04 / 05 / 2024

N Soykanın villasının usulsüz el değiştirmesiyle ilgili dava sürüyor

N Soykanın villasının usulsüz el değiştirmesiyle ilgili dava sürüyor

Malatyaspor’un “efsane başkanı” olarak bilinen merhum işadamı Nuretin Soykan’ın villası ve bahçesinin ilginç bir şekilde el değiştirildiği iddiasıyla açılan dava Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde sürüyor.

Esra Oflaz Bodrum'daki villasını kiraya verdi!

Sabah Gazetesi köşe yazarların Bülent Cankurt, bugünkü köşe yazısında iş insanı Esra Oflaz'ın Bodrum'daki villasını kime kiraladığı sorusunun yanıtını kaleme aldı.

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni gelişme!

Oynadığı Recep İvedik filmleriyle dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Fatma Girik Bodrum'daki villasını satıyor!

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Fatma Girik uzun süredir Bodrum'da yaşıyordu. İstanbul'a dönüş kararı alan Girik Bodrum'daki lüks villasını 32 milyon TL'ye satıyor.

Kibariye Bodrum'daki villasını satışa çıkardı!

Borçları nedeniyle zor günler geçiren şarkıcı Kibariye Bodrum'daki villasını satışa çıkardı. Kibariye villası için 5 milyon TL istiyor.

Mica Ertegün Bodrum'daki villası için verilen teklifi reddetti!

İş insanı merhum Ahmet Ertegün’ün eşi Mica Ertegün, Bodrum'da bulunan villası için Rus insanı tarafından verilen 20 milyon dolar teklifini geri çevirdi. Ertegün eşine verdiği sözü tutarak villayı satmayacağını dile getirdi.

Hande Erçel Beykoz'daki villasını dekore ettirdi!

Dizi ve reklamlardan elde ettiği tüm kazancı gayrimenkule yatıran güzel oyuncu Hande Erçel, Beykoz'daki villasını dekore ettirdi Erçel Instagram üzerinden reklam paylaşımı yaparak Beykoz'daki villasının dekorasyonunu bedavaya getirdi. 

Serena Williams, Beverly Hills’teki villasını 7.5 milyon dolara satıyor!

Serena Williams, Beverly Hills’teki son teknolojiyle tasarlanan; barı, mahzeni, havuzu, spor odası ve geniş bir bahçesi bulunan villasını satıyor...

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Sylvester Stallone, Beverly Hills'teki lüks villasını satıyor!

Hollywood'un en nüfuzlu oyuncu, yönetmen ve yapımcılarından biri olan Sylvester Stallone, Beverly Hills'teki lüks villasını satıyor. Sylvester Stallone'nin evi için istediği fiyat ise tarihe geçti.

Ceylan lüks villasını satıyor! 

Şarkıcı Ceylan 2017'da Bodrum Yalıkavak'ta satın aldığı lüks villasını satılığa çıkardı. Ünlü türkücü villası için 7 milyon TL istiyor.

Ajda Pekkan’ın villasına Dubai'den alıcı çıktı!

Ajda Pekkan’ın yıllardır satamadığı Bahçeköy’de bulunan villasına Dubai’den alıcı çıktı. Üstelik evi satın almak isteyen kişi bir prens.

Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı!

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı...

Murat Övüç'ün lüks villası soyuldu!

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün Silivri'deki lüks villası soyuldu. Övüç, lüks villasından 147 bin dolar ve değerli takı eşyalarının çalındığını iddia ederek polise başvurdu.

N Soykanın villasının usulsüz el değiştirmesiyle ilgili dava sürüyor Haberi

N Soykanın villasının usulsüz el değiştirmesiyle ilgili dava sürüyor

 Dosyadaki iddiaya göre; villa ve bahçesinin emanet olarak verildiği İstanbul’daki avukatın, burayı 950 bin TL’ye başka birilerine sattığı, satın alan şahısların ise burayı ipotek göstererek bankadan 4 milyon TL kredi çektikleri ileri sürüldü. 


FİLM SENARYOSU GİBİ İDDİALAR…

Malatyaspor’un “efsane başkanı”  merhum iş adamı Nurettin Soykan’dan ailesine kalan ev ve arazisinin, kızının avukatları tarafından gizlice satıldığı iddiasıyla Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde davanın ilk duruşmasının gerçekleştirildiği bildirildi. Dava dosyasına göre; merhum Nurettin Soykan’ın 19 yıl önce borcuna karşılık olarak tapuyu arkadaşı Hikmet Şahin’in üzerine yaptırdığı, Hikmet Şahin’in ise Soykan’ın vefatının ardından tapuyu Soykan ailesine vermek istediği, ancak vergi borçları nedeniyle ailenin tapuyu İstanbul’daki avukatları N.A. adına yaptırdığı, avukatın ise söz konusu villa ve bahçeyi Malatya’daki T.K. ve R.K adlı şahıslara sattığı iddia...