14 / 05 / 2024

N Kolay, elektrikli araç devi Xev Yoyo ile güçlerini birleştiriyor!

N Kolay, elektrikli araç devi Xev Yoyo ile güçlerini birleştiriyor!

Aktif Bank’ın dijital bankası N Kolay, elektrikli araç devi Xev Yoyo ile güçlerini birleştirmek için düğmeye bastı. İşte detaylar...



“Sürdürülebilir mobiliteyi beraber ileriye taşıyoruz”

Yaptığı açıklamada Aktif Bank ile yapılan güç birliğinden büyük mutluluk ve gurur duyduğunu dile getiren XEV Türkiye Distribütörü Baha Tuzer ise sürdürülebilir mobilitenin geleceğini şekillendirmek için çıktıkları yolda; çevre dostu, teknolojik, ulaşılabilir araçlar üretmek ve geniş bir tüketici kitlesi ile ürünlerini bir araya getirmenin dünyanın geleceği için en önemli hedefleri olduğunu söyledi. 

XEV Türkiye Distribütörü Baha Tuzer yaptığı açıklamada bu yolda vizyonunu paylaşarak, XEV Yoyo ile yola çıkan değerli iş ortakları Aktif Bank’ın iş birliği sayesinde ortak hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğine ve gelecek projeler ve atılımlar ile mobilite dünyasını hızla ileriye taşıyacaklarını güvenlerinin tam olduğunu sözlerine ekledi.

Elektrikli Yuki Hector ne kadar? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Yüzde 100 elektrikli Dacia Spring'in Türkiye'ye geleceği tarih açıklandı!

İkonik İtalyan scooterı Vespa’nın elektrikli modeli kaç lira? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön