29 / 04 / 2024

N Kolay, elektrikli araç devi Xev Yoyo ile güçlerini birleştiriyor!

N Kolay, elektrikli araç devi Xev Yoyo ile güçlerini birleştiriyor!

Aktif Bank’ın dijital bankası N Kolay, elektrikli araç devi Xev Yoyo ile güçlerini birleştirmek için düğmeye bastı. İşte detaylar...



Türkiye’nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası olan Aktif Bank’ın N Kolay Dijital Bankası, çevresel sürdürülebilirlik için önemli bir iş birliğine imza atmak için düğmeye bastı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, N Kolay yaptığı kredi anlaşmasıyla çevre dostu elektrikli araçlara destek verecek. Dünyanın önde gelen ve yakın zamanda Türkiye pazarına giren elektrikli araç devi XEV Yoyo ile N Kolay arasında imzalanan söz konusu anlaşma çerçevesinde, birkaç dakikada tamamlanan kredi başvuru süreciyle müşteriler çevre dostu elektrikli XEV Yoyo araçları kolayca ve uygun şartlarda edinebilecek.

N Kolay, elektrikli araç devi Xev Yoyo ile güçlerini birleştiriyor!

“Gezegenimizin geleceğine yatırım yapıyoruz”

Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada elektrikli araçların hızla hayatımıza girdiğine ve çevre dostu kimliğiyle gelecekte daha da önem kazanacağını söyleyen  Aktif Bank Perakende Bankacılık Grup Başkanı Pınar Yılmaz, araç kredilerindeki deneyimimizi, sürdürülebilirlik politikaları çerçevesinde yenilikçi ve vizyoner bir anlaşmayla güçlendirdikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Aktif Bank Perakende Bankacılık Grup Başkanı Pınar Yılmaz yaptığı açıklamada çevre dostu, şehir yaşamında hayatı kolaylaştıran XEV Yoyo gibi elektrikli ulaşım araçlarını desteklediklerini ive banka olarak gezegeninin geleceğine de yatırım yaptıklarını belirtti.


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön