'ye dayandı! Gerçek fiyat ortaya çıktı! Altını olan koşun, hemen bakın!

N Kolay, elektrikli araç devi Xev Yoyo ile güçlerini birleştiriyor!

Aktif Bank’ın dijital bankası N Kolay, elektrikli araç devi Xev Yoyo ile güçlerini birleştirmek için düğmeye bastı. İşte detaylar...

N Kolay Yarı İstanbul Maratonu ne zaman, Maraton nerede koşulacak?

N Kolay İstanbul Yarı Maratonu'na 65 ülkeden yabancı sporcu katılacak. Maraton 17 yıllık tarihinde en fazla kayıt alınan yarış olacak. Yarışa 650'den fazla yabancı sporcu katılacak.

Komisyon kazanmanın kolay yolu, IWG Gayrimenkul uygulaması!

Gayrimenkul satın alma, kiralama, kiraya verme ve satış süreçleri gelişmelere ayak uydurarak dijitalleşmeye devam ediyor. Grup çatısı altında Regus’u da bulunduran IWG, duyurduğu “IWG Broker Komisyonu Uygulaması”yla komisyon kazanmak daha kolay hale geliyor...

Çukurova Balkon’a hemen taşın, kolay öde!

İstanbul Kartal’da hayata geçirilen Çukurova Balkon’da “hemen taşın” kampanyası kapsamında tamamı peşin ya da yüzde 20 peşin ve yüzde 80 banka kredili alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor...

Gaziosmanpaşa, kentsel dönüşümde Nişantaşı'na rakip!

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşümle İstanbul'un en gözde semtlerinden biri haline gelecek. Dönüşüm tamamlandığında İstanbul'un en gözde semtlerinden biri haline gelecek.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşümle İstanbul'un en gözde semtlerinden biri haline gelecek Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm devam ediyor. Gaziosmanpaşa, dönüşüm tamamlandığında İstanbul'un en gözde semtlerinden biri haline gelecek.

İzmir'de kentsel dönüşüm bir an önce yapılmalı!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, kent merkezinde uygun alan bulmanın kolay olmadığını vurgulayarak, kentsel dönüşümün bir an önce yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Sarıyer Mirgün parselasyon planı yarın askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarılan Sarıyer Mirgün Mahallesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve çevresini kapsayan düzenleme alanında hazırlanan geri dönüş parselasyon planı yarın askıdan iniyor...

Baymak Orange Store’ların ilkini İstanbul Kayışdağı'nda açtı!

Isıtma ve soğutma sistemlerinin lider markası Baymak, Hollanda teknolojisini mağazacılık anlayışıyla birleştirerek tasarladığı yeni bayi organizasyonu Orange Store’ların ilkini İstanbul Kayışdağı’nda açtı.

Beyttürk İnşaat, Gaziosmanpaşa ve Kağıthane'de dönüşüme başlayacak!

Bursa'da 900 konutluk yeni bir projeye hazırlanan Beyttürk İnşaat, İstanbul 'da dönüşüm için kolları sıvadı. 2016 yılının başlarında Beyttürk markasıyla İstanbul'da da konutlar üretecekleri açıklandı.

N Kolay İstanbul Maratonu Haberi

N Kolay İstanbul Maratonu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen ve 27 Mart Pazar günü koşulacak N Kolay 17. İstanbul Yarı Maratonu'nda parkura 10 bin 389 sporcu çıkacak. N Kolay’ın isim sponsorluğunda düzenlenen N Kolay 17. İstanbul Yarı Maratonu, 27 Mart 2022 Pazar günü start alacak. World Athletics’in (Dünya Atletizm Birliği) Elit kategorisinde yer alan yarış Tarihi Yarımada’da koşulacak.

EKREM İMAMOĞLU METAVERSE ÜZERİNDEN AVATARLA KATILDI

İstanbul Yarı Maratonu'nu için düzenlenen tanıtım toplantısına İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, toplantıya Metaverse üzerinden kendi avatarıyla katıldı. Ekrem İmamoğlu, metaverse sayesinde aynı anda iki yerde olabilmenin ilginç bir deneyim olduğunu söyledi. İmamoğlu, marataon hakkında ise şunları kaydetti:

Bu sene de dünyada her alanda konuşulan, gelecekte yaşam biçimimizde farklılık yaratacağını gördüğümüz Metaverse’le tanıştık. Metaverse dünyaya neler getirecek hep...