30 / 04 / 2024

n sehir fiyatlar

n sehir fiyatlar

Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta hayata geçirdiği Nşehir projesinde yer alan 2+1 daireler 119 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. KDV oranının yüzde 1 olduğu Nşehir’de toplam 578 konut bulunuyor...

Son dakika altın fiyatları: Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22,18 ve 14 ayar altın bilezik kaç TL?

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından anlık olarak takip ediliyor. Altın fiyatları bugün Fed faiz kararı öncesi geriledi. Bu kapsamda altın bilezik fiyatları da düşüşe geçti. Peki Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22,18 ve 14 ayar altın bile

Altın bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira?

Son dakika altın fiyatları altın alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları rekor kırmaya devam ederken bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira?

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 20 Mart Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar?

Son dakika altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yakından takip ediliyor. Altın fiyatları 11 ayın zirvesine çıktı. Altın bilezik fiyatları da aldığı destekle resmen fırladı. Peki altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 20 Mart 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları.

Altın bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 18 Mart 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları

Son dakika altın fiyatları haftasonu da yakından takip ediliyor. Altın fiyatları 11 ayın zirvesine çıkarak rekor kırdı. Altın bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 18 Mart 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları.

Altın bilezik fiyatları ne kadar, kaç TL? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira oldu?

17 Mart Cuma altın bilezik fiyatları merak ediliyor. Hem yatırımcılar hem de altın alıp satmak isteyen vatandaşlar altın ve altın bilezik fiyatlarını araştırıyor. Altın bilezik fiyatları ne kadar, kaç TL? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira oldu?

Canlı altın fiyatları: Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira?

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra bir miktar yükseldi. Bugün ise altın fiyatları, dolar endeksinin tekrar toparlanması ile düşüşe geçti. Peki Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira?

Altın bilezik fiyatları resmen uçtu! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarına bakın! 14 Mart altın bilezik fiyatları

Altının ons fiyatı bugün 1900 doları aştı. Gram altın ise altından aldığı destekle yükselişe geçerken, altın fiyatları haftalar sonrasında değer kazandı. Altın fiyatlarını takip eden yatırımcılar aynı zamanda altın bilezik fiyatlarını da merak ediyor. Altın bilezik fiyatları resmen uçtu!

Altın bilezik fiyatları fırladı! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 13 Mart altın bilezik fiyatları

Son dakika altın fiyatları küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün ons altının 1909 dolara kadar yükselmesi ile altın bilezik fiyatları fırladı.14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 13 Mart altın bilezik fiyatları.

Son dakika altın fiyatları! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Güncel altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde harekete geçti.  ABD'de tarım dışı istihdam ve işsizlik rakamlarının açıklanmasıyla ons altın yükselişe geçerken grama altın fiyatları da arttı. Peki altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira?

Altın bilezik fiyatlarını görenin ağzı açık kaldı! Bilezik alacaklar dikkat! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın fiyatları ve altı bilezik fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları dün dip seviyelere düşerken bugün yükselişe geçti. Altın bilezik fiyatlarını görenin ağzı açık kaldı! Bilezik alacaklar dikkat! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın bilezik fiyatları çakıldı! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Altın bilezik fiyatları ise çakıldı. Pelki 14,18 ve 22 ayr altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 9 Mart 2023 altın bilezik fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18ve 22 ayar altın bilezik kaç lira oldu?

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri haftanın üçüncü işlem gününde vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından merak ediliyor. 8 Mart 2023 Çarşamba gününün güncel fiyatları arama motorlarında araştırılıyor. O halde altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18ve 22 ayar altın bilezik kaç lira oldu

Son dakika altın fiyatları: Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL oldu?

Son dakika altın ve altın bilezik fiyatları merak edilip araştırılıyor. Yatırımcılar bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik alış satış fiyatı kaç TL oldu? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. Son dakika altın bilezik fiyatları!

n sehir fiyatlar Haberi

n sehir fiyatlar


Esenyurt, Bahçeşehir ve Beylikdüzü’nde bugüne kadar 6 bin aileyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, en yeni projesi Nşehir’in iki ayda yüzde 50’sini sattı. Esenyurt’un merkezinde inşa edilen ve 6 blokta 578 konuttan oluşan Nşehir’de 1+0’dan 3+1’e farklı tipte ve büyüklükte evler bulunuyor. Yoğun ilgi gören Nşehir’de sınırlı sayıda üretilen 2+1 daireler çok özel bir fiyattan satışa sunuldu. 


82 metrekare büyüklüğündeki 2+1 dairelerin 119 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığını söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Şuanda Nşehir, Esenyurt’un en uygun fiyatlı projesi. Metrekare fiyatımız 1400 lira civarında. Bölgede fiyatlar hızla yükseliyor. Çünkü Esenyurt’ta imar planları değişti. Artık daha düşük emsalli konutlar yapılacak. Ayrıca KDV oranları da yükseldi. Tüm bunlar fiyatları artıracak” dedi. 



Bugün alın iki kere kazanın

Yeni imar planına uygun...